Guys

6.5K 150 2
                                    

Mike mikrofonları hazırlamaya başladığını söyledi. Seslerimizi ayarlıyorduk. Söz sırasına baktık ve son olarak su için hazır duruma geçtik. Amy'ye 'Mike senş kulise götürecek bebeğim beni görebilieceksin' diyip alnından öptüm.

AMY:

Mike onları yerleştirip beni aldı ve kulise geçtik.Camdan karşısı göründüğü için onlara bakabiliyordum. Mike mikrofonları açtı konuşmalarını duyabiliyordum. Sesleri gerçekten mükemmeldi. Ama onunki... Farklıydı. Gerçekten farklıydı. Mike 'More Than This'i söyleyeceklerini bildirdi. Melodi çalmaya başladı. Liam başlamıştı şarkıya. Harry'le gözgöze geldik. Bakışları beni büyülemişti. Louis'in onu dürtmesiyle gözlerini kaçırdı. Şarkıya devam etti ama sesinin titrediğini farkettim. Kayıda devam ettiler. İlk şarkı bitiminde ben tuvalete gitmek için çıktım. Tekrar geldiğimde başlamışlardı ve sona yaklaşmışlardı. İkinci şarkının sonunda biraz mola verip devam ettiler. Diğer şarkıda bittikten sonra hepsi çıkıp arka odaya gitti. Harry'de beni aldı ve bizde gittik. Geç gelmişti biraz ama olsun. Çocuklar Harry'le vedalaşırken bende Harry'nin ceketi aldım. Ona uzattım ama ceketi sandalyeye attı ve üstüme doğru yürümeye başladı. Nefesimi tuttum. Saçlarımı geriye attı. Nefesi boynumu gıdıklıyordu. 'Dikkatimi dağıtıyorsun Amy' dediğinde çok yaklaşmıştı. Kalp atışlarını duyabiliyordum. Duvarla Harry'nin arasında kalmıştım. Dudaklarıma kısa bir öpücük konduup seni seviyorum dedi.  Derin nefes alıp ona sarıldım. Başımı göğsüne yaslayıp 'bende seni seviyorum' dedim. Bir süre öyle kaldık. Saçlarımı öptükten sonra 'hadi eve gidelim akşam doyurmamız gereken 4 tane ayı var' dedi.

Gülerek stüdyodan çıktık. Eve geldiğimizde Harry salona gidip uzandı. Bende yukarı çıkıp tayt giydim ve Harry'nin tshirtlerinden birini alıp üstüme geçirdim. Aşağıya inip mutfağa geçtim. Ne pişirsem diye düşünürken Harry geldi. 'Soslu makarna yapsan yeter zaten asıl amaçları birlikte vakit geçirmek' diyerek arkamdan bana sarıldı. 'Tamam o zaman' dedim Benden ayrılıp 'tshirt yakışmış' diyerek gülümsedi. Bene gülümseyerek karşılık verdim. 'Birlikte yapalım mı?' diye sordu. Olur diyerek gülümsedim.

45 dakika sonra işimizi bitirmiştik. Birlikte yapınca daha kısa sürmüştü. Bardakları masaya koyarken kapı çaldı. Harry içerden 'baktııııııımm' diye bağırınca istemsizce gülümsemiştim. Acaba hep böyle mutlu olur muyuz diye düşündüm kısa bir an. Üzerimi düzeltip içeriye geçtim. Hepsi gülen yüzle bana bakıyordu.

Hoşgeldiniz çocuklar dedim gülümseyerek. 'Ne yemek yaptın Amy?' diye sordu Niall heyeccanla. 

Harry 'merak etme Niall koca bi tencere soslu makarna var' dedi gülerek. 'Tanrım ciddi misin sen?!' diye bağırıp mutfağa koştu. Hepimiz güldük.

Yemek yerken onları izledim. Gerçekten birbirlerine çok bağlıydılar ve alışmışlardı. Yemekten sonra salona geçtik. Mutfağı toplayıp yanlarına gittim. Koltuklar dolmuştu ama Harry bana yer ayırmıştı. Yana kayıp bana yer açtı ve oturmam için işaret etti. Gülümseyerek gidip oturdum. Kolunu omzuma attı ve saçlarımı öptü. 'Çok iyi bir sevgilisin Amy' dedi kulağıma doğru. Gülümsedim ve ona biraz daha sokularak anın tadını çıkarmaya başladım. 

Çocuklar geç gitmişti. Onları yolcu edip içeri tekrar geldim. Harry uyuyakalmıştı. Çocuklar o uyurken bana onunla ilgili bir sürü şey anlatmışlardı. Eğlenceliydiler. Onu uyandırmayı ne kadar istemesemde burda uyursa sabah tutulacaktı. Yanına gidip yanağını okşadım ve Harry hadi yukarı çıkalım dedim. Yerinde kıpırdandı. Ve başını dizlerime koyarak bana sarıldı. Saçlarını okşadım. Çok yumuşaktı. 

'Bitanem hadi kalk odamıza gidelim' dedim. Kalkmadığı için onu dürttüm. 

Yavaş yavaş gözlerini açtı ve yerine doğruldu. Esnedi ve gözlerini kısarak bana baktı.

'Amy?'

'Burdayım' diyerek elini ttum. Elleri sıcacıktı.

'Seni seviyorum' dedi uykulu sesiyle.

Bende seni seviyorum diyerek onu çekiştirdim ve merdivenlere götürdüm çıkması için elimi beline koydum. Terlemişti. Odaya geldiğimizde terlemişsin üstünü değiştir dedim. Cevap vermeden tshirtünü tek bir hareketle çıkarıp yere attı ve yatağa yattı. Bende battaniyeyi kaldırıp arkam dönük şeklide uzandım.

Beni kendine çekerek iyice sarıldı. Kokumu içine çektikten sonra omzuma öpücük kondurdu. 

amy's lifeWhere stories live. Discover now