Ο γιατρός

100 9 0
                                    


Ήταν μια φορά ένας αρχιτέκτονας που επειδή δεν έβρισκε δουλειά αποφάσισε να γίνει γιατρος που βγάζει πολλά χρήματα. Πάει λοιπόν ανοίγει ένα ιατρείο και στην ταμπέλα γράφει: " Αν σας θεραπεύσω μου δίνετε 50 ευρώ και αν δεν μπορέσω να σας θεραπεύσω σας δίνω 100."

Ένας άλλος γιατρός που το είδε ζήλεψε και πήγε να δει τι κάνει αυτός ο δήθεν γιατρός. Μια και δυο φτάνει στο ιατρείο του αρχιτέκτονα. Μπαίνει μέσα και ο αρχιτέκτονας τον ρωτάει: << Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;>>, << Δεν μπορώ να αναγνωρίσω τις γεύσεις!>> Λέει ο γιατρός. << Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.. Νοσοκόμα, φέρε το φάρμακο με νούμερο 331>> είπε ο αρχιτέκτονας και η νοσοκόμα του έδωσε το φάρμακο. Τότε εκείνος έσταξε 2 σταγόνες στον γιατρό. << Μα τι μου δώσατε κύριε αυτό είναι πετρέλαιο!!!>> είπε ο γιατρός << Είδατε κύριε θεράπευσα την γεύση σας! Δώστε μου 50 ευρώ>> απάντησε ο αρχιτέκτονας.

Τότε ο γιατρός νευριασμένος προσπαθούσε να σκαρφιστεί κάτι άλλο. Και να που το βρήκε. Πάει λοιπόν πάλι στο ιατρείο και τώρα με την δικαιολογία πως ξεχνάει όλη την ώρα! << Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε!>> ξεφώνισε ο αρχιτέκτονας << Νοσοκόμα το φάρμακο με νούμερο 331>> << Μη, όχι αυτό είναι πετρέλαιο!>> είπε ο γιατρός << Μπράβο κύριε, θυμηθήκατε! Δώστε μου 50 ευρώ>> απάντησε ο αρχιτέκτονας χαρούμενος.

Ο γιατρός τότε απογοητευμένος από τον αρχιτέκτονα προσπάθησε να σκεφτεί κάτι που να μην θεραπεύεται και να πάρει τουλάχιστον  τα 100 ευρώ που του είχε δώσει. Πάει λοιπόν την άλλη μέρα και λέει στον αρχιτέκτονα: << Γιατρέ μου, εδώ και μέρες δεν μπορώ να δω καλά!>> << Τι κρίμα! Αυτό δεν μπορώ να το θεραπεύσω!>> είπε ο αρχιτέκτονας, βγάζοντας ένα δεκάρικο από την τσέπη του << Ορίστε πάρτε 100 ευρώ>> << Μα αυτά είναι 10 ευρώ>> απάντησε ο γιατρός.<< Μπράβο σας κύριε μπορείτε να δείτε ξανά! Δώστε μου 50 ευρώ>>


ΑΝΕΚΔΟΤΑ για ολουςWhere stories live. Discover now