17. Bölüm

3.4K 151 13
                                    

Arasın ağzından;

Bu gun rüyam ile çok egenmistim. Aramizda kecen son olayda çok utanmıstı. Kendime o kadar soz veriyorum ona soguk davranacagim diyorum. Ama olmuyor kendimi tutamiyorum. Herkese karsi gardımı korurken. Herkese karsi buzdan bir duvar ormusken rüya bu duvari eritiyor.
Ben kendimden taviz veriyorum. Ben bu degilim. Ben herkesin korktugu aras karahanim. Ama rüya dumanin karsisinda kendimi taniyamiyorum. Degisiyorum. Ama boyle olmamasi lazim. Rüyanin beni uzdugu gibi oda uzulmesi lazim. Ama ben onun uzulmesine kiyaymam ki. Ne yapacagimi nasil davranacagımı bilmiyorum. Bildigim tek bir sey var rüyanin burnu biraz surtmeli. Beni biraktigina pisman olmali. Benim nasil ondan baska kimsem yoksa onunda benden baska kimsesi olmamali.
Dısaridan pizza soyledim iki kutu. Kolalarida doldurup rüyami uyandirmaya yukariya ciktim. Odamiza geldigimde yavasca kapiyi araladim. Melek gibi uyuyordu. Yanina yaklastim ve egilip anlindan optum. Biraz kipirandi sonra uykusuna devam etti. Onu durtmeye basladim." Rüya.. rüya hadi uyan"dedim. Sonunda uyaninca bana bi kac saniye anlamsizca bakti. Sonra eliyle gozlerini ovaladi. Su an gozumde tatli bir bebek gibi gozukuyordu. Ama ona karsi sert davranmam lazimdi. "Asagiya in yemek hazir" dedim ve kapiya yoneldim.
İki üç dakika sonra ruyada paytak adimlarla asagiy indi. Beraber yemek yemeye basladik. Rüya bir dilim yemis bir iki yudum kolasindan ismis tam kalkiyordu ki. "Otur ve yemeğini ye"dedim. Sert bir ses ile. "Doydum"diye mirildandi. "Rüya yemeğini ye dedim sana" diye tekrar ettim. "Aras doydum anlamiyomusun" diye sesini yukseltince "bana sesini yukseltme rüya otur ve yemeğini ye" dedim bagirarak. Rüya bu cikisimla afalmamis sekilde tekrar masaya oturdu tabagina kucuk bir dilim piza aldi ve yavas yavas yemeye basladi.
Rüya iki dilim pizzayi zor bitirince bende zorlamadim. Masadan kalmasina izin verdim.
Televizyon karsisina oturmus reklamalara bos bos bakiyordu. Demeki bu cikisim onu biraz uzmustu. Yanina gidip sarilmak istedim. Ama yok bu boyle kolay degildi. Odama cikip bir dus aldim. Bir esofman ve siyah bir tsort giyindim. Rüya az sonra cikardi yukariya. Bende bu arada tableti aldim ve yeni satin aldigim kuluplerde sorun varmi kontrol ettim. Bi sorun yoktu. Sonra galeriye girip ruyanin anlik cekilmis fotoraflarina baktim. Bunlari ben ingilterede rüyayi kontrol etmeye gidemedigimde adamlarima cektiriyordum. Son 2ay kadar bir zamanda gelen fotoraflara bakmamistim. Fotoraflarda rüyam devamli Gülumsuyordu. Hizli hizli gecerken bir fotoraf gozume takildi oktay picide vardi bu karede. Rüya ve oktay koltukta birbirlerine donmus ve nerdeyse aralarinda sifir mesafeyle birbirlerine golumsuyorlardi. Rüya oktayin yuzune bakarken oktay pici ruyanin dudaklarin bakiyordu.
Bu sirada iceriye rüya girdi. Bana kisa bir bakis atip yataga girdi. Rüyam a baktim ve bagirarak "oktayla aranda biseymi var rüya "dedim sert bir ses kulanarak. Bana saskinca bakti ve "ne sacmaliyorun aras sen. Oktayi abim olarak goruyorum ben "diye bagirdi. Tableteki fotarafi gosterip " seni bilmem ama onun seni bir kardes gibi gormedigi kesin. Zaten sende herifin içine dusecekmisin sey kizlar gibi " dedim. "Ne demeye calisiyorsun aras ne kizlar gibi?" "Sürtük" dedim gozlerini icine bakarak.

Rüya'nın ağzindan;

