~Part 6

40 1 0
                                    

Eerder:

Bij lola's huis, nogsteeds Naill P.O.V

'Zoo, mooi appartement hoor!' Zeg ik. 'Je had wel mee naar binnen gemogen, maar de rest wacht thuis op je he?' Oja. DBHFBHJSJ ik heb nu echt even geen zin in ze! Ze gaan zeker allemaal weer vragen, zo Naill! Jij bent happy, iemand ontmoet? Ik vind haar echt heel leuk! Maar misschien niet "leuk leuk" eerder vrienden leuk. Ze is wel knap enzo.. Maar ik ken haar net 3 uurtjes!

----------------

Lola P.O.V

Waaauuww, hij is echt heel leuk. Jammer dat hij naar de rest moet! Anders hadden we nog wat lol kunnen maken, want hij is echt heel grappig! Ik kan het echt heeel goed met hem vinden.. Shit.. Ben ik nou aan het staren? Ik glimlach en geef naill een knuffel. Blijkbaar zat hij ergens in Japan met zijn gedachten, want hij schrikt heel erg! 'Ohw sorry Naill! Ik had beter moeten opletten, Sorry!' Zeg ik half lachend. 'Nee nee, het is goed haha, en denk eraan, na alles wat je me vandaag hebt aangedaan, ik spam je zo vol hoor!' Zegt hij heel ondeugend. Ik kijk even verbaast, maar dan weet ik het weer en begin te lachen. 'Eerst ga ik eten! Je mag blijven eten hoor..' Zeg ik in de hoop dat hij niet weg wilt. 'Ohwwnn ik hou van eten! Maar.. de jongens dan... Ach ja boeie, ze gaan me toch alleen overvallen met irritante vragen, dus waarom ook niet?' Zegt hij grijnzend, en loopt snel naar binnen. Ik hoor hem bellen, waarschijnlijk om te zeggen dat hij niet komt eten. Ik glimlach en ga naar binnen.

Moeder ( Sylvie ) P.O.V

'LOLA, BEN JIJ DAT?' roep ik, omdat ik stemmen hoor in de gang. Snel loop ik erheen en geef haar een knuffel. Dan kijk ik om en zie een leuke jongen. 'euuh, Lola, wie is dit?' Vraag ik verbaast, omdat ze haar eerste dag hier al vrienden heeft, niet dat ik denk dat niemand vrienden wilt worden met haar, ach ja, je snapt het wel. 'Mam? Hoor je me?' 'Hmm ja wat?' Antwoord ik. 'Dit is Naill, hij zit in one direction en blijft eten.' 'Hallo mevrouw,' zegt Naill en geeft me een hand. 'Asjeblieft, noem me geen mevrouw! Ik ben ook weer niet zo oud! Noem me maar Sylvie!' Zeg ik lachend. Ik heb er een hekel aan als mensen me "Mevrouw" of "U" noemen.. 'We eten spaghettie, kom maar aan tafel het is binnen 5 min klaar!' Dankbaar kijken ze me aan.

Volgende ochtend, Lola P.O.V

ik word wakker en doe mijn ogen open. 'AAAAAHHHHHHH!' Gil ik en ga rechtop zitten. Naill word wakker en reageert hetzelfde als ik een paar seconde geleden. 'Wat.. hoe.. huh?' Vraag ik verbaast aan Naill. 'We hadden een logeerpartijtje. Met lekker veel chips!' Antwoord Naill enthousiast. 'Maar ehh, ik weet niet alles meer, gewoon omdat mijn hersens niet mee willen werken zo vroeg. We hebben toch nik-' 'Nee rustig maar, we hebben niks fouts gedaan. Gewoon een slaapfeestje die vrienden wel vaker houden :)' Onderbreekt Naill me. 'Ow gezellig! Zeg ehh, zullen we gaan eten..?' 'ALTIJD!' Roept naill, nu nog enthousiaster. 'Ga je straks met mij mee? Dan laat ik je eerst Londen zien, en daarna stel ik je voor aan de jongens.' 'Tofff!' Antwoord ik. We sloffen naar beneden, en ik realiseer me dat ik er nu waarschijnlijk uit zie als een zombie.. Achja, who cares? Beneden op de tafel ligt een briefje; "Goedemorgen Lola! Leuk slaapfeestje gehad? Jullie waren niet echt stil .. Alleen maar gelach.. Nou er ligt eten in de keuken, zorg je goed voor jullie? We zijn rond 4 uur weer terug. Als je wat gaat doen, voor 6 uur thuis en anders even bellen. Veel plezier! X mama, papa en Adriaan." 'NAILL! ER LIGT ETEN IN DE KEUKEN!' 'Weetf ikf.' Zegt Naill met volle mond. Ik kijk hem aan en grinnik, wat een vreetzak is het toch! Zelf pak ik ook wat en we gaan tv zitten kijken.

Paar uur later, opweg naar Naills huis. Naill P.O.V

'We zijn er bijna.' Zeg ik. 'Ben je zenuwachtig?' Ze kijkt onrustig om haar heen. 'Ehh euhm nee....' Zegt ze terwijl ze nog steeds om zich heen kijkt. 'Je hoeft echt niet bang te zijn! Ze zijn echt heel aardig!' Lola's mobiel trilt, een smsje. Ze bekijkt het en begint te lachen.

Lola P.O.V

Ik krijg een smsje, van Demi. "Heeee. Fleur, Jake en Luke zijn hier! Zin om te skypen? LYx" ik begin te lachen. 'Ehhh hebben jullie misschien een laptop?' Ohw.. Wat een domme vraag! Tuurlijk hebben ze die! 'Haha ja die hebben we, why?' Antwoord Naill. 'Omdatt, ik kreeg een sms van Demi, mijn vriendin en mn vrienden die ik nu alweer een week ofzo niet heb gezien zijn daar en jullie vinden ze vast leuk! Mag ik straks pleaassee ff skypen met ze?' Vraag ik met mijn aller liefste gezicht. Naill begint te lachen en antwoord dat het goed is, als hij erbij mag zitten. Snel sms ik Demi terug; "heeeii, is goed, ik wil je ook voorstellen aan een nieuwe vriend uit Londen! Je zult hem geweldig vinden! LYTx" 'We zijn er!' Zegt Naill. Gelijk word ik weer nerveus.

Harry P.O.V

"TRIINGF" gaat de bel. 'IK GA WEL!' Roep ik naar de andere, zodat zij niet ook hoeven te gaan. 'Hee Naill, waar heb jij gezeten?' Vraag ik verbaast. Maar als ik een meisje naast hem zie staan, weet ik het wel. 'Ja, heel leuk Harry. Dit is Lola, een vriendin die ik heb ontmoet in Nando's!' Zegt Naill. 'Hay..' Zegt lola verlegen. 'Haha! Kom binnen!' 'JONGENS, NAILL IS HIER MET EEN VRIENDINNETJE!' Roep ik door heel het huis, en binnen een paar seconden is de rest er ook en kijkt lola en Naill met grote ogen aan. 'Hebben jullie wat..?' Vraagt Louis beetje verbaast, omdat Naill niet geloofd in liefde op het eerste gezicht. 'Ja wij hebben wat, wat wij hebben is vriendschap! Niks meer en ook niks minder!' Zegt Lola opgewekt, opeens is al haar verlegenheid verdwenen en begint ze te lachen. 'Zeg ehh, mogen we nog naar binnen..?' Vraagt Naill die nu ook aan het lachen is om de verbaasde gezichten van zijn vrienden. 'Ow ehh ja... Tuurlijk.' Grijns ik. 'Wij gaan meteen naar boven, even skypen met haar vrienden.' Zegt Naill. Ik kijk hem aan en grijns. Naill zucht en trekt Lola mee naar boven.

I will never forget you.. ON HOLDWhere stories live. Discover now