Capitolul 4

1.5K 75 13
                                    

CAPITOLUL 4

Eram hotarata sa plec. Sa las totul in urma. Nu stiam unde vom merge, dar aveam incredere in Harry. El era singurul care mi-a mai ramas, cel care a omorat pentru mine, cel care ma protejeaza, il voi urma oriunde! Stiu ca va avea mereu grija de mine, ca nu va lasa pe nimeni sa ma raneasca.

Imi cautam cateva haine in sifonier pentru drum. Harry m-a lasat singura, ca sa rezolve ceva, dar se va intoarce la mine. Vom pleca amandoi in lume si vom incepe o viata noua. Asta era singurul motiv care imi mai dadea puterea sa continui.

De acum nu ma voi mai resemna in droguri si alcool, ci voi lupta pentru viata, pentru fericire, pentru iubire! Voi lupta pentru o viata alaturi de Harry, pentru fericirea care mi-o intipareste privirea lui si pentru iubirea cu care ma inconjoara.

Poate ca eram egoista gandindu-ma doar la mine in momentul asta, dar simteam nevoie de afectiune si protectie mai mult ca oricand.

Eram gata sa parasesc locuinta mea imensa, dar retrasa din New Jersey. Picioarele mele inca desculte paseau cu atentie pe treptele reci, in timp ce mana mea aluneca pe balustrada. Atentia imi este atrasa de felul in care livingul meu arata: la fel ca inainte... poate chiar mai curat! Nici urma de cioburi, sange sau alte distrugeri. Nici urma de cadavre.

Am tras aer rapid in piept, fara sa-i mai dau drumul. Rasuflarea mi s-a taiat. Mi-am dus o mana pe frunte si am inchis ochii. Nu credeam ca este adevarat! Era chiar acolo, in fata mea, si ma privea de parca eram prada lui. O prada usoara. Il cautam disperata pe Harry cu privirea, dar nu era aici.

Nu puteam trece de el, asa ca am facut primul lucru care mi-a trecut prin mintea destul de ravasita din cauza socului. Am luat-o la fuga inapoi pe scari. In timp ce picioarele mele goneau pe trepte, m-am impiedicat de rochita alba si lunga pe care o purtam.

El imi lasase un avantaj, dar acum ii simteam respiratia in ceafa. Ii placea sa se joace cu mine, sa ma faca sa cred ca pot scapa, iar el sa apara de nicaieri in ultimul moment. Era tot mai aproape de mine, gata sa ma prinda, gata sa ma trimita langa ai mei, nu inainte sa ma chinuie si sa-mi doresc sa mor. Dar eu sunt o luptatoare, nu il voi lasa sa castige!

Am inceput sa-l strig pe Harry ingrozita. In zadar, el nu era aici. Am continuat sa fug, pana cand am ajuns pe un hol micut, slab iluminat. In capatul lui era un alt rand de scari, care ducea spre terasa de pe acoperis.

Nu am stat prea mult pe ganduri, ci am actionat. Viata mi se derula in fata ochilor. Toate planurile pe care mi le facusem... Imi doream doar sa schimb foaia spre un nou capitol, nu sa termin cartea.

Am ajuns pe terasa. Aerul tare al noptii ma ametea. Am intors usor capul, nesigura. El era in spatele meu. Respiram greu din cauza oboselii. Inima pulsa repede sangele prin vene, iar mintea se gandea la un singur lucru: la Harry. Aveam nevoie de el. Credeam ca va fii mereu langa mine, gata sa faca orice ca sa ma protejeze. Frica ma paraliza, dandu-mi fiori reci pe coloana.

Trebuia sa vina si clipa asta, dar chiar acum? Nu putea sa ma lase sa traiesc, sa iubesc? Voia sa se razbune mai mult ca oricand. M-am intors la el, dar nu-i puteam vedea chipul, era in intuneric.

Ochii imi varsau rauri de lacrimi, corpul imi tremura, dar continuam sa fac pasi inapoi, mergand cu spatele. Vantul imi imprastia parul auriu pe fata, dar am continuat sa merg.

El ma urma, pana cand am ajuns pe marginea acoperisului, care era imprejmuit cu o balustrada. Nu mai aveam unde sa fug. Printre lacrimi, cu vocea tremuranda, am facut o ultima incercare.

Am inceput sa-i strig numele celui care mi-a promis ca ma va proteja mereu. Cu toate ca glasul meu era plin de spaima, numele lui inca suna atat de frumos... Asteptam sa apara si sa ma salveze. Asteptam sa ma mai electrizeze o data cu ochii lui verzi, sa-i simt bratele puternice inconjurandu-ma.

Dark Paradise [A Harry Styles Fan Fiction]Where stories live. Discover now