Havada aşk kokusu var

128 4 1
                                    

Bayadir yazamadım kusura bakmayin bu aralar cok yogunum :) Multimedia'da what about love ^^

Ali bana hoslandigi kızın esmer ve çalışkan olduğundan bahsetmisti. Sınıfta esmer olarak bir ben Fethiye ve merve vardı. (Açıkçası Merve biraz tuhaf bir kız :D) Kendi kendime düşünmeye başladım. Ben olamazdim çünkü Ali benim arkadasimdi. Yada ben öyle hissediyorum. Aklım çok karismisti.
Derken zil çaldı. Her zil caldiginda kendime geliyordum. Ali :
- Ben kantine gidiyorum. Dedi ve gitti. Bende tamam dedim. Ardından sınıfa gittim. Sınıfa girdiğimde Umutu gördüm o anda sanki dünya durmustu. Nefes almam yavaslamaya başladı. Elif'in sesiyle iyi olduğumu hissettim. O anda o da güldü. Gülüşüne hayrandim. Ses tonu, konuşması, hareketleri herseyi dikkatimi çekiyordu. Onu seviyordum fakat o bunun farkında bile değildi. Ama elbet birgün öğrenecek kendime söz veriyorum.

13.20 Ders ingilizce ^^
En eğlenceli buldugum dersti. İngilizce hocası Mustafa hoca koridorda nobetciydi. Hocayı gördüm ve - Nasılsıniz hocam ? dedim. - İyiyim berfin sen nasılsın dedi. Bende iyiyim dedim.
Hocaya - Hocam dersimiz sizinle dedim. Hoca kafasını salladı.
Bende sınıfa girdim. Fakat sınıfın yarısı yoktu. Elife - gel knka sohbet edelim dedim. O da tabi knka dedi. (Reddetmez zaten :D)
Biz sohbet ederken Ali sınıfa girdi. Bana bakıp güldü. Elif dürttü bi anda. Ne oldu be dedim. Ne oluyor knka dedi. Yok birsey knka biliyorsun arkadaşız. Dedim ve güldüm. Ali beni izliyordu. Benim yanıma gelip kulağıma egildi ve - teneffuste buluşalım dedi. Kafamla onayladim. Elife göz kirptim. O da elini tamam şeklinde kaldırdı. Teneffüs caldiginda Ali kantine gidelim dedi.
Kantine doğru yürümeye başladık. Ali bir konu bulup beni konusturmak istiyor gibiydi. Onunla bu kadar yakın olmak istemiyordum. Çünkü olursam umutun bana karşı davranışları çok farklı olacaktı. Derken Ali bana eti sütlü çikolata almaya gitti. (Hastasiyimdir da :P) Teşekkür ederim dedim. Gülümsedi.
O konuşuyor bende dinliyordum. O anda umutu gördüm yanında aynı boylarda bir kız vardı. Gulusuyorlardi. Bir kendime bir o kıza baktım. Şimdi anliyorum. Umutun sevdiği kız tipi değildim. Çünkü o kız sarışın mavi gozluydu. Birbirlerine sarıldılar. Umut sarilirken yüzü bana donuktu. Kalakaldim bana göz kirpti. Ve yanına cagirmisti...

Bu bölümün de sonuna geldik. Nasıl Olmuş yorum yapabilirsiniz. Hikayeyi ona göre duzenlicem. Bu arada size bir sorum var. :D
Sizce berfin Aliylemi çıkmalı ?
Yoksa umutu sevmeye devam mı etmeli ?..
Siz olsaydınız ne yapardınız :)

Dershane ÇapkınıOù les histoires vivent. Découvrez maintenant