stupid me: 2

17 2 0
                                    

Ik loop samen met Susan naar onze eerste les. Deze les zit ik niet naast haar omdat we volgens onze leraar teveel praten. Ik heb er minder moeite mee dan Susan want zei zat naast een jongen die ontzettend stinkt. Ik heb niemand naast mij zitten, wat ik eigenlijk wel lekker vind. Ik leg mij tas en mijn boeken op de tafel naast mij en kijk nog even op mijn mobiel of ik nog berichten heb. In mijn ooghoek zie ik dat er iemand bij mijn tafel staat. Ik schenk er geen aandacht aan want mijn mobiel is interessanter. *kuch* ik kijk verveel op en zie dat er een jongen naast de tafel staat met een vragende blik. Ik vergeet mijn mobiel helemaal en kijk hem met een glimlach aan. Hij ziet er ouder uit dan mij waarschijnlijk omdat hij daar zo zelfverzekerd staat. "krijg ik nog antwoord of wat?" vraagt hij waarop ik hem vragend aankijk. Ik was blijkbaar zo druk bezig met mijn mobiel dat ik zijn vraag niet heb gehoord. "mag ik naast je zitten want de jongen die voor mij zit stinkt enorm." vraagt hij nog een keer. Ik moet keihard  lachen om wat hij zei. Ik weet meteen over wie het gaat. Ik antwoorden door te knikken en haal mijn spullen van de tafel af. Natuurlijk moet dat fout gaan. Terwijl ik mijn tas van de tafel afschuif valt het tasje met tampons uit mijn tas.... (Het tasje was een stukje open omdat ik er vanochtend nog een paar in had gedaan.) Met een schuine lach raapte de jongen het tasje op en geef het aan mij terug. Mijn hoofd is ondertussen zo rood als een tomaat geworden. Meestal schaam ik mij niet voor dit soort dingen want het is vrouwelijk. Maar waarom nou juist op dit moment! Zuchtend pakte ik mij boeken en sla het open op de juiste bladzijde. De les verloopt gelukkig voor de rest heel normaal.

In de pauze loop ik naar mijn vaste groepje toe. We zijn altijd buiten zodat mijn broer zijn hoognodige sigaret kan nemen. Normaal gesproken heeft mijn broer er al een opgestoken als ik er bij kom staan maar dit keer niet. " jongens jullie kennen hem vast nog wel van 2 jaar geleden." begon mijn broer het gesprek. Ik zag iedereen knikken maar Susan en ik keken elkaar onbewust aan met de zelfde blik. ik kan gewoon zien aan Susans blik dat zei ook geen flauw idee heeft. Achter mijn broer vandaan komt de jongen waar ik in de les naast zat. "Dit is Arnoud. Hij is een jaar blijven zitten, is daarna op wereld reis gegaan en zit nu bij mijn zusje in de les. " Ging mijn broer verder. Ik werd heel kort rood maar niemand heeft het in de gaten.

Na de pauze loop ik samen met Susan naar de volgende les. Gelukkig zit Arnoud dit uur in een andere les dus we konden even lekker bijkletsen en dat deden we dan ook....

Stupid me (nederlands)Where stories live. Discover now