Evde Spor: 10 Dakikalık Egzersiz ile Sarkık Kollara Son, Sıkı Kollara Merhaba!

1.3K 20 0
                                    


   Bazen spor yapmamak için bahanemiz de hazırdır: "Ağırlık çalışırsam kolları çok kaslı olur, İğrenç, hiç sevmem!" Ama şunu bilmeliyiz ki 2-4 kg arası ağırlıklarla yapacağımız haftada 3 kez 10 dk kol çalışarak istesek de o kadar kaslı kollara sahip olamayız kızlar:) Sadece daha sıkı, ince kollara sahip oluruz ve o sarkık, sallanan, cıvık kollardan da kurtuluruz. İlk hafta hafif bir ağrı hissedebilirsiniz kollarınızda ama güzellik için katlanabiliriz değil mi?

1) Kol inceltme hareketleri arasından biri herkesin iyi bildiği şınav hareketidir. Yüz üstü yere uzanılır. Vücut yere yakınlaştırarak tekrar eski pozisyona getirilir. Şurada detaylı olarak anlatmıştık. Hareketi yaparken karın bölgenizi de gerdirirseniz göbek yağlarınızın da erimesini sağlayacaktır.

2) Farklı bir kol inceltme hareketi ise sandalye yardımıyla yapılıyor. Kollarınızı 90 derecelik bir açıyla bükün. Ayaklarınızın tamımiyle yere bastığına emin olun. Doğru pozisyonu aldıktan sonra vücudunuzu yukarı kaldırarak kollarınızı düz hale getirin ve tekrar bükün. Hareketi 10 kez tekrarlayın. Harekette dikkat etmeniz gereken nokta, bütün vücut ağırlığınızın kollarda olmamasıdır. Ağırlığı bacaklar ile kollar arasında dengede tutun. ( multimedyada veriyorum )

Şimdilik etkili olan hareketlerden iki tanesini verdim. Umarım yardımcı olabiliyorumdur. İstediğiniz, sorunlu bölgeniz hakkında mesaj atarsanız özel bölüm yayınlayabiliyorum. Mesajlarınızı bekliyorum :) Ayrıcaa Whatsaap Diyet Grubu hala var :**



Adım Adım Kilo Ver !Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin