Kapitel 4

2.3K 50 4
                                    

Jeg vågner op i min egen seng og har det sygt dårligt. Jeg tager en hånd op til hoved og skal til at rejse mig op for at gå ud i køkkenet, da jeg går forbi spejlet inde på mit værelse og sukker, jeg ser helt forfærdelig ud. 

"Godmorgen" er der en stemme over fra sengen der siger, jeg vender mig over mod sengen.     "Arh..." skriger jeg, jeg løber over mod sengen og skal til at gemme den fremmed fyr som ligger i min seng. Jeg tager en dyne over ham, men det hjælper ikke fordi han trækker dynen ned over sig igen. 

"Hvad laver du?" spørg han og kigger forvirret på mig.                                                                                "Hvem er du!" spørg jeg oprevet men stadig stille, mine forældre skal ikke kunne høre mig.       "Zack. Og vi snakkede altså også sammen i går" siger han, jeg begynder og kunne huske ham.   "Når ja" da det går op for mig hvem han er, han er faktisk en rigtig flink fyr. 

Det banker på døren og jeg skynder mig at tage alle dynerne over Zack for at gemme ham, der efter ligger jeg mig oven på ham med min mobil sådan så det ser tilfældigt ud.

"Nå hej skat, er du kommet hjem. Kunne ikke forstå hvor du var" siger hun og stiller en kop kaffe på mit skrivebord. 

"Nå jamen jeg har været her hele tiden" lyder det mystisk det mystisk fra mig.                                  "Nå okay" siger min mor og kigger en ekstra gang rundt i værelset før hun går ud igen.

Jeg hopper ned af Zack igen.

"Vi har ikke været sammen vel?" spørg jeg for at få det første spørgsmål ud af hoved.

"Nej sådan er jeg ikke" svare han hurtigt.

--

Jeg ligger bare inde i min seng og ser Netflix, Zack er taget hjem da min mor skulle ud og handle.  Jeg får et lille chok da min mobil vibrere. 

L-Laura/M-Mie

L-Hey søde skal du med ned til stranden i dag med nogle venner? 

M-Hej Laura. Kan jeg godt, hvornår?

L-Bare om en time.

M-Okay super så ses vi der!

Jeg går ud til min mor i køkkenet, skal have noget morgenmad. Man glemmer jo næsten og spise når man har venner. 

"Mor kan jeg tage ned til stranden i dag?"                                                                                                             "Ja det kan du godt, Liva og jeg har faktisk snakket om at vi skulle køre derned i dag. Så kan du jo tage med os" tror ikke min mor er van til at jeg faktisk også har andet at lave end at være sammen med dem. "Ja og så kan vi jo lave et sandslot" siger Liva som ligger over på sofaen.      "Vil jeg rigtig gerne Liva, men jeg skal altså derover med nogle venner" siger jeg og kigger tilbage på min mor. 

"Nå okay er du hjemme i aften så? " "Ja tror jeg, ellers skriver jeg"

Jeg går ind på værelset for at gøre mig klar. 

--  

Da jeg kommer hen til stranden er der helt fyldt med mennesker. Gennem den store mængde spotter jeg Lou som står og smøre solcreme ud.

"Hey piger" siger jeg og lægger mig ned ved siden af Karla som ligger yderst.                                 "Yay... Hej Mie!" udbryder Karla og rejser sig for at give mig et kram, tror aldrig jeg har set en blive så glad for at se mig. 

"Hej Mie" siger de andre bare i munden på hinanden.

-- 

"Pst... Karla" hviser jeg fordi de andre piger sover, ved Karla ikke sover fordi altså det er Karla. Hun vender hoved mod mig "vil du med ud i vandet?" spørg jeg og peger diskret der ud, ved ikke hvorfor. Hun nikker og rejser sig op, "uh.. vi tager Kroko med!" siger hun i det vi skal til at gå der ud, Kroko er et svømme dyr som er formet som en krokodille.

Complicated  love...Where stories live. Discover now