Harry Styles - Nákupná horúčka (13+)

1.3K 17 0
                                    

Tak ako každý víkend aj tento som sa vybrala s kamoškou na nákupy a potom si niekam sadnúť,no tento krát so sebou zavolala aj svojho chalana a ten ešte nejakého kamaráta. Keď som sa to dozvedela,tak som si pomyslela,že ma chce dať zase s niekým dokopy. Neznášala som to,ale jej to bolo jedno. Jej chalan bol v pohode,ale to nemôžem povedať o jeho kamarátovi. Síce ho nepoznám,ale určite to bude nejaký zúfalec,čo si myslí ,že je sexy.

Linda mi zavolala,že ma už čaká pred domom a ja som zutekala schody. Pozdravila som rodičov a zabuchla som za sebou dvere. Pred domom ma už čakala ona aj skej chalanom. "Nehovorila si,že príde ešte niekto?" spýtala som sa a usmiala som sa na Liama. "No on.." začala vetu ,keď ju prerušil Liam. "O chvíľu príde," povedal a všimla som si ako stisol Linde ruku. Ona len pokrivila tvár a ignorovala ho. 

Prešli sme sa do neďalekého parku,kde sme si sadli na lavičku a čakali sme na jeho kamaráta. Asi po 10 minútach čakania,Liamovi zazvonil mobil. "Čau,no kde si toľko?" spýtal sa ho,ale kamarátovu odpoveď som nepočula. Len som uvidela ako Lial zložil mobil a schoval si ho do vrecka. "Kedy príde?" spýtali sme sa ho naraz s Lindou. "Pozri tam už ide." pootočil hlavou a ukázal na chalana s kučeravými vlasmi a obtiahnutými nohaviciami. Hneď som si spomenula na to,čo som si myslela,keď mi Linda oznámila,že pôjdeme aj s nejakým chalanom. Bol strašne sexy a myslela som si,že ho hneď na mieste pretahnem,keď povedal hneď prvú vetu. "Ahoj,ja som Harry a ty si určite Y/N," usmial sa na mňa a podal mi ruku. Nič som nepovedala ,len som sa usmiala. 

Vybrali sme sa teda na nákupy a po ceste som sa nejako ani neviem ako dala do reči s Harrym,ktorý šiel zo začiatku vedľa Liama,ale potom sa presunul ku mne. Tesne pred obchodom som sa spýtala Harryho ,či ide s nami a Linda spravila to isté. Chalani sa na seba pozreli a vošli aj s nami do obchodu. Uvidela som prúžkované tielka ,ktoré som ja nesmierne milovala a rozbehla som sa naprieč celým obchodom. Linda sa začala na mne smiať ,tak že ju bolo počuť až na druhý koniec. Po chvíli prezerania prúžkovaných tielok som sa rozhodla,že si vyskúšam nejaké. Už som šla do kabinky,keď zrazu ku mne pribehol Harry s nejakými vecami v rukách a povedal: "Idem s tebou." Zasmiala som sa odstrčila ho od seba. "Ideš do vedľajšej kabinky!" povedala som a zastrela som záves za sebou. Počula som ako si Harry niečo mrmlal popod nos,ale neriešila som to moc. Keď som si doskúšala všetky veci,vyšla som von z kabínky a namierila som si to k pokladni. "Ja to zaplatím," pribehol ku mne Harry a ja som sa na neho len usmiala. Nič som nepovedal,aj keď som mala toho na jazyku strašne veľa. Keď Harry zaplatil ,spýtala som sa ho ,kde je Linda a Liam. Nič nepovedal a vyviedol ma von z obchodu. "Hej! Niečo som sa pýtala!" skríkla som. "Ehm...Oni odišli niekam preč a chceli,aby sme sa trochu viac zoznámili." odvrátil zrak a povedal tichým hlasom. "To som si mohla myslieť!" povzdychla som. Harry prešiel kolo mňa a potom si ma pritiahol bližšie. "Chcem ťa," zašepkla mi do ucha. Zaškerila som sa a otočila som hlavu k nemu. "Ale v obchoďáku nie," povedala som mu a snažila sa dostať od neho,ale on ma nechcel pustiť. "Poznám tu jedno miesto," povedal a následne ma chytil za ruku a viedol ma bohvie kam. Harry otovoril dvere ,na ktorých bol nápis: "Vstup povolený len zamestnancom." a hneď ich aj zabuchol. Zadverami sa nachádzala dlhá chodba s množstvom dverí. Harry ma stále držal za ruku a ťahal ma. Spomalil a poobzeral sa okolo seba. "Á,tu je to!" ukázal na dvere oproti a prudko ma potiahol za ruku dnu. 

