2.*

3K 238 22
                                    

S mírným zděšením a zároveň i pobavením jsem poklepala Ádě na rameno a poté ji ukázala mobil. „Do háje." Zasmála se nervózně. „Myslíš, že je to nějaký fake nebo že má přítelkyně jeho mobil, nebo tak?" „Přítelkyně?" Vypadlo z ní pouze. „No třeba se nás snaží vystrašit." „Je to dost možné." Pokývla Adéla hlavou, ale obrazovku pozorovala stále stejně vyděšeně. „Co to zase řešíte?" Obrátil Filip, kterého jsme doposud ignorovaly, oči v sloup a odešel.

„Teď už můžeme vidět jeho fotky. Zkus je tam dát." Vybídla mě Áďa a tak jsem ji poslechla. Avšak všechny fotky byli černé. „Zvětši tuhle." Bylo mi přikázáno a tak jsem tak udělala. Poslední přidanou fotku jsem pomocí ukazováčku a palce na pravé ruce zvětšila. V tu chvíli jsme s Adélou naráz zalapaly po dechu. V černočerné tmě se rýsoval obrys nějakého muže.

Málem jsem dostala infarkt, když se mi mobil rozječel v ruce. „Proč já si dávala takové vyzvánění?!" Zasténala jsem a mobil zvedla. „Ahoj mami..."

Po dlouhém telefonátu s mou matkou, ve kterém jsem ji uklidňovala, že je vše v pořádku, jsem ulehla do spacáku vedle Ádi. „Co ty a Milan?" Zeptala jsem se šeptem. Chtěla jsem na chvíli přestat myslet na Denise Jedlého a tak jsem nedbala na to, že kousek od nás je Filip a může cokoliv slyšet. „Co s ním?!" Rozzlobila se Adéla a přetočila se na bok zády, ke mně. „Já jen že Klára říkala, že vás viděla líbat se na tvé oslavě." „Jo, ale myslím, že mi nalil něco do pití. Sama bych k tomu nikdy nesvolila." „Však já vím. Přišlo mi to divné." Řekla jsem a v odpověď se mi dostalo slabounké chrápání. „Dobrou." Zašeptala jsem a také se uložila ke spánku.

Bohužel se mi usnout nepodařilo. Stále jsem musela myslet jak na Filipa ve vedlejším stanu, tak na Instagram a podivný profil Denise Jedlého. Ale asi po půl hodině mne ze zamyšlení, vytrhl zase otevírající se stan.

Horor Na Instagramu - Upravuje SeKde žijí příběhy. Začni objevovat