Bunu demesi üzerine sanki kalbimde bir sızı sanki içimde bir seyler kopuyor gibi hissetim. Bu duygu neydi simdi sevmiyorum ben bu adamı. Bu adam çok canimi yakti. Niye takiliyorum ki ben bu soylediklerine. Niye kaliyorum ki ben bi evde? O kimki? Biz niye beraberiz? En onemlisi Bunu söylemış olmasina ragmen neden nefret edemiyorum ben bu adamdan?
Lanet olsun nefret ediyorum bu saçma sapan duygudan. Kalbim çok aciyo şu an karsisinda aglamak istemiyorum. Kendimi daha çok aciz görmek ve goztermek istemiyorum. Herseye herkese lanet olsun. Arasin gozlerini içine bakarak "senden nefret ediyorum aras karahan. Sen adi bir piçin tekisin. Beni bir sürtük degilim ama sen tam bir pisliksin. Benim icin aras karahan defteri. Aras karahan umutlari. Aras karahana duyulan sevgi. Her sey su an su saat su dakika su saniye bitti. Aras karahan benim için bitti." Dedim ve odadan cikip alt kata indim yanan sominenin yanina oturdum. Ve aglamaya başladim. Nasil beni boyle dusunur. Buradan bu sehirden hatta bu dunyadan silinmek gitmek istiyorum. Aşik olmak aşk acisi cekmek neydi? Ben arasa aşikmiydim ki boyle kötü hissetim kendimi.
Neydi bu? Niye bu kadar çaresiz hissetiyorum kendimi. Kalbimde olusan aciya dayanamiyorum. Şu an surada çiğlık atmak,bagırıp cağırmak istiyorum.
Gözlerimi şömineye dikmis sesizce göz yaşlarımı akıtirken olanlari,arasi canimin neden yandıgını herşeyi düsündüm. Kafamin içinde binlerce kendinden bağimsiz çark donuyor. Bir sürü soru isaretine ceyap ariyor. Ama elde var koca bir hiç.
"Rüya" düsüncelerimden beni sıyıran sese dönüp bakma geregi bile duymadim. Ama gitikce belirginlesen adim seslerinden bana yaklastigini anlayinca kalbimin daha hızlı atmasina neden oldu. Niye heycan lanmistim ki? Arasin tekrar ismimi soylemesiyele bu sefer yaşlı bir çok duyguyu bir arada barindiran gozlerle arasa dondum. Gozlerinde pismanlik kırıntıları vardi. Ama bu onunla konusacagim veya onu afedecegim anlamina gelmiyordu. Zaten pisman olmasi çok anlamsiz. Bana benim bir sürtük oldugumu soyelerken kendinden çok emindi. Ne degisti. Arasa bir çok duyguyu barindiran gozlerle bakmaya devam ettim. Ama onun agzindan sadece "aglama" sozcugu döküldü. Bunu soyleyince ağlamayi kesecegimi falan mı düsünüyordu. "Niye aras senin gözünde sürtükler ağlamazmi? " dedim titreyen
sesimle. Bana hüzünle baktı.

"Öyle demek istemedim. Rüya bi an..."

"Ama soyledin. Karsindakinin ne hissedecegini dusünmedin ve soyledin. Ve aras ne var biliyormusun. Bundan sonra ne istersen yap,soyle benim için bir anlamı olmayacak." dedim tıslarcasina. "rüya" deyince konusmasina daha fazla izin vermeden "aras yanliz kalmak istiyorum. Lutfen" dedim. Derin bir nefes alarak. Arasta benim gibi derin bir nefes aldi ve iyice yanima yaklasıp onume gecti.
Oturdugum koltugun önüne gecti. Ve kendinden emin bir sesle "bana bak rüya" diye sakince konusmaya basladi. Gözlerimden akan yasalari silmeden gözlerimi somineden ayirmadim. Cunku arasa bakarsam gozlerinde gordugum duygu ile hıçkırıklarımı durduramazdim. Arasin sıcak elerini cenemde hisedince anineden vicudumdan bir titreme gecti. Aras gozlerini gozlerimden ayirmadi. Sonra konusmaya basladi "rüya sana sürtük demek istemedim. Sinirli oldugum icin agzimdan yanlis cumleler döküldü. Yoksa seni o kavarama koymami benden nasil beklersin. Seni seviyorum ve o fotorafta gulumsedigin gibi hiç bir zaman bana gulmedin. Bu bana çok koydu. Sinirim buna ve oktaya o karar yakin olmandan kaynaklaniyordu. Zira sana asla boye bisey soylemem. Ve simdi lütfen daha fazla aglayip kendimden daha falza nefret etmemi sağlama. " dedi. Bunlari soylerken ne kadar samimiydi bilmiyorum ama ona inamak istiyorum. Arasla gulmek eglenmek istiyorum. Arasa guveniyorum.
Ne diyecegimi bilemeden gozlerimi yumdum. Bir kac saniye sonra dudaklarimin ustundeki baski ile şok oldum. Gozlerimi acabildigim kadar açtim. Aras şu an beni öpüyodu. Aras ona karsilik vermemi ister gibi alt dudagimi disleri arasina aldi. Acidan kaynakli bir sekilde dudaklarimdan bir inleme döküldü. Bu esnada dudagim aralaninca aras dilini devreye soktu. Dili agzimi keşfe çikmisken bende kendime geldim ve aniden arasin beklemediği sekile onu itim ve hiç beklemeden tokatı bastim. "Bunu bir daha asla yapma aras karahan " diyip kosarak yukariya odaya ciktim yataga girip hickirarak aglamaya basladim.
Bir zaman sonra uyku bedenimi esir alınca gozlerimi yumdum. Odanin kapisini açıldıginı duydum. Ama bir tepki vermedim,zaten kendi bi tepki verecek kadar enerjik hisetmiyorum. Yarin okul vardi. Ve ben uyumaliyim. Bir kac saniye sonra yatagin diyer kosesi coktu. Buda arasin yataga girdigini belirtisiydi. Bisey demedim. Zaten deseydim bile gitmeyecekti. Arasin elini yuzumde kurumaya yüz tutmus goz yazlarimi sildigini hisettim ve kulagimin dibinde sıcak nefesiyle "her sey için özür dilerim rüyam" dedi ve kulagimin altini opup elerini belime doladi. Bu sayede bende huzurlu bir uykuya daldim.

Bolümleri geç yazıyorum ama karne haftasina yaklasiyoruz ve ben benden istenen son ıvır zıvırları tamamlıyorum. Yeni bolum artık haftadan haftaya gelecek. İyi okumalar.

Sadist PsikopatWhere stories live. Discover now