Two

127 4 0
                                    

Sınav güzel geçmişti lakin tam puan yaparak gireceğimi hayal etmemiştim. Okulda tek temennim kimse ile konuşmayıp sigara içecek bir yer bulabilmekti. Alışveriş yapmam gerekiyordu. Üstüm güzeldi , benim için.. Yanıma telefonumu ve biraz para alıp ayakkabılarımı giydim. Hala dışarıda olma fikri bana karşı hoş gelmiyordu lakin yapabileceğim bir şey yoktu. Markete gidip bir kaç hazır yemek alıp kasada parasını ödedim. Ardından bir iç çamaşırcıya gitmem gerekiyordu . Biraz ilerledikten sonra bir mağazaya girip iç çamaşırlarına bakmaya başladım. Önümde kırmızı dantelleri siyah olan bir sütyen sallandı. Kimin salladığına baktığımda dün kolejin kafeteryasında gördüğüm kız olduğunu fark ettim. Büyük bir rahatlama ile gülümsedim. Konuştu ..

"Seninkileri ancak bu taşır bunu al" Ne ? Bir süre öyle kaldıktan sonra kafamı sallayıp elinde olan sütyeni aldım. 

"Pekala , alacağım."

***

Güneş , güneş ve güneş... Yeni bir sabah. Bugün okulun ilk günüydü, mükemmel ama .. Saate baktığımda dört saat vaktim kaldığını öğrendiğimde anlık bir üzüntü yaşadım. Ne yapacağıma karar veremeyip bende ev temizliğine başladım .

****

Bittim , bütün evi temizlemiştim. Sadece yarım saatim kalmıştı , hemen buzdolabından birkaç atıştırmalık attım ağzıma. Sonra üstümü giyinip hemen telefonum ile birlikte dışarı çıktım ve okula kadar koştum. Okulun önünde durduğumda ellerimi dizlerime koyarak büyük bir nefes aldım. Sınıfa girip en arkanın bir önüne oturdum. Kafamı sıraya koyup öğretmeni bekledim. Herkes içeri gelmişti anlaşılan , çok ses vardı. Arka sıradan biri saçımla oynuyor sonra parmakları ensemde dolaşıyordu. Arkamı dönüp baktığımda o kız olduğunu gördüm. Bana karşı bir kaşını kaldırıp yamuk bir gülümseme sunmuştu. Bende ona kocaman bir gülümseme armağan ettim. 

"Burada sigara içecek bir yer var mı ?"

" Var , zil çaldığında seni götürürüm." 

"Kızlar dışarı ! " 

İkimizde dışarı çıktık . 

"Benimle gel . " Kafamı salladım. Beni okulun arka tarafında bir klübe'ye getirdi. Cebinden bir anahtar çıkarıp kapıyı açtı.

"Hey buda ne ?"

"Yeliz'den kaçırdım , bunak hala fark etmedi." İkimizde sessiz bir şekilde kıkırdadık. İçeri geçip kapıyı kapattık. Oturdu bende bacağına yattım. Cebimden sigaramı çıkarıp yaktım. Tek nefes çekmem ile sigaramı aldı. Kendisi koca bir nefes çekip yüzüme üfledi.

"Yaramaz bir kızsın ." 

"Amacım da bu .."







Once Upon A Time  // gxgHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin