11.

926 25 0
                                    

Pov. Melanie
"Gaat het, schat?" Vraagt Noah. "Dat kan ik beter aan jou vragen!" Zeg ik en ik leg m'n hand op z'n schouder. "Jawel, maar ik heb een schuldgevoel!" Zegt hij boos. "Dat hoeft niet. Noah, je moet daar echt mee stoppen." "Dat kan ik niet, ik had het nooit mogen uitmaken, of dat mogen zeggen!" "Hey, houd op met dat schuldgevoel. Want is nergens voor nodig!" Zeg ik en hij ontspant eindelijk. Ik hoor Emma schreeuwen op de gang.

"Welke kleur gips wil je?" Vraagt de vrouw. "Welke kleuren zijn er?" "Gewoon standaard wit, zwart, D-L roze, D-L blauw, geel, D-L groen en paars." Zegt de vrouw. "Doe maar zwart!" Zeg ik.

"Hier zijn je krukken!" Zegt Noah en we lopen samen naar de gang waar de anderen wachten. "Sorry, dat ik net zo explodeerde." "Maakt niet uit. Het is nu eenmaal gebeurd. En ik ga papa niet bellen, want die word dan paniekpiet! Niet normaal is hij!" Zeg ik lachend. En we lopen naar de auto van Daniël en de fiets van Noah. Mijn fiets is niet meer te redden. "Tot zo!" Zeg ik en ik geef Noah een kus op z'n wang en stap in bij Daniël.

"Aah dus jullie zijn weer samen?" Vraagt Emma. "Ja, ik zoende hem en ik noemde hem mijn vriendje. Hij zei het ook dus we zijn weer samen!" Zeg ik blij. Ik kijk naar m'n been in het gips. Het zwart lijkt net grijs, zo licht is het. Het is best lelijk, misschien had ik roze moeten nemen.

"Moet ik je helpen?" Vraagt Daniël als we aankomen. "Neehoor. Ik kom er wel uit." En ik stap uit, Clara geeft mij de krukken en we lopen naar binnen. Na 5 minuten komt Noah ook aan. "Willen jullie wat drinken?" Vraagt Noah vanuit de keuken. Ik loop even naar hem toe. "Blijf jij is op de bank liggen." Zegt hij nep-streng. "Nee, ik wil lopen. Ik ga echt niet 24/7 op de bank liggen!" Zeg ik en ik zoen hem. "3 Jillz en 1 Ice Tea!" Zeg ik tegen Noah en hij pakt het. "Ik wil graag zonder alcohol." Zeg ik tegen Noah en hij pakt vijf flesjes, 3 Jillz en 2 Ice Tea. We lopen samen weer naar de woonkamer.

"Het was hier net een kippenhok, en nu zijn jullie stil." Zegt Noah. "Ja, geheimpje!" Zegt Emma. "Je weet dat ik niet tegen geheimen kan!" "Okey, verrassing dan. Voor Melanie." Zegt Emma. "Mag de tv op MTV?" Vraag ik gelijk en ze zetten hem op. Geweldig, mijn favoriete band! 1D! "Er is een verrassing!" Zegt Emma en ze haalt een envelop tervoorschijn. "3 kaartjes voor een Meet & Greet met One Direction?" Ik wil zo hard gaan gillen en springen, maar kan niet met m'n been. "Wie neem je mee?" Vraagt Daniël. "Mezelf. Noah. En????????? Emma!" Zeg ik. Clara houd niet eens van One Direction, Noah ook niet. Maar hij gaat mee om me te helpen en natuurlijk voor die jongens dat ze niet raar gaan doen. Dat zei Noah dan, jaloers! "Wanneer is het?" Vraagt Noah. "Morgen om half 3." Zeg ik en ik knuffel ze. "Krijg ik niks?" Zegt Noah met een pruillip. "Jij hebt hier niet voor gezorgd!" Zeg ik streng en z'n gezicht wordt weer normaal. Maar ik geef hem toch nog een klein kusje waardoor hij lacht. "Nu blij?" "Tuurlijk met jou altijd!" Zegt Noah terug. "Ik mag morgen niet naar stage." Zeg ik. "Waarom niet?" "Weet niet ze zeiden dat ik 2 dagen thuis moest blijven dus donderdag mag ik weer weg." "Dan blijf ik die dagen ook thuis!" Zegt Noah. "Ja, maar hoe ga je dat doen met je stage?" Vraag ik meteen en alle aandacht is gesteld op hem. "Gewoon, ik kan gewoon zeggen dat ik voor je moet zorgen!" "Zo lief!" Zeg ik en ik kijk verder naar One Direction. "Harry Styles is de knapte!" Zeg ik en Emma knikt. "Vind ik ook!" Zegt ze zo dom dat ik in de lach schiet. "Blijven jullie eten?" Vraag ik. "Nee, we gaan naar huis." Zegt Emma. Eigenlijk wel handig. Emma en Clara zijn zussen.

"Wat gaan we eten?" Vraag ik. "Pizza?" "Niet weer, we hebben al 2 dagen pizza op!" "Friet. Ik ga friet bakken!" Zegt Noah en hij loopt naar de keuken.

"De friet was lekker!" Zeg ik. "Ik heb zo'n zin in morgen!" Zeg ik terwijl ik hem knuffel. "Ik hoop dat ze niet met je gaan flirten." "Ook al doen ze dat, wat ze waarschijnlijk niet doen. Jij bent de enige jongen in m'n leven." Zeg ik en ik zoen hem. "Moet je morgen echt niet naar school. Ik red me heus wel!" "Misschien wil ik je wel niet alleen laten!" Zegt Noah en hij zoent me weer.

•Telefoongesprek•
Stef: Hey Mel!
Mel: Hey, hoe gaat het?
Stef: Ik heb een vriendje!
Mel: Ik ook!
Kut, waarom zeg ik dat?
Stef: Scott, is mijn vriendje! De broer van Lauren!
Mel: Oooohw, wat leuk!
Stef: En wie is jou vriendje?
Mel: Noah en ik zijn weer samen.
Stef: Jullie zijn ook zo leuk!!! Doei, ik moet gaan!
Mel: Doei, nog veel plezier!
•Einde Telefoongesprek•

Verliefd op mijn nieuwe broer || VOLTOOIDWhere stories live. Discover now