Snakke igen

575 24 4
                                    

Efter skole, går du og Anna hjem til hende. I har nogle lektier, som i skal lave. Pludselig ringer din telefon. Det er Tobias.
Samtale
Dig; Hej, det er (dit navn)
Tobias: Hej (dit navn). Det er Tobias. Har du tjekket Spotify for nyligt?
Dig: Nej. Har haft lidt travlt. Hvorfor?
Tobias: Fordi din julesang ligger nummer 1. Du har endda fået fans. Så tænkte, om du ville komme i studiet, og lave flere sange.
Dig: Seriøst?! Nummer 1. Det er helt vildt. Og selvfølgelig vil jeg tilbage i studiet.
Tobias: Fedt! Du kan komme imorgen, hvis det passer
Dig: Helt fint. Vi ses
Samtale slut
"Hvem var det?" spørger Anna. "Tobias. Jeg skal i studiet igen" siger du. "Skal du så være superstjerne?" spørger Anna og griner. "Nej. Jeg vil bare gerne lave musik" siger du. "Du er squ også så beskeden" siger Anna.
I er hos Anna i to timer. Så tager du hjem. "(Dit navn), jeg synes aldrig, vi ser dig mere. Du er altid hos en ven" siger Ulla, da i spiser. "Jeg har også haft ret travlt. Og jeg får sikkert mere travlt, nu hvor jeg skal i studiet" fortæller du. Thor kigger overrasket på dig. Men du undgår hans blik. "Skal du så spille koncerter og den salgs?" spørger Krista. "Det tror jeg" siger du. "Vil du så ikke reservere en billet til mig?" spørger hun. "Du kan da komme med backstage" siger du. I spiser færdig, og du går ind på Kristas værelse. Så banker det på, og Thor kommer ind. Du vender dig væk fra ham. "(Dit navn)!?" spørger han. Du vender dig om. "Jaer?" siger du. "Jeg har brug for, at snakke med dig" siger han. Du nikker, og i sætter jer i Kristas seng. "Jeg er ked af det, der er sket. Og jeg håber, at vi fremover stadig kan være venner. Også nu, hvor det hele er lidt svært" siger han. "Jeg har det på samme måde. Men vi må bare komme videre. Der er ingen grund til, at holde fast i fortiden" siger du. "Ja, og jeg håber, at du er kommet videre" siger Thor. "Jeg er kommet videre, og alt går fint for mig" siger du. "Samme her. Som du ved, er jeg og Mille kærester" siger han. "Det har jeg bemærket. Og jeg er glad på dine vegne. Mille er virkelig sød" siger du. "Jeg håbet bare, at du finder en ny fyr" siger Thor. "Tak" siger du. Så går Thor igen. Det var godt, at snakke med ham igen. Og selvom du er kommet videre, savner du ham stadig. Men han har nok ret. Måske skulle du begynde, at se en anden dreng.

Når kærligheden banker påWhere stories live. Discover now