Q & A

3K 122 16
                                    

vandaag is de dag !!! de dag dat iedereen een antwoord krijgt op zijn of haar vraag !!!

aan mij :
wat is je favoriete emoji ??
ik heb zelf niet echt een vast emoji want dat ik best wel wisseld maar ik gebeurt meestal dat getraande lagebekje of hoe je dat ook maar zegt of ☺️.
wat is je favoriete kleur ??
net zoals bin de emoji's is dat best wel wisseld maar als ik moest kiezen dan was het blauw ofzo.
wat is je favoriete boek op wattpad ??
in mijn leeslijst staan alle boeken die ik op wattpad heb gelezen en dat zijn direct ook mijn favoriete want ik ga geen boeken lezen die ik niet leuk vind :P.

aan Lauren :
waarom hou je nu in eens wel van Ethan ??
klink het raar als ik zeg dat ik me aangetrokken naar hem voelt ?? het voelt alsof ik alles aan hem kan vertellen. ik vertrouw hem op de 1 of andere manier heel erg.
heb jij ook een gave ??
ik denk het zelf niet. ik bedoel, ik ben maar een mens, toch ?? tuurlijk ben ik een mens. anders zouden ze dat toch al lang hebben vertelt. Ethan, Logan en Lucas hebben niet eens een gave dus waarom zou ik er wel 1 hebben. dat zou gewoon raar zijn.
wat vindt jij van Debbie ??
op het eerste gezicht leek het me een hele leuke meid maar sinds die dag dat ik erachter kwam dat Debbie en Ethan iets hebben voelde ik me gebroken, alsof mijn hart in duizende stukjes brak.
je weet toch wel dat bitches nooit de waarheid spreken ??
dat weet ik wel ja maar het voelde alsof Debbie de waarheid sprak.

aan Ethan :
is het waar van Debbie en jou ??
we hebben in het begin wel gehad ja, maar ik moest wel voor de roedel want ik had den luna nodig en ik kon mijn mate niet vinden. toen ik Lauren had gevonden had ik het uitgemaakt met haar maar ze denkt dat dat een grapje was en dat we nog steeds bij elkaar horen. hoe vaak ik het ook tegen haar zeg, ze luisterde niet of ze kruip eronder uit.
weet je dat ik je knappe gezicht ga verbouwen als je het niet goed maakt met Lauren ??
dat zal ik mezelf al aangedaan hebben als Logan, Lucas en Sara me niet tegengehouden hadden. het enigste waar ik aan kan denken is aan haar. haar naam spookt steeds dood mijn hoofd. ik weet dat het allemaal even te veel voor haar wordt, ik weet dat ze een mens is maar ik hou van haar. ik hoop alleen maar dat ze terug zou komen. ik ga haar niet dwingen, ik ga haar niet ontvoeren, ik wacht rustig af tot dat ze er klaar voor is en weer terug komt ookal wordt het gezeur van Dane steeds erger.

aan Sara :
ben je er al achtergekomen wie die Brooklyn is ??
nog niet maar ik heb al contact opgezocht met de andere 6 en heb ze om hulp gevraagt. ik weet nu al dat ik dit niet in mijn eentje kan oplossen. ik begin me ook steeds meer zorgen te maken want als ik niet snel erachter kom wie het is loopt het niet goed af.

aan Zayn :
waarom ben je zo verdomd knap maar zo gemeen tegen Lauren ??
ten eerste, ik weet dat ik knap ben. ten tweede, een gevoel binnenin me zegt dat ik haar voor iets moet tegenhouden maar ik weet zelf niet waarvoor. en ten derde, ik wijger een mens als luna te hebben, ze zijn zwak en een roedel zoals deze zou niets aan haar hebben.
waarom ben je zo'n mannelijke bitch tegenover Lauren ??
kun je niets beters verzinnen ?? lees de bovenste vraag schat.

aan Debbie :
waarom moet je Ethan's leven verpesten ?? hij wordt er echt niet gelukkiger van dat jij zijn vriendin bent.
ik verpest zijn leven niet. ik ben degene die hem gelukkig maakt.
weet je dat je Major bitch bent ??
dat heb ik vaker gehoord maar ik weet dat iedereen een grapje maakt, toch ?? natuurlijk maakt iedereen een grapje, iedereen houd van me.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
als iemand ooit nog een vraag heeft stel hem gewoon.
vanmiddag komt er nog den hoofdstuk online :P

like ? comment ? follow ?

a human mateWhere stories live. Discover now