34-Sa stii ca nu eram in gura ei.

1.3K 77 4
                                    

Louis pov.

Nu pot sa cred ca nu mi-am pierdut sora geamana! Ma rog... ea nu semana deloc cu mine! Era blonda, timida si chiar daca a murit la 3 ani se putea observa ca nu semanam catusi de putin.

-Surioara? spun asteptand ca mama sa raspunda la telefon.

-Da? raspunde repede.

-Stii ca te iubesc,nu?

-Si eu te iube--

Nu apuca sa termine propoziti, caci mama imi raspunse la telefon. Atunci o vad pe Maya incercand sa se ridice si sa plece. Dar o trag spre mine si o strang tare ca sa nu poata pleca.

-Hei mama!

-Buna scumpule.

-Esti acasa? As cam vrea sa iti fac o mica vizita.

-Da sunt .. te astept dragule.

-Ok .. te iubesc, ajungem in 15 minute.

Spun, dupa care inchid.

-O nu, nu, nu si nu! NU ma duc acolo nici drogata! zice Maya

-Doamne! O sa fiu langa tine! Nu iti mai face atatea griji! Nu te impusca nimeni!

Nu mai spune nimic si isi pune fata in palme. Harry o ia in brate, apoi ii saruta crestetul capului. O iau in brate in stil mireasa,si o urc in masina.

-Louis... nu vreau sa merg! Te rog!

-Oh haide! Nu te mananca. zic zambind.

-Louis! Se rasteste ea. Crezi ca atunci cand o sa vada ca am suvite, pircing-uri, tatuaje, ca fumez,ca ma droghez si ca am omorat zeci oameni fara pic de mila.. o sa ma placa?! Iti zic eu. NU! O sa ma urasca! O sa isi doreasca ca eu sa nu fi existat. spune si iese din masina si tranteste portiera.

Maya pov.

Nu mai rezist! E ca si cum abea acum traiesc cu adevarat! Ca si cum pana acum la 18 ani nu am existat! Nu pot sa cred ca nu mi-au spus! De asta se comportau asa de rece cu mine. De asta nu ii pasa 'mamei mele' de mine si imi raspundea mereu la intrebari cu "Faci ce vrei, nu imi pasa" sau "Da ,da" .

Acum stau pe o banca departe de casa lui Brick si cu sigurata departe de Harry si Louis. Deja am fumat 5 pachete de tigari, iar langa mine e un munte intreg de tigari consumate. Scot din buzunar un plic cu praf alb, inspirand incet din el. E ora 3 dimineata, iar eu ... nu am casa. Nu ma parinti. Nu am familie. Mai pe scurt, degeaba mai traiesc.

Nici nu imi dau seama cand a trecut timpul si deja e 7:34.

Merg spre noua mea scoala , pe drum luandu-mi o cafea ,avandin vedere ca nu am mai dormit de ceva timp. Mi-am luat orarul de la directoare si mergeam spre dulapul meu cu numarul 593. Cand ajung in dreptul dulapului il vad o blonda lipita de dulap, sarutata de Harry.

-*Tuset fals* Scuze ca intrerul ceva asa important, dar doar imi pun lucrurile in dulap si va puteti continua momentul! Spun zambind fals. Si il vad pe Harry privindu-ma cu regret dar nu imi pasa.

-Maya!Te-am tot cautat! incearca sa schimbe subiectul.

-Sa stii ca nu eram in gura ei. Acum da-te blondo, am ceva de luat din dulap!

-Nu ma intereseaza! spune blonda tagandu-l pe Harry in alt sarut.

Atunci ii trag un s
şut in fundul ei de plastic si cade tragandu-l si pe Harry pe jos, eu zambind victorios.

-Ce cu tine curva bleaga?! striga Blonda incercand sa se ridice.

- Sincera sa fiu ,ma-ta e regina curvelor, se vede ca tu esti mostenitoarea tronului. Oh,si scuze daca ti-am spart vreun silicon! Spun trantind usa dulapului plecand.

***

In fiecare pauza imi luam cate o cafea fiindca simteam ca mor. Mda ..si acum de la atata cofeina am inceput sa tremur. Acum sunt pe o banca din apropierea scolii fumand.

Il vad pe Louis cum se apropie de mine. Am belit-o.



I Hate My Life! Vol. 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum