Prilog

2K 77 27
                                    

Budim se, oko mog struka čvrste ruke koje ne daju da se pomjerim. Prisjetila sam se prethodne noći. Ethan mi je kao i prethodnih par noći pokazao šta je ljubav. Iskreno, svaki put kada ga ugledam osjećam se, poput neke tinejdžerke, obrazi crveni i ne skidam pogled sa njega.
Bilo mi je dosadno, pa sam odlučila da se zabavim. Lagano sam svojim usnama dodirivala njegov vrat, usne. Nakon par trenutaka osjetila sam da se počeo pomjerati i kako me svojim čvrstim rukama okreće i sada je on na meni.

Neko je željan jutarnjeg dodira, hmm? Govorio je Ethan dok je ljubio moj vrat, a ja sam se kao i uvijek prepustila. Stavio je ruke na moje bokove, i ja sam se kao i obično počela smijati.

Prestaniii, molim te hahaha,ne mogu više. Govorila sam mu.

Poljubi me pa ću prestati. Kao što je zatražio, uradila sam to. Samo što se poljubac pretvorio u nešto više. Tako da smo narednih par minuta proveli veoma željni jedno drugog....

.... Odlučila sam da odem kod doktora, na redovan pregled, ali i moj dragi muž odlučio je da krene sa mnom. Ethan se nada svaki put kad vodimo ljubav, da ću ostati trudna. I tako pokušavamo već dvije godine, ja iskreno mislim da je još rano, ali šta je tu je...

Kao i prethodnih par puta doktor je rekao da nisam trudna. Na licu mog muža mogla se vidjeti tuga a i ljutnja. Odvezao me kući, a zatim je rekao da mora do firme. Sjedila sam kući sama te noći ali se on nije pojavio. Odlučila sam da idem spavati. Ujutru kad sam krenula na doručak,Ethan je sjedio za stolom, prišla sam i poljubila ga u obraz. Nije me ni pogledao.

Gdje si bio sinoć,bila sam zabrinuta.

Ne znam zašto pitaš kada sam ti već rekao. Odgovorio je hladno.

Vidi, ako si ljut što nisam trudna,nema veze pokušavaćemo još imamo vremena, zar ne. Samo se ne ljuti na mene, molim te. Gledao me je ne znam da li da kažem tako, ali gledao me sa mržnjom.

Ma neću više da pokušavam, već dvije godine se trudim i ništa. Ako te baš zanima šta sam radio noćas,evo da ti kažem. Draga Sarah noćas išao sam od žene do žene i spavao sa njima u nadi da će mi bar neke roditi dijete kad ti već ne možeš, muka mi je od ovog života. Gadiš mi se ti, i ovaj život. Suze su već išle niz obraze, osjećala sam kao da ću da padnem svakog trenutka, govorila sam mu da prestane, da ne mogu da ga slušam ali nastavljao je. Plakala sam na podu, jecala do trenutka kada moje uši nisu čule ono najgore.

Odlazi Sarah, ti i ja smo završili. Do večeras želim da napustiš ovaj penthaus, kada se vratim sa posla želim da te nema više.

To je bio zadnji put da sam ga vidjela.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 14, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

PonovoWhere stories live. Discover now