Tanışma

31 1 1
                                    

O gün gerçekten de oldukça heyecanliydim. Çünkü okulum yeniydi. Yeni şehir yeni okul yeni arkadaşlıklar ... Ürküyordum belli ki . Ama artık bi üniversiteliydim. Mutluydum. Annem yok. Babam yoktu. Burdaki yaşamım beni oldukça heyecanlandiriyordu. Her neyse bu kadar konusmak yeterli hazırlanmam gerek yoksa ilk günden gec kalacağım. Hemen dolabımın önüne gecip Bağcılar semt oturuşu yaparak "ne giysem acaba? "diye dusundum. Sonra yırtık kotum , kareli siyah kırmızı gomleğim, beyaz sweatshirt' üm, beyaz air max ayakkabılarımı yatağa attım. Giyinmeye basladim. Gömleği de belime bağladığıma göre artık hazırdım. Hemen kahvaltı yapmaya karar verdim. Tabii ki üşendim ve mısır gevreğiyle sütü hazırlayıp yemeye karar verdim. Karnım doymuştu. Kapıya yöneldim kiii... Telefonumu odamda unutyum. Bi an kendime sastim. "Her seyi anlarim da telefonum yaa telefonum . Onu nasil unuturum" diye söylendim.Unuttuğum bir şey kalmadiğına gore artık cikmaya hazirdim. Hemen asagiya indim. Arabami actim. Bu yil universiteyi kazandigim icin babamin aldigi mütüş arabammm. Yola koyuldum...

Evvet artik gelmistim. Sonunda hakikaten bu Istanbul trafiği çekilmezmiş şuan anladim. Hemen saçlarimi duzeltip okula muthis bir giris yaptim. Sinifa dogru ciktim. Sinifta ki herkesin yuzunde bi masumluk vardi. Onlar da benim gibi heyecanlilar belli. Bi kiz vardi hep tebessumluydu. Yanina oturayim dedim . Gidip sordum.

-Meraba ben selin . Yanina oturmamda sakinca varmi?

-Ben de Eda.. Tabii ki yok. Gel.

-Çok değişik bir ortam değil mi ?

-Evet yaa gerçekten de öyle . Nerede yasiyordum buraya gelmeden once ?

- Ben yine burada yasiyordum. Sen?

-Ben İzmir 'de yasiyordum.

-Her yaz oraya gideriz biz de. Bulusiruz belki yazlari.

-Aa !Super fikir . Aslinda sana bi teklifim var. Ben burada Besiktas 'ta oturuyorum. Evde de tekim eğer istersen ev arkadasi olabiliriz ne dersin.

-Aslinda ailemle yasiyorum. Ama belki sonra olabilir. Yani iyi anlasirsak olur. Zaten benim evim okula cok uzak senin yasadigin yer yakinmis .

- Aynen sen bi dusun. "Hıh hoca geldi. "

Dersler bitmisti . Ama ben de bittim. Ilk gunden hayvan gibi ders isledik yaağ olmaz boyle. Off liseyi özledim yaa tek avuntum Eda oldu ona ilk günden kanım oldukça ısınmıştı. Umarim teklifimi kabul eder çünkü gercekten geceleri korkmaya başladım. O gelirse dımtıs dımtıs ...

Eve gelmistim. Hemen kapiyi acip iceri girdim. Odama gecip ölü gibi yatağa yattim ve sabah uyandim. Saat 06:00 !Yok artik ben bu satte nasil uyandim. Kendime sasirdim vallahi. Hem de bugun dersim 14:00 da neyse gunum uzayacak en iyisi alisverise cikmak yoksa acliktan olecegim. Dedim ve hemen 50 metre otedeki supermarkete girdim. Ne goreyim.Burnunu karistan göbekli bi adam adam bi dediğime bakmayin iki üç desem yeridir. Her neyse abur cubur reyonu dikkatimi ceken ilk yer oldu. Milka oreo nutella ...
Derken alisveris bitmisti. Hemen aldiklarimi arabaya yerlestirdim. Eve gider gitmez aldiklarimi dolaba yerlestirdim. Sinra sosisli bir makarna yapmaya karar verdim. Markanam enfes olmustu . Yedim ve hazirlanmaya basladim. Bugun sari etek mir gomlek hafif makyaj spor ayakkabi bad girl beremi hmgiymeye karar verdim. Aynaya bakinca cok guzelim yaağ diye haykirip bu ani bi daha yakalayamama umutsuzlugu ile ani olumlertirdim. Instagram face tumbler da paylastiktan sonra . Kapiya yoneldim. Bu sefer de arabamin anahtarini unuttum. Onu da aldigima gore artik cikabilirdim ve ciktim bilee.

Okulda benim canim canim cook camim arkadasim Eda beni degisik bi sevincle bekliyordu.

-Hayirdir Eda hayrola

-Mujde Selin !Annemler sana yerlesmeme izin verdiler bu aksam esyalarimi toparliycam yarin sendeyiim!

-Nee bu harika bi haber. Kizin supersin yaaa. Kopariz kanka bizim evde sabahlar olmaz yeminle.

-Aynen kanka

Ardindam uzun soluklu yengec dansi.

Derse girmiştik. Ders sıkıcıydı ya nedense ben üniversiteyi daha bi eğlenceli bekliyordum. Biraz saçma sanırım ..

-Bugünlük de bu kadar dağılabilirsiniz. Herkese iyi aksamlar.

Artık bitmişti ama ben de bitmistim. Abi ben buna 4 sene daha nasil dayanacağım diye duşürken omzumumda bir el hissettim. Hemen duşüncelerimden sıyrilarak.

-Aa Eda ne oldu ?Bir şey mi var?

-Yok yok korkma sadece 'Iyi aksamlar' demek istedim.

-Canım yaa sana kısa sürede çok alıştım. Seni çok seviyorum.

-Ben de seni. Bunu biliyorsun, tatlım.

Ve gitmişti ama gerçekten ina nedense fazlasıyla ısındım kısa sürede halbuki ven hemen her şeye ısınmazdım . Hatta bu yüzden herkes beni soğuk kanlı olarak nitelendirirlerdi. Ama bu kızda beni çeken bir şey var. Anlayamıyorum...
Her neyse artık eve gitmek istiyordum. Sadece eve gidip biraz dinlenmek...

Aksam yemeği yiyecektim . Fakat ne yiyeceğime karar veremiyorum. Bulduum! Evde kendime pizza yapacaktim. Malzameleri mutfak masasına koyduktan sonra önlüğümü taktım. "Artık yapabilirim"dedim ve başladım.

Pizzayı zar zor yaptıktan sonra hemen bi kola eşliğinde yemeğe koyuldum. Enfess! "Ben bu kadar güzel pizza yapmayi nerden öğrendim" deyip koca bi ağız güldüm. Tıka basa doymustum. Sofrayi toparlayip biraz calismaya karar verdim. Ama canım hic mi hiç ustemiyordu.

Uzun soluklu bi çalışmadan sonra uyuaya jarar verdim. Hello kity li pijamalarimi da giyip mişıl mışıl uyudum
*#*#**##**#*#*'**#*#*#**##*#**#

Bu bölüm biraz kısa oldu . Farkındayım.Fakat màlum ilk bölüm .

Gercek Dostlar Asla BırakmazHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin