byn del 1

4 0 0
                                    

Sara är 20 år gammal och har långt märkt hår , mörka ögon hon har alltid på sig en vanlig tröja, byxor och en jaka. Hon lever i en liten by långt in i skogen alla i hennes by har olika krafter men hon var inte föd med någon kraft alls hon bor med sin Mamma Sky som har kraften att få saker att röra sig utan att röra på de själv hennes pappa dog i kriget mot vampyrer. De har lärt sig att vampyrer är farliga vad de har för krafter och hur man dödar dem. 

Sara går och sätter sig och lyssnar när hennes Mamma lär barn om vampyrer "Ok vampyrer är snabbare starkare de läker bättre an människor och de åldras inte vet någon hur man dödar en vampyr?  En tjej som ser nervös ut räcker upp en hand och säger "En trå påle genom hjärtat "Det är rätt kan någon något mer ingen räcker upp så min mamma säger " Att du kan döda vampyrer genom att skära  av dem huvudet. Efter lektionen får Saras mamma syn på henne Sara ler och vinkar sen går hon fram till sin mamma och kramar om henne efter en stund så släpper hon sin mamma och säger

" välkommen hem mamma jag måste prata med dig"

hennes mamma ser oroligt på henne och säger " Vad är det"

"Mamma du har varigt bort i en hel vecka vad är det frågan om"

"Ok men låt oss gå hem först jag vill inte prata här"

När vi var hemma sate vi oss ner vid bordet och Mamma började bäretta

"Jag var och pratade om att ett nytt krig mellan människor och vampyrer"

"Men vampyrer och människor har inte bråkat på 200 år förutom de 14 vampyrer som attackerade människor 12 år sen när pappa dog"

"Ja men nu har ett nytt krig börjat och rådet vill att en person från varje familj ska åka"

"Men det måste finns en annan väg om vi pratar med vampyrerna"

"Varför tror du att jag berättade det för dig? Nu vill jag att du åker och pratar med människorna och vampyrerna innan kriget börjar". Mamma reste sig plötsligt upp gick fram till kistan som stod i hörnet av vardagsrummet och öppnade den och tog fram en ring, en karta och sträckte fram handen till mig "Här den här tillhörde din pappa den har magiska krafter och kommer hjälpa dig på din resa till Okatta och den kommer hjälpa dig mer än din pappa. I denna staden behöver du hitta en man vid namnet Andrew Safeguard"Hon tittade på sin mamma med bekymmer i blicken och sa "Varför kommer ringen hjälpa mig mer än pappa och vem är Andrew Safeguard" Hennes mamma sa."För att du har inga krafter som alla vi andra. Andrew var en nära vän till din pappa.Men nu behöver du sova du lämnar tidigt i morgon så du behöver sova " 

"Ok god natt mamma" Hon går upp till sitt rum och lägger sig.

Krig mellan ljust och mörktOù les histoires vivent. Découvrez maintenant