10 superstiţii ridicole

99 7 7
                                    

Superstiție e atunci când crezi că trebuie să faci ceva dacă a trecut o pisică pe lângă tine. Eu personal nu las nici o pisică să-mi scape. De fapt, gluma asta era mai bună în engleză... Ce să fac, am mâncat atâta pisicuță ca nu mai pot vorbi românește cum trebuie.

Hai să vedem care sunt cele mai ridicole 10 superstiții de care unii încă mai țin cont.

10. Când te trezești dimineața, încalță mai întâi ciorapul și pantoful drept și o sa ai o zi bună.

(superstiția nu spune cât de buna va fi ziua ta, dar vă pot garanta eu că dacă după ce te-ai trezit și te-ai încălțat îți dai seama că trebuia să îți pui mai întâi pantalonii, ziua ta nu o să fie tocmai grozavă)

9. Dacă o roșcată Îți intră în casă luni o să fie confuzie toată săptămâna.

8. Să nu adormi niciodată cu fața către lună. O să-ți atragă gura către ea și o sa devii strâmb.

(Dacă te trezești strâmb nu dispera, tot ce trebuie să faci e sa stai toată ziua în pat cu fața la tavan. Luna se va afla exact în cealaltă parte a pământului și deci Îți va trage de față cu o forță egală și de sens opus. Te-ai scos!)

7. Dacă îi tai bebelușului unghiile înainte sa împlinească un an va deveni hoț. În loc sa le tai, muscă-le.

(articolul unde am găsit superstiția e scris fără diacritice așa că nu știam dacă va deveni hoț sau hot. Din fericire niște prieteni buni au un copil căruia i-au tăiat unghiile înainte de un an și ăla e urât rău. Se pare că va fi și hoț)

6. Când participi la un joc de cărți, ridică-te și învârte scaunul de 3 ori în direcția soarelui sprijinindu-l pe picioarele din spate ca să ai noroc.

(după ce ai terminat de învârtit pariază toți banii și casa, doar mergi la sigur. Dacă și ceilalți și-au învârtit scaunele e de rău. Împușcă-i și fură tot. Când te prinde politia spune-le că ți-a tăiat maică-ta unghiile înainte de un an și o sa te înțeleagă)

5. Dacă te mănâncă palma stângă o să-ți vina bani. Dar să nu cumva să te scarpini că dai cu piciorul norocului.

(Dacă la un an după ce te-a mâncat palma nu ți-au venit încă banii e cazul să te angajezi sau să te culci cu portofelul în lumina lunii în speranța că se mărește în chip magic.)

4. Dacă visezi pește sau porc proaspăt e semn de moarte sigură.

(Dacă nu mori până seara impuscă-te singur. Nu vrei să mâniezi spiritele.)

3. Dacă păsările folosesc o parte din părul tău pentru a-şi construi cuibul o să înnebunești.

(după aia lumea o să zică: uite nebuna asta, înainte era doar o tipă normală care năpârlea în timp ce se uita după păsări care își fac cuibul)

2. Dacă ți-ai pus din greșeală tricoul pe tine invers sau pe dos, o sa ai noroc. Dar trebuie să-l porți așa toată ziua sau se transformă în ghinion.

(Nu știu cum a început superstiția ăsta, dar îmi imaginez că unii și-au bătut joc de un cretin care a luat-o de bună și a povestit-o mai departe rudelor lui cretine. Și uite așa, din cretin în cretin din neam în neam până în zilele noastre.)

1. Niciodată nu lua matura veche cu tine cand te muți. Cumpăra mătură nouă pentru casă nouă.

(asta e adevărat. Nu am nici o glumă de zis. Dar, dacă tot ai avut bani de casă nouă, cumpără și tu un aspirator.)

.....................

Hey ! Un nou capitol pentru voi . Am muncit ceva la el, drept pentru care aştept ceva comentarii :)

-

poza din media mă amuză mult

Love,
Alexandra ❤❤❤

OMG! Lume ciudata...Where stories live. Discover now