1.poglavje

694 44 3
                                    


Tema! Nič drugega samo najgostejša tema je bila v Misanovem gozdu. Jesen je bila že pri koncu a ni zapihala niti sapica, nič se ni zganilo.
Kar naenkrat se je zaslišal glasen krik, ki ke zbudil prav vse prebivalce vasi Milsan. Vključno s sedemnajst letno Rose Green.
*

Naslednje jutro so se vsi v šoli pogovarjali o skrivnostnem kriku, iz minule noči. Rosein sošolec je trdil, da se je nekdo razstrelil(mahnjen je bil na pirotehniko). Z njim pa se je pričkal neki drugi, ki je bil trdno perpričan, da se je zgodil napad medveda. Rose je vse preslišala, kajti zatopljena je bila v svoje misli.Dogodek iz prejšnje noči ji ni dal miru.
**
Po šoli se je Rose odločila , da bo obiskala svoje starše v službi.
Ko je prispela do policiske postaje je naletela na množico novinarjev ter zaskrbljenih obrazov.Rose se je prerinila v ospredje ter zagledala svojo mamo(načelnico Green).Rosina mama ji je poslala pogled ,ki je pomenil pojdi domov ti razložim pozneje. Rose se ni trudila z ugovarjanjem zato se je samo obrnila in šla proti domu. Doma je prigriznila nek sendvič, ki je bil v hladilniku, se počila na kavč in vzela v roke družinski album(to se je zgodilo kadar je bila živčna). S slik so se ji smejali znani obrazi mame in očeta, pa tudi nje. Njena mama je bila prava lepotica. In z Rose sta si bili na smrt podobni. Lepi nakodrani vranje črni lasje, vitka postava, lep obraz in nasmeh, prelepe temne z rahlim odtenkom sinje modre oči in trma. Edino kar je podedovala po očetu so: dolgi in elegantni klavirsk prsti ter neverjetna gibkost in hitrost. Kar naenkrat je postala zelo utrujena in spanec jo je potegnil v svoj črni objem.
*
Naslednje česar se je zavedala je bila mamina roka, ki jo je tresla za ramo. Počasi se je obrnila in se zastrmela v mamin obraz, ki pa je bil zelo napet in zaskrbljen.Rose je počasi sedla ter se zastrmela v mamin zaskrbljeni obraz.

Rose je bila šokirana nad tem kar ji je povedala njena mama.
Ob robu gozda so zjutraj našli Sanso Mccart.Mrtvo.Mama ji je povedala , da je imela raztrgan goltanec ter globoke raztrganine po celem telesu.Rose je bila šokirana , Sanso je poznala le po izgledu ampak je bila vseeno žalostna.Sansino smrt so si razlagali kot napad divje živali.

***
V naslednjem tednu je bilo prijavljenih kar pet pogrešanih oseb,ki pa so jih dan po njihovem izginotju našli mrtve ob robu gozda.
Vsi so bili v podobnem stanju kot Sansa.Prebivalci Milisana so bili zelo prestrašeni zato so raje ostajli doma z zaklenjenimi vratmi..

Bila je polnoč Rose pa se je še vedno budna premetavala po postelji.Odločila se je, da je za njeno ne spečnost kriva polna luna.Potihem se je splazila v spodnje nadstropje ter zašla v kuhinjo.Rose je odprla vrrata hladilnika in pogledala v njegovo notranjost.Razočarana je zaprla vrata hladilnika , ter se odpravila ven skozi kuhinjska vrata.Rose je bila zatopljena v svoje misli zato ni opazila ,da hodi proti gozdu.Hodila je po potki dokler ni prišla do čudovite jase, ki je bila obsijana s sojem polne lune. Zaslišala je šum ter prestrašeno zasukala glavo.V temi je zagledala par bleščečih smaragdno zelenih oči .
Rose se je sklonila ter pograbila storž, ki ga je nameravala uporabiti kot orožje. Pri tem pa je ponesreči stopila na suho vejico. Lastnik oči se je hitro zagnal proti njej in Rose je zajela tema.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ojla no tole je prvo poglavje vem da je mal kratko ampak naslednje, bo daljše obljubim!
♥♡♥♡
Ps.proosimmm glasujte(vote).

Ugriz UsodeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora