Capitolul 33

1.9K 90 3
                                    


Kevin vine peste mine în baie ,bine ca aveam multa spuma.

Eu:-Ieși afaraaaaaaa!!!!

K:-Ho nebuno .spune și pleacă .
Mă spăl repede și ies într-un prosop .

K:-Hmm..ce ai vrea sa facem ?spune și își ridica sprânceana și se îndreaptă spre mine .

Eu:-Ce vrei tu .spun și îl sărut pasional .-Du-te și fa un dus .spun și rad

K:-Off..spune și pleacă către baie .
Mă schimb repede și merg jos sa le dau de mâncare la animalute .

Eu:-Lola ,Lucky ,haideti la masa !Dada ,sunt mai mari și ei ,au un an ,sunt deștepți :))

*Alice pov.*

Mă trezesc ,și îmi amintesc totul.. a fost o amnezie temporara ,credeam ca o s- o am toată viața .
În patul asta ,Aaron s-a.. cu curva aia blonda ,nu se poate !De ce mi-am amintit ?De ce ?Poate ca ieri când mi au povestit toți lucruri .
Ies din camera și mă pun jos și încep sa plâng . De ce m-a înșelat cu tarfa aia ?De ce ?Cu ce I-am greșit ?
O văd pe Abbey ca vine spre mine și îmi șterg lacrimile ,dar vin altele .

-De ce plângi ?Spune și se așează jos ,lângă mine .

-Ăă..Abbey..mi-am amintit tot..

-Și ce e rău în asta ?Doamne ,Alice !Bravo!Înseamnă ca ai o memorie foarte buna !

-Nu cred ca înțelegi ..în seara când am dat petrecerea ,Aaron fă..și atunci Aaron deschide ușa somnoros și se sperie de noi .

A:-Neata iubire .spune și vrea sa mă pupe pe frunte ,dar eu nu îl las.

A:-Nu mă mai atinge !Mi-am amintit totul Aaron !Când m-ai înșelat cu curva aia ! E mai buna ca mine ,a?Eu cu ce ți-am greșit de ai făcut asta ?Nu ți-am greșit cu nimic !Tu doar voiai sa te distrezi cu o tarfa !Mai bine nu eram împreună Aaron !Tu distrugi doar fete .Nu știi sa iubești !Nu ai  inima !Tu vrei doar sa vezi Cum plânge o fata după tine !Și vrei sa te distrezi .Nu vrei sa ai o relație stabila .Tu vrei doar aventuri .(spun și toți ies din camere ).Știi ceva Aaron ?Sa nu mă mai cauți în viața ta !Nu mai vreau sa aud de tine niciodată !M-ai rănit destul de mult .Nu am sa iert niciodată asta !Spun și mă duc în camera ca sa îmi fac bagajul .-A da ,tu poți sa iti găsești alta fata cu care sa te distrezi .Eu nu am însemnat nimic pentru tine .Eu te-am iubit ca proasta ,și tu te distrai cu altele .Prostule !Nu știu de ce încă te iubesc !Nu pot sa renunț la tine boule !Nu pot !Spun și îmi scot hainele din dulap .

A:-Iubito ..nu am vrut sa te înșel ,doar pe tine te iubesc ,înțelege asta !Noi doi am făcut dragoste ,când erai  amnezica ,tu ai vrut ..nu eu ..Te iubesc  mult mult mult !Mi-as da viața  pentru tine! EȘTI CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE MI S-A ÎNTÂMPLAT! Ai apărut în viața mea și m-ai cam schimbat ,și asta e de bine .Iubito ..nu vreau sa te părăsesc .Te iubesc ..

Plâng ..plâng pentru ca nu pot trai fără el ...

Alice :-Aaron ..știu ca mă iubești ..am nevoie de timp ..1 an ..2..nu pot sa te iert așa de ușor ..Ai mei au plecat ..deci tot o sa stau cu voi aici .Pana atunci o sa fim doar amici ,ok?

El da afirmativ din cap ,cu tristețe în ochi și pleacă din camera .
Eu îmi pun lucrurile în dulap .

K:-Auch..Saracul Aaron . ..

Eu:-Mda..spun și îl iau în brațe pe Kevin .

*Aaron pov.*

Mă duc în baie și dau cu pumnul în perete .De ce dracu am făcut prostia aia ?De ce ?Ce prost pot fi !Cel mai prost sunt !Din cauza mea ,Totu s-a terminat.spun și îmi curg lacrimi .
Ies din baie și mă duc în camera la Alice .O sa fac ceva ,și sper sa nu se supere.Intru în camera ,e jos și suspina .Simt ca mi se rupe sufletul când plânge.Ma duc în fata ei ,îi iau fata în palme și o sărut .Ea nu îmi răspunde ,adâncesc sarutul și într-un final mi-a răspuns .Doamne,mi-a fost dor de un sărut atât de pasional și plin de dorința .

Alice :-Ce naiba a fost în capul tău ?Spune și mă ridic în picioare.

Aaron :-Scuze ..dar nu mă puteam abține ..te iubesc Alice..înțelege .nu pot trăia fără tine micuțo ..spun și o pup pe frunte ,dar ea se ferește .

*Alice pov.*

Ohh,în timpul sărutului voiam mai mult ,îmi era dor de buzele lui ,de atingerile lui ,de tot ce e legat de el .Sa îi acord o ultima șansă ?Nu Alice !Fii  tare !Mai lasa-l așa ,sa vadă și el cum e .Vreau sa îl mai sărut .A fost un sărut atât de dulce .
Mă duc către el și îl sărut,nu cred ca e bine ce fac ,dar ce mai contează ?El își baga limba în gura mea ,dar eu îl mușc de buza ,ajungem în pat .Dar eu întrerup sarutul .

Alice :-Ultimul sarut Aaron ..spun și plec din camera .

*Aaron pov. *

Off ,ea m- a sărutat !Yuhu !Poate vrea sa mă ierte ..dar a zis ca e ultimul sarut .Doamne ,e atât de dulce .

Mă duc jos și îi văd pe toți discutând ceva .Lipsește Alice .Ies afara și o văd ca plânge ,iarăși?Plânge din cauza mea.O aud ce zice ..

-De cee ?De ce mi se întâmplă mie asta ?De ce Doamne ?Cu ce ți-am greșit ?A fost un sărut perfect ,dar ce  a făcut ,nu e de iertat .Voiam sa continui sarutul ..dar nu puteam ..spune și mă pitesc după un pom ,și ea se duce în casa .
Deci I a plăcut sarutul ..încă iubește ..Off ,micuțo ..

Hei hei hei !
Ce faceți voi ?Bine ?Voi mereu faceți bine :)) Mda ..deci cu ce sa încep?Bai ,mai dați mi idei ,cu ce vreți sa se întâmple .Puteți și pe chat ,și când postez capitolul ..nu va fie rusinica :))
Bye ! <3

Poveste de dragoste (Volumul 1) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora