19.

5K 174 28
                                    

Sofie

Het is half zeven in de avond, over een half uur komen de gasten. Ik kom net de douche en en doe mijn haren, Max heeft me een kort zwart jurkje gegeven die ik aan moest doen. Zonder er tegen in te gaan trek ik het jurkje over mijn hoofd, doe nog een dun laagje mascara op die Max er ook neergelegd had.

De deur gaat open en Max komt binnenlopen. Zijn voetstappen gaan richting de badkamer waar ik ben. Hij komt naast me staan en bekijkt me goed.

"Je ziet er echt prachtig uit." zegt hij. Ik kijk hem aan en glimlach zwak.

"En toch vind ik hem te kort. Je ziet mijn kont net niet." Ik kijk Max twijfelend aan.

"Dat is juist perfect Sofie, het is niet te kort." zegt hij glimlachend.

"Oke dan, maar als er ook iemand aan mijn kont zit, sla ik diegene."

De deurbel gaat, Max en ik lopen naar een grote deur die we openmaken, in de deuropening staat een jongen en een meisje van ongeveer negentien jaar. We laten ze binnen en sluiten de deur weer.

Niet veel later is de zaal van het huis volgestroomd met mensen. In een hoek staat een grote tafel vol drank en ander drinken. Een andere tafel in de hoek ernaast staat vol met eten.

Ik sta ondertussen naast Max, die met zijn vrienden aan het praten is. Hij heeft zijn armen om me heen geslagen om te laten zien dat ik zijn 'vriendin' ben. Max' handen liggen tegen mijn bovenbeen aan, net onder mijn jurkje.

"Max, ik dacht dat jij niet zo van de relaties was." zegt een jongen die naast ons is komen staan.

"Ach proberen kan geen kwaad, en Sofie is gewoon lekker weet je." zegt Max terug. Ik rol met mijn ogen en kijk hem aan.

"Wil je me niet 'lekker' noemen." zeg ik.

"Nou, weet je nog dat ik zei, dat ik je noem hoe ik wil, en ik doe wat ik wil. Onthoud dat nou een Sofie." Ik knik en kijk hem aan. Ineens voel ik twee warme zachte lippen van Max op de mijne.

Ik ga mee in de zoen en leg mijn armen in zijn nek. Dit doe ik eigenlijk alleen maar zodat hij niks merkt van het plan. Ondertussen liggen zijn handen in mijn onderrug. Hij vraagt om toestemming die ik hem met tegenzin meteen geef. Langzaam glijd een hand naar de zij van mijn been, zijn andere hand laat hij rusten op mijn kont.

Niet veel later haalt hij zijn lippen weer van me af en kijkt me aan.

"Volgens mij vond je dat nog best fijn of niet." Ik knik en glimlach.

"Eigenlijk wel ja." Ik bloos en kijk weer naar beneden, maar Max haalt zijn hand van mijn been af en tilt mijn kin weer omhoog waardoor ik hem aan moet kijken.

"Mooizo."

"Ik ga even wat drinken halen oké." zeg ik tegen Max, hij knikt en ik loop naar de tafel met het drinken.

Snel zoek ik Anna op, al snel zie ik haar staan.

"Anna, het is tijd voor ons plan!" roep ik naar haar. Ik loop weer verder, maar voor ik daar aankom, ga ik bij een jongen staan.

"Hey, ik ben Sofie!" roep ik om over het geluid heen te komen.

"Ik ben Jason, wil je iets drinken?!" roept hij terug. Ik knik en hij pakt mijn hand vast, we lopen naar de tafel en gelijk krijg ik een glas in mijn hand.

"Wil je dansen?" Ik knik weer. Hij neemt me mee naar het midden van de ruimte en plaatst zijn handen op mijn heupen. Ik leg mijn handen in zijn nek en langzaam dansen we heen en weer.

"Met wie ben jij eigenlijk hier?" vraagt Jason.

"Met Max. Hij heeft me ontvoerd en nu moet ik doen alsof ik zijn vriendin ben." antwoord ik. Zijn blik veranderd meteen, hij kijkt me nu medelijdend aan.

"Oh, dat is echt vreselijk, hij heeft je toch niks aan gedaan hoop ik?" vraagt hij bezorgd. Ik schud mijn hoofd.

"Nee, nog niet. Ik wil eigenlijk ontsnappen, ik heb wel een plan maar ik weet niet of dat gaag werken."

"Oh vertel, ik wil graag helpen." Ik kijk hem vragend aan.

"Serieus?" Hij knikt en ik vertel hem meteen mijn plan.

"Ik ga je helpen, zie je die jongen daar?" Ik kijk in de richting waar hij naar wijst en zie een jongen van rond de 20 staan. "Hij en Max haten elkaar, Max vertelde hem een keer dat als hij aan zijn meisje zat, hij eraan ging."

"Anna zorgt dat Max het ziet dus het komt goed." Jason knikt.

"Ik zorg dat ik bij de deur sta zodat jij en Anna weg kunnen, ik ga mee dus jullie kunnen in mijn auto." Ik loop naar de jongen toe en stel me voor.

"Sofie." zeg ik. Hij kijkt me aan en gelijk komt er een glimlach op zijn gezicht.

"Oliver." zegt hij terug. "Wil je dansen?"

-----------------------------

Ik heb iets besloten, ik ga dit boek nog niet eindigen, ik krijg meer ideeën ineens dus er komen nog een aantal hoofdstukken.

-Lynn

Zijn broer, de Badboy #1 #wattys2016Donde viven las historias. Descúbrelo ahora