Zabuchol dvere a natlačila ma na ne. Popri vášnivom bozkávaní ,dvere ešte zamkol. Ruky som mu omotala okolo krku a on tie jeho mi položil na zadok,ktorý začal hladiť. Po chvíli mu začali prekážať moje riflové kraťase a začal mi ich rozopínať. Stiahol mi ich dole aj s nohavičkami a ja som ich odkopla preč. Potom mi zač´šiel rukami pod tričko,ktoré mu tiež prekážalo a pretiahol mi ho cez hlavu. Ruky mi dal na chrbát a začla rozopínať podprsenku,ktorá mi hneď skĺzla dole. "To nie je fér," povedala som popri bozkávaní. "Čo nie je fér?" odtiahol sa odomňa a odpovedal mi otázkou. "To,že ja som nahá a ty si ešte oblečený." Chystala som sa ,že mu dám dole tričko,ale on ma zastavil. Silno mi chytil obe ruky a dal mi ich nad hlavu. Jednou rukou mi držal zápästia a druhou mi prechádzal od pŕs,cez bruško až dole. Začal ma tam dole dráždiť a ja som slabo zavzdychala. Nachcíľu prestal a pousmial sa na mňa. Začal sa mi dostávať jazykom do úst ,a keď som to najmenej čakala,vrazil do mňa hneď tri prsty. Prehla som sa v chrbte a chcela som mu zaryť prsty do jeho kučier,ale nemohla som pretože,aj napriek môjmu snaženiu mi ruky silno pridržiaval. "Harry! Ja...už budem!" vykríkla som a on hneď prestal. "Ku*va,prečo si prestal!" pozrela som sa na neho pohľadom wtf? ,ale on mi neodpovedal. "Pusti ma!" skríkla som na neho a hneď na to ma pustil. Chystala som sa obliecť,ale v tom som si všimla,že on si rozopína nohavice a sťahuje si ich dole spolu s boxerkami Calvin Klein. Chytil ma za boky a pritiahol si ma ku sebe. Cítila som jeho "kamoša" ako sa postavil a obtiral sa mi o zadok. "Chceš to?" pošepkal. Chvíľu som premýšlala,ale nevedela som sa rozhodnúť. Harryho to už nebavilo čakať na moju odpoveď a sotila ma za zem na štyri a vrazil ho do mňa celou silou. Do očí sa mi nahrnuli vodopády sĺz ,ale on si to očividne užíval. "Prestaň!" kričala som na neho,ale bolo mu to jedno. "Harry! Au,to bolí!" neprestala som na neho kričať. Najskôr ma hladil po zadku ,ale potom svoje ruky presunul na moje prsia,s ktorými sa hral hodnú chvíľku,čo ma vzrušovalo,ale aj napriek tomu som cítila tú bolesť. Snažila som sa dostať z jeho zovretiala,ale márne. Chytil mi vlasy a začal silnejšie prirážať. Netrvalo dlho a ucítila som v sebe teplú tekutinu. Harry ho zo mňa vytiahol a jemne do mňa sotil,ja somsa zvalila na zem,zatial čo on si šiel obliecť nohavice. Ležala som bezmocne na zemi ,čakala som,že príde za mnou a spýta sa mi ,či som v poriadku,ale on nič. Totálne ma ignoroval. Už šiel otovoriť dvere,keď som ho zo zeme chytila za nohu. "Kam ideš ty k***t?!" okríkla som ho. "Prepáč mi to," naklonil sa ku mne a pošepkal. 

Po chvíli si ku mne prisadol a  mna si pomaly pritiahol k sebe,položila som si hlavu na jeho hruď,objal ma a bozkával ma do vlasov. "Prečo si neprestal,keď som na teba kričala?" spýtala som sa ho so slzami v očiach. "Prepáč,prepáč ,prepáč," začal sa mi ospravedlňovať. "Nechal som sa uniesť,viem ,že ma teraz nenávidíš." "Dokážem sa cez to preniesť,ak mi sľúbiš,že to už nikdy nespravíš." snažila som sa usmiať popri stále tečúcim slzám. "Sľubujem,už nikdy," na chvíľu sa odmlčal. "Miláčik," zotreli mi slzy a dal mi pusu do vlasov. Boli sme takto ešte asi pol hodinu,Harry sedel opretý o dvere a ja som ležala na ňom a pomaly som zaspávala,keď mi zrazu zazvonil mobil. Šla som sa po ňho natiahnúť,keď mi Harry stiahol ruku naspäť k telu. "Ja to vezmem ,miláčik," povedal a vytiahol mi mobil z kraťasov. "Kto volá?" spýtala som sa ho a on mi odvetil,že Linda. 

"Ideme?" spýtal sa ma asi po ďalšej pol hodine v tejto polohe. "Počkaj ešte," posadila som sa a začala mu rozopínať nohavice. Šibalsky som sa na neho usmiala. Harry sa postavil,aby si stiahol nohavice,ale keď si šiel aj boxerky stiahnúť,tak som ho zastavila a sama som mu ich dala dole so zubami. Uchopila som jeho poklad do ruky a prešla jazkom po celej jeho dĺžke. Harry zaklonil hlavu od rozkoše a privrel oči. "Prosím ťa,netráp ma," zaskučal. "A ty čo si mne urobil?" pozrela som sa na neho. Harry celý sklamaný sa šiel načiahnúť pre boxerky,ale v tom som si jeho poklad dala skoro celý do úst. Zavzdychal a zaryl mi jeho prsty do vlasov,začal si určovať tempo,čo mne sa moc nepáčilo. "Si úžasná!" zakričal popri vzdychaní. Už som šla odtiahnúť hlavu,lebo som vedela,že čoskoro sa urobí,ale strašne silno mi pridržiaval hlavu. Ucítila som v ústach teplú lepkavú tekutinu a šla som ju vypľuť,no Harry sa na mňa zadíval psími očami a chcel ,aby somto prehltla. Prudko som privrela oči a prehltla. "To bolo naposledy!" povedala som mu a hodila som po ňom boxerky. 

Už sme sa obliekli a chystali sme sa odísť,keď mi prišla sms od Lindy: "Kde ste toľko? Čakáme vás pred obchoďákom." Pritiahla som si Harryho k sebe a zahľadela som sa mu do očí: "O tomto ani slovo,jasné?" Harry len prikývol a pobozkal ma.

Slovak fan fiction with One DirectionWhere stories live. Discover now