Un nou lider

278 19 1
                                    

Mergeam la el acasa. <<Ura ura ura.

Cine stie ce se va 'ntimpla>> tipa Ris in capul meu,citeodata ne jucam de-a poetii, mai rar, dar o faceam si pe asta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cine stie ce se va 'ntimpla>> tipa Ris in capul meu,citeodata ne jucam de-a poetii, mai rar, dar o faceam si pe asta.
-Asculta, intrerupse el monologul lui Ris,isi duse mina dreapta la cap,ciufulindusi parul brun.Ma uitam la el cu gura cascata,in sens direct, muschii sai abdominali, contractati, se observau prin camasa alba imbracata in graba si incheiata la trei nasturi din mijloc.Mi-am dat seama ca nu iti stiu numele,ma trezise el din visare,si nici ce cauti pe teritoriul acesta,in fine nu te cunosc...
Cum sa fiu atit de uituca, ma certam cu mine, desigur ca nu imi stie numele, nici nu m-am prezentat, am facut un Face Palm imaginar si unul real.
-Si astfel iti expui haita,am continuat eu.Ce ar fi daca ne-am duce la tine in birou unde vom discuta, am cite ceva sa iti zic.
-Buna idee,mai ales ca am si ajuns la cabana.
Priveam cabana care arata mai mult a conac.O casa tip modern de patru etaje,iar ultimul etaj nu avea pereti, era complet din sticla prin care se vedea un bazin si o sauna,cred.
O data ajunsi la etajul doi, am intrat intr-o odaie mare, stilizata dupa un fel de tip Vintage. Un raft de un cafeniu inchis plin cu carti vechi, captusite cu piele,se afla linga o masa din aceeasi gama de culori, care era plina de hirtii(majoritatea inutile), trei scaune cu minere in forma de lupi ce stau pe cele patru labe, un cobor maroniu ce venea de la usa neagra spre geamul mic din spatele mesei.
- Deci, începuse el interogatoriul dupa ce a vazut ca m-am facut confortabil.Cine ești?Vreau sa știu totul despre tine.
-M-a numesc Pheonix Hersen si am 17  ani si cum deja stii am fost respinsă de viitorul Alpha suprem, incep sa-i spun dupa o dezbatere cu mine insa-mi desre adevarul pe care sa-l pun pe masa.Provin din haita Devil and Blood in care sunt Alpha.Sunt orfana de mica... Si asta e cam tot.Acum e rindul tau, ii arat zimbetul meu de semnatura, adica zimbesc cu gura pina la urechi.
-OK.Ma numesc Alecsander Seid, am 28 ani.Sunt Alpha acestei haite.Haita mea are aproximativ 506 de vircolaci fiind a doua haita cu rata natalitatii atit de mare.Am fost respins la 17 ani, acum trăiesc cu Antonia,soția mea actuala care este un vampir si fiul meu Stefan care are si el 17,e adoptat si sufletul sau pereche a murit in urma unui atac de cord, ah da, sa nu uitam de Astrid care are 4 ani si e fiica mea de la Antonia, Astrid este deasemenea hibrid.
<<Capul meu va exploda

dacă va mai zice ceva>> se jaluise Ris

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dacă va mai zice ceva>> se jaluise Ris.<<Nu nega draga, am glumit eu, iti place de el>> <<Imi place de el, dar e cam mare pentru noi, si stiu ca nu e tipul tau>> da, Ris avea completa dreptate, nu era tipul meu, chiar deloc,era frumos, elegant cu maniere si toate astea,but He's not my type, ma indragostesc de Aproape toti, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-i si venerez sau chiar sa ma culc cu ei!
-Asculta,ii zic eu, daca am uni haitele,cred ca l-am luat pe nepregatite,căci și-a scapat ceasca cu cafea pe jos,patind covorul.
-Chchch,poftim,vedeam scintei in ochii sai.
Am zimbit lejer lasându-l sa vorbeasca.Stiuuuu, ma credeti nebuna,dar  stiu ce sa fac, ca Alpha si "Luna" eu pot citi gindurile oricui.E ASA DE TARE!!!Si daaaa, i-am cam imblat prin creieri.
-Accept cu mare bucurie...
-Dar,am si conditii.
-Sunt gata pentru orice. Haita mea The beast face orice, sal fi vazut, radia de fericire.,chiar nu inteleg de ce, in fine, nu vreau sa-i stiu chiar toata viata.
-Vreau ca numele haitei sa ramina acelasi, daca lupilor mei nu le va placea aici, ne vom putea intoarce la...cum era,eu ca Alpha a haitei Devil and Blood voi participa impreuna cu Beta si Al treilea la comanda la orice manifestare cit de mică nu ar fi,deci asta sunt conditiile mele...ah, sa nu uit, haita mea va avea tattoo special pentru a se evidentia si va avea toate drepturile pe care un vircolac de pe teritoriul vostru il are,ce as putea spune, sunt mindra de mine hihi.
-Uau, si aceeași ochi mari si sclipitori au aparut pe chipul sau.Esti destul de desteapta si accept propunerea ta cu toate conditiile incluse.
Am strins mina si am pleca.
-O ultima intrebare, de cind esti tu un Alpha, esti cam mică pentru asta?
-De cind m-am nascut,asaca sa nu incerci sa ma duci de nas, daca nu vrei sa stii ce pot face eu cu lupii mei, i-am răspuns amenintator, Alecsander schelalaind pe sub mustata. <<Dam, ce fricos e, ii zic eu lui Ris,ar cam trebui sa m-a ocup de asta dupa ce ma intorc.>>.<<Mi-e mila de haita asta daca tu devii antrenoarea>> chicoti Ris in mintea mea.

<<Mi-e mila de haita asta daca tu devii antrenoarea>> chicoti Ris in mintea mea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Portal spre infinit(Needitat)Where stories live. Discover now