chapter thirteen

1.3K 83 3
                                    

Miután kikerültem Harry további követelőzéseit, sietősen a kocsim felé veszem az irányt. Harry szerint egy buli lesz a közelben, nekem pedig el kell készülnöm.

Amikor hazaérek és végigsikálom a testem, amíg szinte új bőröm nem lesz. Bedobok egy pizzát a mikróba. Amíg várom, hogy felmelegedjen, kisétálok a nappaliba.

" Mi a fenét csinálsz? " Kérdi mögülem Hailee hangja. A szívem megfagy és szinte jéggé dermedek. Lassan fordulok meg, szemeimbe könnyek gyűlnek, amint megpillantom.

" Ez nem valós." Motyogom az orrom alatt, szemeim lehunyom.

" Mi valós ezentúl? Gyerünk, Tabitha, tudod, hogy ez a szar idővel csak furcsább lesz. " Emeli meg szemöldökét, majd tesz felém egy lépést, a levegő hőmérséklete körülöttem húsz fokra esik le. " Miért öltél meg? "

" Elég! Nem vagy valódi! " Kiáltom és a konyhába rohanok amint a mikró jelez, hogy a pizza teljesen kész.

" Komolyan meg fogod azt enni? " A hangja követ a konyhába ahogy kiveszem a pizzát a mikróból. " Hájsegg. "

Beviszem a pizzámat a szobámba, az ajtót bezárom magam mögött. Egy percig számolok magamban, de még nem jött fel, így elülök az ágyamra. Ez mind csak a képzeletem. Ezt teszi a stressz az emberekkel.

Bekapcsolom a TV-t hogy elterelje a gondolataim, néha az ajtóra pillantok Hailee miatt és megeszek a pizzát. A lehetőség, hogy Hailee tényleg a házamban legyen, teljesen elvonja a figyelmem mindenről.

Ha beszélni akarok erről Harry-vel, el kell jutnom a kocsimig, de lehet, hogy Hailee odakint van és rám vár. Kint vár, hogy megöljön, mert meggyilkoltam. Nem maradhatok örökre a szobában.

Óvatosan nyitom ki az ajtót és nézek le az előszobába valami gyanús dolog után, de üresnek tűnik. Sóhajtva megyek le az előszobába, közben végigmászom a nappalin is. Amikor meggyőződöm róla, hogy tényleg üres, a bejárati ajtót célzom meg. Felveszem a kulcsaim út közben és beugrom a kocsimba.

Pár percen belül Duke, vagyis Harry házánál várom, hogy ajtót nyisson.

" Nem úgy nézel ki, mint aki bulira öltözött." Mondja mikor kinyitja az ajtót és végignéz az öltözékemen.

" Igen, nos lenne egy kérdésem. " Tolom arrébb és besétálok, alig várom, hogy elmondhassam mit láttam és választ kapjak.

" Komolyan bejöttél, hogy megkérdezhesd? " Csukja be az ajtót és utánam jön a konyhába kuncogva.

" Léteznek szellemek? " Kérdem. " Mint például, hogy Hailee még itt sétálgatna a Földön? "

" Nem a Casper-ben vagy." Nevet a saját viccén és ad nekem egy üveg vizet a hűtőből.

" Ez nem vicces. Én láttam Hailee-t a házamban. Megkérdezte miért öltem meg! "

" Minden amiért aggódnod kell jelenleg, az a ma esti buli. Átmehetek és elintézhetem hogy ne zaklasson téged többet, ha így neked is megfelel, de neked hamarosan késznek kell lenned. " Dől a pultnak és észlelem hogy célzás van valamira a hangjában.

" Nincs szükségem babyszitterre." Sértődök meg és iszom a vízből.

" Akkor minek jöttél ide? " Húzza fel a szemöldökét.

" Fogd be és szállj be a kocsiba." Ráncolom össze szemöldököm és indulok a bejárati ajtó felé. Amikor elérem az autómat, zilálni kezdek, mikor meglátom Harryt már az utasülésben ülni, becsatolva.

" Mi tartott neked ilyen sokáig? " Kérdi vigyorral ajkain, de én csak megforgatom a szemeim.

" Komolyan, Harry, ide ne gyere be!" Kiáltok ki a hálószobámból miközben kétszer fordítom el a zárat. Tudom, hogy ez nem állítja meg, de itt nincs szükségem rá amíg átöltözöm. Rossz érzéssel tölt el, hogy az utóbbi pár órát vele töltöttem, amíg ő vigyáz rám a fürdőszobán kívül, ahol a hajamat és a sminkemet csináltam meg.

dEVIL {h.s. au}- Hungarian translationWhere stories live. Discover now