Third - The Night ½

196 27 1
                                    

Komolyan elgondolkoztam azon, hogy az éjszaka folyamán majd kiszökök amikor megláttam a Zúgban lévő EGYETLEN ágyat. Mert, hogy eszemben sem volt Charles Carson-nal egy fekvőhelyen osztozni, annyira nem vagyunk jóban. Szóval közöltem vele, hogy vagy a kanapé vagy a kocsi, de mellém nem jöhet.

- Ugyan már Christine! Kiskorunkban annyiszor aludtunk együtt!

- Amikor még nem voltál gyökér? Istenem, de szép emlékek! - Keserű mosoly költözött mindkettőnk ajkára, hiszen már megint témánál voltunk: én haragszom rá, ő pedig nem tudja miért.

- Okokat és tényeket kérek, Chriss! Miért utálsz ennyire?

- Egyetlen szó Charles, csak egy: szalagavató.

- Mi van vele? Ott voltál az enyémen. Akkor ígértem meg, hogy... - Megakadt a mondandójában és kerek szemekkel nézett rám. - Bassza meg, Chrissy, ne haragudj! Eltelt utána két év, a banda és apu... Annyira sajnálom!

- Tudod, hogy mennyire megalázó volt, hogy a tesómmal kellett mennem? Mindenkit visszautasítottam, mert elhittem: te majd megjelensz, mint a szőke rocker fehér mountain bike-on, de sehol senki! Én meg ott égtem, Trev azóta is haragszik! Amikor idefelé integettem neki, ő bemutatott! A legjobb barátom volt! Együtt jártunk még bölcsibe is és miattad cserben hagytam!

- Sajnálom, de erről nem én tehetek! Nem én vagyok a hibás azért, mert egy 16 éves csitrinek tett igéretet nem tartottam be! Kövezz meg, égess máglyán, sajnálom! Sok dolgom volt és elfeledkeztem rólad, de én is ember vagyok, mint bárki más és így követek el hibákat!

- Én tökéletesnek hittelek! Talán még most is úgy tekintek rád, te voltál a szuperhősöm akiről mindig meséltem! Azt hittem, hogy neked nincs kriptonitod és így keményebb vagy, mint Superman, de pofára kellett, hogy essek!

- Igen is van kriptonitom, méghozzá a családom, ők elgyengítenek, amikor apa meghalt vele halt egy részem. Mellesleg, most hogy látom a könnyeket végig futni az arcodon úgy érzem összetörök belül!

- Meg is érdemelnéd, mert nem tudod, hogy mik történtek velem míg te itt laza, szexi mosollyal húzod az agyam és...

- Várj, te szexinek tartod a mosolyom?

- Gratulálok Cody, megint sikerült a lényegre tapintanod!

- Bocsi Chrissy, de csak is az jár a fejemben, hogy szexi mosolyom van. Talán orgazmusig mosolyoglak!

- Hogy mi? Ez abszurd, nincs is ilyen szó! - Elnevettem magam. - Cody, biztos, hogy te jártál fősulira? Mert valahogy valószínűtlennek tartom.

- Mindig is jól bókoltál!

- Te pedig mindig jól eljátszottad, hogy zavarba tudlak hozni! És ezt köszönöm!

Cody szívmelengetőem őszinte nevetést hallatott, olyat amit rég óta nem.

- Ugyan már csajszi, te mindig is zavarba tudtál hozni egy-egy megszólalással!

- Tevepataaa! - Kiáltottuk egyszerre nevetve.

- Na Chrissy told el azt a fantasztikus segged a mosdóba vagy a gardróbba és öltözz át a lefekvéshez.

- Nem baj, hogy együtt kell aludnunk?

- Hiszen régen is mindig ezt csináltuk, nyugi Chriss, nem harapok! - Kaján mosolyt villantott és rám kacsintott, hiányzott ez a Cody.

A mosdóba menet csak az visszhangzott a fejemben amit mondott: régen is mindig ezt csináltuk. Probléma az volt, hogy az akkor volt, most pedig mindketten mások vagyunk, mint akkor.

Save Me, Please!Where stories live. Discover now