7.

17K 528 41
                                    


Sziasztok! Itt is lenne az új rész , annyi kérésem lenne ha tudtok valakit aki blog trailer-t csinál akkor leírnátok a nevét vagy bármit ahol elérhetem? xx


Hangokra ébredtem fel. Nem, nem olyan belső hangokra mint amilyen a diliseknek szokott lenni hanem beszélgetésre. Egyszerre éreztem magam mosott szarnak meg tökéletesen kipihentnek. Nehezen de felnyitottam a szemhéjamat , két szempárral találtam szembe magam akik engem bámultak. 

-Istenem már azt hittem fel dobtad a talpad - Sóhajtott fel megkönnyebbülten Zayn. Igen , köszi , azt hiszem jól vagyok csak a fejem majd szét robban. Harryre pillantottam aki elindult felém , rémültem néztem rá.

-Ne gyere a közelembe..-suttogtam magam elé , rettegtem tőle. Azt akartam hogy hagyjon békén és soha többé ne jöjjön a közelembe. 

-Louis én..- Kezdett volna magyarázkodni de nem hagytam neki. 

-Nem Harry , nem érdekel a hazugságod , csak engedj haza és keress más szerencsétlent akit kínozhatsz - Végig rá néztem , még én magam is csodálkoztam hogy milyen magabiztos vagyok. Kis ideig Harry hezitált majd idegesen hátat fordított és kitrappolt a szobából. Még ő van megsértődve?! 

-Segítek lefürödni , ilyen fejsérüléssel nem nagyon mozoghatsz - Hozott vissza a valóságba Zayn lágy hangja. Vajon Harry őt is sakkban tartja? Fejemet lassan fordítottam felé mert csak most kezdtem érezni hogy mennyire is fáj a tarkóm, mintha egy kalapáccsal ütögetné valaki egyfolytában. Bólintottam Zaynnek jelezve hogy benne vagyok, az ágy szélére térdelt , egyik karját térdeim alá csúsztatta míg a másikkal hónom alatt fogott meg , azt hiszem ezt nevezik menyasszony stílusnak. Lényegtelen , így vitt be a fürdőbe ahol óvatosan leültetett a wc tetejére. Meg kellett kapaszkodnom hogy el ne dőljek annyira megszédültem. Zayn vizet engedett a kádba és tett bele tusfürdőt majd felém fordult és elkezdett levetkőztetni. Kicsit furcsa volt de annyira nem zavart , Zaynre nem tekintettem úgy mint egy pasira , inkább csak egy srác aki mindig tudja mikor kell a segítsége. 

-Zayn...mi volt az a konyhában közted és Harry közt? - zayn épp a boxerem húzta le . Nem nézett a szemembe csak betette a szennyesbe a ruháimat. 

-Harry bonyolult lélek - Nem értettem ezzel mire céloz. Erre már magamtól is rájöttem. - Régen amikor hozzá kerültem akármit is tett velem csak is hálát éreztem mert az éh haláltól mentett meg. Bármit megtettem neki amit csak kért , néha azt hiszi én még mindig az a Zayn vagyok aki az ágyába ugrik ha szüksége van rá. - Ekkor szemembe nézett majd besegített a kádba és óvatosan elkezdte lemosni a testem. 

-Majd én folytatom - Az ajtó felé kaptam a tekintetem. Hát persze hogy Harry volt ott, ki más lett volna? Épp meg akartam szólalni hogy nekem jobban tetszene ha zayn csinálná amikor fekete hajú barátom szó nélkül felállt és kiment. Harry becsukta a fürdő ajtót és a kád mellé gugolt. Mielőtt megfoghatta volna a mosdó szivacsot , kezembe kaptam és elkezdtem a testem mosni.

-Megoldom egyedül is - Oldalra néztem hogy lássam mit reagál , lehajtva tartotta fejét , göndör fürtjei lógtak. Nagyot sóhajtott majd egyik kezével gyengéden kezdte mosni hátamat. Talán még sosem ért hozzám ilyen gyengédséggel. Fejét felemelte és bocsánatkérően meredt szemeimbe. 

-Én...szóval nem voltam tudatában mit is teszek , nem akartalak...-Ugyan már ez kész röhej.

-Mit nem akartál?! Bántani?! Harry te mást sem teszel csak bántasz engem! - Talán 5 cm sem volt arcaink között még is határozottan mondtam ki szavaimat. Nem fogom bevenni azt a dumáját hogy nem akar bántani , hisz erőszakkal tart maga mellett. 

Dirty SecretWhere stories live. Discover now