Mystery's last letters

529 52 11
                                    

MYS BUNU DAHA ÖNCEDEN YAZDI MICHAEL BUNU YENİ BULACAK, DİĞER BÖLÜM FİNAL:((


29 Kasım 2015

Sevgili Michael,

Sana son notumu yazdığım bu lanet olası günün gecesindeyim. Her şey üstüme geliyor. Boğuluyorum. Koridorda seni o kızlarla gördüğümden beri sağlıklı düşünemiyorum. Daha öncede seni kızlarla gördüğüm oldu, evet. Ama dudaklarımda bıraktığın etki daha yeniyken, bunu neden yaptın? Neden bana bu umudu verdin? Gerçi sen bana cevap vermiyorken bile ben umut etmedim mi? Benim için bir hayal olmaktan öteydin her zaman. Gerçekleşeceğini düşündüğüm her an senin için ölebileceğimi farkettim. Hayat bana seninle yaşamayı göstermese bile, senin yanında olma fırsatını doya doya tattırmamış olsa bile ben seni çok seviyorum hemde çok ve ben şu an ölsem de, senin gözlerinde hep kalacağım, her zaman saçlarına hayranlıkla bakacağım, her zaman yeni rengi merak edeceğim. Belki seni gördüğümü artık farkedemeyecek olsan da her yeni rengi gördüğümde kalbim bir ateş misali yanacak. Acaba cennete mi giderim yoksa cehenneme mi, gerçi günah işlemedimki cehenneme gideyim ama seni sevmek günah ise cehennemin en sıcak yerinde yanabilirim ama eğer seni sevmek sevap ise o zaman cennetin en güzel yerinde seninle olayım. Bu satırları senin için ölmeden önce yazıyorum. Keşke bi kere olsun bana sevgilim dediğini duyabilseydim, beni sevdiğini duyabilseydim. Senin için ölen birisinin mezarına gittin mi? Gitmedin değil mi?
Benim için bir kere olsun gel. Bana öyle sözler söyleki toprağın altından duyayım seni
Sen bu satırları okurken, ben belki de çoktan ölmüş olacağım. Belki bu kağıdı yırtıp atacaksın, belki ömür boyu saklayacaksın. Ama benim için fark etmez Michael çünkü ben seni hep kollayacağım. Her gün bir kez daha sana aşık olduğum için kötü yapmadığımı farkedip Tanrı'ya şükredeceğim. Belki şuan çıkıp gelsen, daha ölmemiş olabilirim. Yetişebilir misin Michael? Beni kurtarabilir misin?
Sende benim seni sevdiğim gibi sever misin beni?
Evet mi? Çok geç Michael, çok geç bizim için..Ben hep seni sevdim, terk etmiyorum seni, çünkü bu kalp hep senle, sen bunu istesende, istemesende..

Sanırım vedalaşmanın zamanı geldi. Çünkü bedenimin soğuduğunu hissediyorum, tek sıcak olan yer içinde sen olan kalbim. Ama şuan gitmeliyim, ölüm bana elini uzatıyor. Hoşçakal Michael Gordon Clifford.

Her zaman seni sevecek olan;
-Mys

hair color//cliffordWhere stories live. Discover now