Bide Şimdi Bak

65 5 0
                                    

Popomda hissettiğim keskin acı ile kendime banyoya kilitlemem bir oldu. Aksi takdirde bu kadın beni öldürücek. Hayır yani ne olmuş rüyamda puding gördüğüm için saat 4'de kalkıp puding yaparken uyuduysam. Yaktığım herhangi- aslında herhangi deil azcık annemin çeyizi olabilir- tava işte nie bu kadar kızıyosun ki. Hem madem kullanmicaktım nie onu vitrine koyuyosun dimi ama. Çık kız dışarı gitti çeyiz setim ben onu özel günlerde kullanıyodum bi tanecik tavam beniim çık kız Allah'ım bu kadının sesi niye bu kadar tiz ya ben kime çektim benim sesim nie bu kadar cırtlak deil yoksa evlatlıkmıyım ki hem kadın benden daha çok önemsiyo tavasını yahu. Ben naptım ki sanki bi insan sorar dimi bişeyin varmı, öldünmü, niye uyudun? Ayıp yahu ayıp hangi devirde yaşıyoruz. Bak şimdi dahada şüpelendim evlatlıkmıyım ki Ya annem canım ben can sağlığım için çıkmıyorum yani şey öyle deil yani şey sen katil olma die tamamen seni düşündüğüm için ay öldüm ay. Annemin kapıyı kırabilme ihtimaline karşın sırtımı kapıya yasladım. Şimdi alıcı gözüylede bizim banyoda baya güzelmiş. Baya baya yaşanır burda lan. Küvete yerdeki ayı kürküne benzeyen biçimsiz halıyı serdim mi havlulardan birinide üzerime sererim. Hem benim odamdanda büyük. Oh misler gibi gecinirim vallahi. Ben gidiyorum işe. Üstünü giy okula git gözümede gözükme orayı toplamadan da çıkma zaten ilk günün uzaklaşan ayak sesleri ve çarpan kapı gittiğinin habercisi olurken derin bi nefes aldım. Fazla adrenalinden çişim geldi lan.

Banyoda işimi halledip popomu ovalayarak odama girdim. Nası bi terlikse hala acıyo yav. İğrençimsi kıyafetlerimi üstüme geçirip saate baktım 6.30 iyi hala yetişebilirim ki yetişmeyi hiç istemiyorum. Mutfağa girdiğimde yanık morumsu tavayı direk çöpe attım. Tamamdır oldu işte temizlendi yani sanırım. Omuz silkip kapıya ilerledim. Nasılsa gelince beni öldürcek bide temizlemekle uraşamam.

****

Ooo fırtınalar esiyor
Arsız gönül iflah olmuyor

Biliyor musun hala aklımda o sözler
Yalanım da benimle bu şarkıları söyler

Ben mesela, uçarım mesela, yerlere göklere sığamıyorum

Ben ben mesela, uçarım mesela, yine de senden kaçamıyorum

Oooooo fırtınalar esiyoooo arsız gönül iflah olmuyooo

Sokakta yaptığım saçma sapan hareketlerden olsa gerek herkes bana bakıp deli bu kız diye düşündüklerine eminim ama umrumda değil. Neden sesim bir bukelemunun çığlık atması ile eşdeğermiş gibi çıkıyoki sanki. Gerçi bukelemunlar çığlık atıyomu onuda bilmiyorumda herneyse. Şimdi ne güzel bağıra bağıra şarkı söyleyebilirdim.

Ama bağıra bağıra şarkı söylesem bu seferde sesim kısılır yine bukelemuna dönerdim. Sahi bu bukalemun da nerden geldi aklıma. Aceba rüyamda filan auvvvv duyduğum ses ile kafamı kaldırıp çarptığım kişiye bakarken umarım kaslı ve yakışıklıdır die dua da etmiyo deilim hani.

Veee bingo değilmiş aksine saçlarının uçları sarıya doğru dönen ama boya olmadığı belli olan saçlarıyla ve yeşilimsi gözleriyle bana sinirle bakan bi kız. Neden wattpad'de deilimki sanki. Şimdi ne güzel o bana aşık olcaktı evlencektik. Sonra ben bukalemun sesimle yelloz Ceydaya evli mutlu çocukluyu söyleyip onu sinir edicektim tüh. Hayır kesinlikle erkek meraklısı deilimde bu da göz hakkı yani. Kızım ne çarptın be yandım kahvede gitti hayal dünyamdan çıkıp tekrar güzel kıza baktım. Güzel kızlardan nefret ettiğimi söylemişmiydim.

Pardon dalmışım yav kahve için özür olsun kahve önemli kız ilk kez bu kadar çirkin bi ses duydu heralde ki o güzel kız gitti porsuk suratlı bi kız oldu birden o kadar buruşturdu yani yüzünü. O kadar mı kötü be sesim.

Bide Şimdi Bak!Where stories live. Discover now