~9 Dalis~

84 5 0
                                    

Tada isgirdau kazka barbenant i mano balkono langa ir ten buvo Harry.
Kaip jis ten uzsiropste???
Nu ne esme,neileisiu jo.
Jis barbeno ir barbeno,kol manes neuzkniso,nes as verkiau kuri laika gal koki pusvalandi. Kiti jau buvo nurime bet girdejau kad Amanda,Nina ir visi like dabar sedejo prie mano duru ir lauke kol iseisiu.
Bet Harry nenustojo barbenes ir saukes. Tada pagalvojau kad dabar ziema o jis tik su megstuku stovejo mano balkone ir salo.
Todel atsistojau nusivaliau asaras ir ileidau vidun,maciau kad jis visas dreba.Padaviau jam pleda ir jis atsisedo ant mano lovos krasto apsiviniojes tuo pledu.

-Kaip ir kodel cia uzsiropstei???Ir kodel tu be striukes???-piktai paklausiau jo nes jis elgesi kaip kvailys.

-Nes as norejau issiaiskinti kas nutiko ir pasikalbeti apie viska,nes tai yra labai nejauku. Ir plius tu verkei del mano zodziu. Ir as be striukes nes tikejausi kad mane ileisi,bet neileidai,-tyliai pasake.

-Gerai tai pasikalbekim,-rimtai pasakiau ir atsisedau salia jo.

-Taip. Tai va as-as nezinau nuo ko praded,-Harry.

-Tiesiog kalbek,-isreziau,nes pykau ant jo del jo debiliskumo ir del pasakytu zodziu,nors jis nezinojo ka jie man reiskia.
Man reikes jam tai papasakoti.

-Ammm,gal as pradesiu nuo to ka mes pasakem tam vakarely,Ariana as biski apsvaigau ir pasakiau tai ko nereikejo. As nezinau as manau kad tai ka as pasakiau buvo netiesa,bet dar nesu isitikines,-pasake jis ziuredamas man i akis.

-Harry,tai ka as sakiau nemanau kad irgi buvo tiesa. Nes as prisigeriu nuo maziausio gurksnelio alkoholio o ka jau kalbet kai isgeriu daug daugiau,pridarau dar kvailesniu dalyku. Atsiprasau Harry.

-Nieko. Kadangi tai issiaiskinom tikiuosi mum nebebus taip nejauku.
O dabar kodel tu pradejai rekti ant Amandos o poto apsiverkei kai pasakiau tavo antra varda???-jis ziurejo man i akis keistai mielu zvilgsniu.

-Cia ilga istorija ir graudi,bet as tau ja papasakosiu,jeigu nori.Tik niekam jos nepasakok,-pasakiau,jis linktelejo ir as pradejau,-tai va mano mama mane daznai vadindavo antru vardu Alexa,nes manydavo kad jis man labiau tinka,o tetis jai priestaraudavo sakydavo kad Ariana kaip tik vardas sukurtas man. Man labai patiko abu mano vardai,nes viena isrinko mama o kita tetis. Taigi pries daugiau kaip du menesiu po vakarelio as paprasiau savo tevu kad jie atvaziuotu manes pasiimti. Jie sutiko ir pasake kad bus uz penkiolikos minuciu. Nu as laukiau ir laukiau ai beto as buvau su savo geriausia drauge Sonya. Mes laukem bet jie neatvaziavo beveik pusvalandi. As skambinau jiem daug kartu bet jie neatsiliepe. Tada paprasem vienos drauges kad mus paveztu ir paprasem kad vaziuotu tuo keliu kuriuo turejo vaziuoti mano tevai. Vaziavom kol nepamaciau pakelei masinos. Paprasiau kad sustotu isbegau ir pamaciau kad ten mano tevu masina pribegau ir pamaciau juos viduje nekviepuojancius,-as jau sedejau apsiverkus ir Harry ziurejo i mane gailescio akim ir laike mano ranka,as ja stipriai spaudziau,-as-as atsiklaupiau ir pradejau verkti. Atvaziavo greitoji ir pasake kad ju jau nebeisgelbes. As labai verkiau prie masinos ir jau norejau vaziuoti i ligonine. Bet Sonya tevai jau buvo atvaze ir mane sustabde,pasake kad man nera kam vaziuoti ten. As sutikau ir jie mane parveze namo ir pasiliko su manim kol kita ryta neatvaziavo mano teta ir nepasieme manes i Londona. Nes jai buvo atiduota mano globa,ji butu pasilikusi Airijoj bet jai reikia dirbti taigi. Po keliu savaiciu parskridom kad juos palaidoti ir atsisveikinti. O tada atskridom cia,mane uzrase i mokykla ir stai as cia sedziu ir pasakoju sita istorija. O asiverkiau as del to nes Alexa mane vadindavo tik mama ir man per sunku vel tai girdeti. Nes man jos reikia labiau nei ko nors,ji mano viskas,kaip ir mano tetis. Bet ju nebera ir jie niekada nebegris,-Harry mane apkabino ir as kukciojau jam i glebi,asaros tekejo upeliais.

O jis mane laike ir nesiruose paleisti kol nenurimsiu. Jis nieko nesake tik sedejo mane apkabines.
Po truputi biski apsiraminau

-Atleisk Ariana as tikrai nezinojau,buciau zinojes. Gyvenime buciau nesakes. Man tikrai gaila atleisk,-jis sake tyliai ziuredamas i mano apsiasarojusias akis.

-V-viskas gerai Harry tu nezinojai,nesijaudink. Aciu kad isklausei ir leidai issiverkt i tavo marskinelius,manau tau reikes nauju,-pabandziau nusijuokti bet nepavyko.

-Viskas gerai,mano marskineliai jusu paslaugom panele,-si karta is tikruju nusijuokiau....

|Tokia biski neidomi dalis,bet ka zinau kaip isejo taip isejo.
Tai va vel tikiuosi patiko bye!
Ai ir nepamirskit prasau Vote ir Com
Prasau tai labai man svarbu zmones!!! ACIU!!!|

~Focus On Me~ H.S.Where stories live. Discover now