CAPITOLUL 3

93 17 6
                                    


Raman uimita de ceea ce sa întamplat si nu reusesc sa reactionez în niciun fel . Privesc buimacita cum cei doi se îndreapta catre iesire . Îmi întorc privirea fulger spre Katrina si astept niste raspunsuri .
- De ce ma privesti asa ? ma întreaba în timp ce îsi bea sucul
- Ai uitat sa îmi mentionezi ceva ?
- Nu , nu cred ! Îmi raspunde cu lejeritate în timp ce eu clocotesc de furie .
- Nu pot sa cred ca tu și ala ...
- Eu și ala ? ma intrerupe si începe sa rada - Eu si "ala" suntem frati .
- Cum e posibil asa ceva ?! Si de ce nu mi-ai spus ca esti sora lui ...cum l-o chema
- Chase !?
- Da , cum l-o chema ! raspund indiferenta .
- O scuze Anne ca nu am avut cand sa îti spun ca Chase e fratele meu ca deja erai ocupata sa te certi cu el si aproape sa o bati pe iubita lui ! raspunde ironic si începe sa rada.
- Siliconata aia era iubita lui ? o întreb uimita
- Da, din nefericire . Ce este , te asteptai sa fie singur ? da sugestiv din sprancene si ma priveste amuzata
- Iac , nu îmi pasa deloc ! Încep sa beau din suc și sa îi ignor zambetul .
Oftez si ma gandesc la ce zi am avut si am înca . Dintr-odata îmi apare în gand ochii ce ma îndemnau sa îi dezlusesc si cel mai ascuns secret a lui dar cand îmi aduc aminte de comportamentul lui îmi vine sa îl sugrum daca ar fi langa mine . E foarte enervant si nepoliticos ( tampit , necioplit ) .
- Te gandesti la fratele meu ?
- Ce , nu ....de ce m-as gandi la razgaiatul ala ?
- Hai recunoaste , Chase arata foarte bine !
- Nu recunosc nimic ....
- Nu te simti atrasa deloc de el ? ma intreaba si ma stramb la ea
- Nu ma simt atrasa de el , ma enerveaza si din cauza lui din prima zi am devenit subiectul discutiei de-acuma în liceu .
- Ce as vrea ca o fata ca tine sa-i puna capac !
- Ce vrei sa spui ? o intreb confuza
- Nimic ...hai sa nu mai vorbim de Chase
- Mie imi convine ! adaug multumita si totusi ganditoare la acea afirmatie de care încerc sa nu mai dau importanta. Terminăm sucurile și ne ridicăm. Un tip îmi face cu ochiul si îl ignor. Ce dobitoc! Off nu pot să am si eu o zi normala. Nici nu stiu ce sa-i spun matusi de prima mea zi.

-Hei vrei să dormi azi la mine. Mă gandeam să dau o petrecere în pijamale.

-Eu la tine? Nu prea cred!

-Pai de ce nu? Doar am si eu pat si o baie ,aa am înteles, nu vrei să îl vezi pe Chase! ma priveste aceasta cu subinteles

-Nu e adevarat, doar am treaba atat! Încerc să nu o privesc și îmi întorc privirea în alta parte. Încerc să zâmbesc, dar cred că zâmbetul meu era unul forțat, pentru că eram foarte supărată. Įncă nu îmi vine să cred că nesuferitul ăla e rudă cu Katrina.

-Įmi cer scuze dacă te-am supărat. Cred că e timpul să plecăm. Mâine putem să mergem prin oras. Am dat din cap, aprobator, si am iesit afara din cafenea. Privind în spate îmi dau seama că tipul enervant nu a plecat. Mă priveste zâmbind câteva clipe și vine spre noi.

-Hei, eu sunt Derek.

-Si pe noi nu ne intereseaza! spun eu nervoasa. Nu am putut să nu observ cum tipul asta mă priveste insistent. Parcă pur și simplu nu are altundeva să se uite.

-Îmi pare rau pentru prietena mea nu a vrut sa spună asta!Era în jurul orei sase, iar eu nu îmi doream decât să plec acasă. Derek se ridică de pe capota mașini și se îndreaptă către Katrina. Ochii săi erau mult prea închisi la culoare. As fi vrut să îi zic vro două, dar mă opresc. Se pare că pe Katrina nu o deranjează prezenta acestui tip.

Decid ca e mai bine sa plec , imi iau la revedere de la Katrina si ma urc in masina mea . Conduc spre casa ,desi sunt cam dezorientata cu privire pe ce drum sa o iau, dar intr-un final oftez usurata cand parchez pe alee .
Apuc geanta si celelalte lucruri si intru in casa ... Dupa liniste imi dau seama ca matusa mea nu e acasa si decid sa ma inchid in camera .
Ma trantesc in pat obosita si frustrata ...la ce zi am avut ma mir cum de sunt nervoasa si irascibila . Ce tot spun aici ! Da , normal ca sunt foarte irascibila si din cauza acelui gogoman enervant , sacaitor , agasant si abia m-am incalzit . De ce a trebuit eu sa dau peste el ?
Off , poate o sa scap de el si o sa uite de existenta mea ...
Totusi , ceva in ochii lui m-a facut sa-mi dau seama ca e ceva mai mult decat pare ; ca gestul sau de a fi asa rautacios si degajat e doar o forma de a nu putea sa-i citeasca cineva in inima . Pentru un moment m-am pierdut in ochii lui si mi-am dorit sa descopar ce e in spatele lor . Insa , e prea enervant si nu pot sta in preajma lui fara sa fiu rautacioasa si se pare ca sentimentul e reciproc .
Alung gandurile acestea si decid ca e mai bine sa nu imi acaparez si sa-mi umplu gandurile cu nesimtitul ala de Chase .

Do not hurt me !Where stories live. Discover now