43

2.2K 161 30
                                    

ŞARKIYLA DİNLEMEYİ UNUTMAYIN ^^

Lay mavi gömleğini altına siyah dar pantolonunu ve beyaz,siyah spor ayakkabılarını giyip aynanın karşısına geçti.

Kollarını kıvırıp ilk iki düğmesini açtı.Sırf bugün için saçlarını siyahın en koyu tonuna boyamıştı.Eyelinerını biraz kalın bir çizgiyle çekmişti bugün.Biraz dağıttı ve işte olmuştu.

Dudaklarına nemlendiricisini sürüp gülümsedi ve biraz saçlarını dağıttı.Lay..Cidden harika gözüküyordu.Sadece üstüne sıktığı hafif parfüm bile onu baş döndürücü yapıyordu.

Son kontrolleri yaptıktan sonra apartmandan çıktı ve kapının önünde beklemeye başladı.

Bir süre sonra apartmanın önünde siyah,pahalı bir araba belirmişti.İçinden takım elbiselo şöför çıkıp arka kapıyı açtı ve Lay'in önünde eğildi.

-Buyrun efendim.

Lay'de tüm sıcak kanlılığıyla gülümseyip arabaya bindi.

+Merhaba~

Şöför koltuğa geçip arabayı çalıştırdı ve yolculuğa başladılar.Lay gülümseyerek yolu izliyor,arada sevgili ayıcığından mesaj gelmiş mi diye kontrol ediyordu.

Uzun yolculuk sona erdiğinde Lay şöförün kapısını açmasıyla arabadan inmişti.

Şöför pahalı bir restorana gelene kadar Lay'e eşlik etmişti.Her yerde bir koruma vardı.Kulaklarında ise siyah kulaklıklar.

Lay restorantdan içeri girerken heryerde kırmızı gül yaprakları olduğunu gördü.Bazı yerlerde bembeyaz yasemin çicekleri restorantın kokusunu mükkemmel yapıyordu.

Tam ortada bir masa vardı.Bembeyaz örtünün üzerini yasemin çicekleri ve gül yaprakları süslüyordu.

Lay yavaşça masaya yaklaştı ve sandalyeye oturdu.Gülümsemesi her saniye dahada genişlerken Lay ayıcığına mesaj atmamak için kendini zor tutuyordu.

Dışarıda o kadar kişi varken restorantın içinde kimse yoktu.Bir ses duymasıyla onun geldiğini düşünmüştü Lay.Ama o değildi.Arka kapıdan çıkan şef üstü kapalı bir tabağı Lay'in önüne bırakıp gitmişti.

Lay kapağı açtığında bir zarf gördü.Üstüne 'Sevdiğim Adama..' yazan zarfı açıp okumaya başladı.

'İlk gördüğümde bozmuştun kalp atışlarımı..İlk seferde aşık etmiştin kalbimi masum kalbine..Kararsız kaldım en başta.Ama karar verip mesaj attım sonra sana.Sen bir melektin Lay..Hergün beni kendine biraz daha aşık ettiren masum bir melektin.Sana bir sır vereceğim.Kimse görmesede ben görüyorum kanatlarını..Kimse kıskanmasada kıskanıyorum,seviyorum seni..Her zaman bir hayal oldun benim için..Ulaşamayacağım,mükkemmel bir rüya,bir hayaldin.Ben umudumu yitirmedim ama Lay..Hep olacak dedim.Şimdide oluyor..Olacak.Biliyorum.Hazır olduğunda bana mesaj at olur mu?Seni seviyorum meleğim..'

Lay gözlerinin dolduğunu hissetti.Kim bu kadar emek verecek kadar sevmişti onu?Derin bir nefes alıp ayıcığına mesaj attı.

Çok geçmeden tekrar kapı açılmıştı.Lay arkasına bakamadı.Sadece kafasını eğdi ve bekledi.

Arkadan gelen kişinin ayak seslerini duyordu.Ayıcığı yavaşca karşısına gelip oturdu.

Lay'de cesaretini toplayıp dolu gözlerini karşıdaki adama yöneltmişti.

+J-Joon?..

Joon gülümseyip dolan gözlerini sildi.

+S-Sen miydin?O-O..Sen miydin?

Kimsin? {SuLay Texting} (Bitti)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin