~10~

38 8 1
                                    

Hermelijn
Bij het eind van de gang we konden er niet doorheen, vol afschuw keek ik naar de draden die er op afgesloten zijn. Ik gaf het een klap. "Ze hebben ons door" hermelien keek met net zo afschuw als ik naar de draden. "We moeten snel weg" ik knikte sneller dan ooit kropen we verder. We kropen door het kleine gaatje en we waren weer in de krot, ik keek weer naar david, hij las in het boek! Snel pakte ik het af ik ging op mijn matras zitten en Hermelien kwam naast mij zitten. We lazen verder: beschrijvingen ringen:

Brons:
Met brons denk je heel weinig aan je zelf je zou het liefst kunnen sterven voor iedereen. je heb de kracht wel voor om tovenaars/heksen te doden maar je wilt het niet. je bent vaak onrustig met de ring trek je mytirieuse tovenaars aan.

Zilver:

Iemand met zilver is heel oplettend. Een klein detail of beweging valt jou op. Van 10 kilometer afstand kunnen ze je nog scherp in de gaten houden maar 500 mensen op de hele wereld kunnen dat.

Goud:
moedig en geconcentreerd, en je wilt jezelf graag bewijzen.

colbairedel
Als je deze ring heb kan je de hele wereld vernietigen 1 iemand heeft maar zoon ring! Pas heel goed op!
Je bent in gevaar! Of jij bent het gevaar! Pas dus ook op als je iemand met deze ring tegennkomt!

Kruisingen
Je hebt ook kruisingen tussen de ringen. Mensen met een kruising hebben speciale krachten en zijn dubbel zo sterk. Het matriaal van je ring maakt heel veel uit, maar de vorm ook.

Draak
Als je een draak als vorm hebt, moet je héél voorzichtig zijn. Je bent soms te machtig, Je mag niet op vallen, en nooit in het middelpunt van de belangstelling staan. Je trekt machtige tovenaars aan, dat kan je verraden. Van deze ring zijn er 3 op de wereld. 1 iemand heeft deze ring een wil iedereen vermoorden. Andere 2 hebben de kracht om de kwaadaardigste tovenaar/heks te vermoorden je bent Heb je een goude draak? Dan moet je echt oppassen! Je wilt jezelf graag bewijzen. Je staat in de top 10 om iedereen te vermoorden die je kan vermoorden. Je kunt er niet tegen als andere zeggen dat ze beter zijn dan jou. Toch moet je je dan inhouden... Als je dat toch doet word het je dood. voor al veel mensennis dit de dood geworden... Pas op, het word je dood... Hoe moeilijk het soms is je bent te machtig!

Platte ster
Je hebt veel kracht. Je hebt de kracht van vriendschap. Dit is een van de belangrijste krachten. Met vriendschap kom je verder, je gelooft in anderen en vertroud ze. Als iemand iets fout doet, vergeef je het diegene meteen. Iedereen verdient een kans!

Slang
Je bent machtig 3 mensen op de wereld hebben deze ring 2 daarvan zijn goed. Die zijn heel aardig en kunnen iedereen vermoorden, ze doen het niet graag, maar als het echt moet, kunnen ze het! en de ander is heel slecht en wil iedereen vermoorden! Als je een slang bent, ben je een slisseltong. Je verstaat slangen. Er zijn maar 3 heksen/tovenaars op de wereld met deze gave.

Nieuwe ring:

Misschien over een jaar komt de nieuwe ring: wolfseyeblue je hebt de kracht om mensen gedachten te Wissen verder over de ring is nog niet bekend.

David
Waarom stond mijn vorm er nou niet tussen. Het is niet eerlijk. Ik ging mokkend op mijn bed zitten en dacht na.
Ik denk dat ik weet hoe je naar Harry kan misschien kan je door middel van mijn zelfgemaakte spreuk om 3 meter voor je vrij lucht te maken kunnen we misschien bij Harry komen alleen mijn spreuk kan ik maar 1× gebruiken. Ik ga het aan Hermelien en Hermelijn vertellen.

Hermelien
"Ik heb een iedee" zei David. "Nou"? Vraagt Hermelijn kattig. "Herm hou je mond!" "Nou sorry hoor!" "Ik heb een eigengemaakte spreuk en ik kan hem 1× gebruiken en dat is dat als ik de spreuk hardop zeg dat 3 meter voor mij lucht woord" "geniaal" zeiden we in koor!

Het Begin, Maar Dan AndersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu