12

7.1K 643 117
                                    

   Sabah kalktığımda Taehyung daha uyanmamıştı..Sonuçta hafta sonuydu.Mutfağa gidip buzdolabını açtım.Çok fazla şey yoktu ama bunun Taehyung ve ailesini nasıl yetebiliyordu? Asıl soru dün evde ailesi neden yoktu?

    Dolapta kahvaltı için uygun olanları çıkartıp masaya koydum..Dolapları karıştırarak tabakları,çatallları ve bıçakları bulup masaya koydum.

"Chae Rin?" Saçları dağılmış,gözlerini ovuşturan siyah bir pijama altı ve üzerine uzaylı desenli tişört giymiş olan Taehyung'a baktım.

"Günaydın Taehyung"

"Sanada günaydın Chae Rin" Sandalyeye oturunca bende oturdum.Hiç konuşmadan kahvaltı ettik.Taehyung kalkıp mutfaktan çıkınca nereye gittiğini sormadım.Dolaptan aldıklarımı geri koyduktan sonra bulaşıkları yıkadım.

   Salona geçtiğimde Taehyung üzerine değiştirmiş,saçlarını taramış oturmuş televizyon izlerken buldum..Tekli koltuğa oturdum.

"Taehyung,bir şey sorabilir miyim?"

"Tabi" Televizyonun sesini kısmış bana dönmüştü.

"Ailen nerde?" Cevap vermeyince devam ettim "Dün burda olmadıkları için merak ettim"

"Neden burda olmadıklarını ve daha önce dediğim olayı anlatacağım"

Cevap vermemiştim sadece anlatması için bekliyordum.

"Okuldan eve gelince salonda duran bibloların çoğu kırılmıştı.Babam içerde anneme bağırıyordu..Ardından gelen tokat sesiyle kendime hakim olamadım..Çünkü annemin kılına zarar gelmesinden nefret ederdim.Bu yüzden kırılan biblolardan birine alıp sesin geldiği olaya dalmıştım..Bibloyu bir kaç kez babamın karnına saplayıp çıkarmıştım. Annemin
'Taehyung dur' demesiyle bibloyu elimden bırakıp kanlanan elime baktım..Annem hemen bu evden gitmemi tüm yükü üzerine alacağını söylemişti..İlk başta kabul etmedim ama beni zorlayınca evden gitmek zorunda kaldım..Geri geldiğimde ellerimi çoktan temizlemiştim..Polisler ve ambulans bizim evin önümdeydi..Polisler annemi götürürken ambulans babamı götürdü..Babam kurtulamamıştı.Annem ise hapishanede..Halada öyle..Benimle görüşmeyi reddediyor. Ben bir katilim hemde babamın katili.. Annemden dolayı beni dışladılar"

Taehyung'a bakıyordum sadece.

"Bir katille kalmak istemiyorsan gidebilirsin Chae Rin"

Taehyung'un oturduğu koltuğa oturdum.Elimi yanağına koydum.Sıcak tenini elimde hissedince anlamdıramadığım duygular oluştu.

"Ben diğerleri değilim Taehyung.Senle iletişimimi kescek olsaydım uyuşturucu kullandığın zaman yapardım ama yapmadım..Çünkü yaşadığın şeylerden dolayı acı çekiyordun ve acıların bitmesini istiyordun ve bu acıların bitmesi için her şeyi yapardın aynı benim gibi"

Taehyung bir süre sessiz kaldıktan sonra konuştu.

"Bana benzeyene birini tanıdığım için mutluyum Chae Rin"

"Bende Taehyung..Bende" Elimin hala yanağında olduğu farkedince hemen çektim..Yanaklarımda hafif bir yanma hissi vardı.

"Yanakların kızarırken tatlı oluyormuşsun Chae Rin" Ona bakınca o gülüşü sundu..İşte o gülüş elimi yanağına koyduktan sonraki anlamdıramadığım duyguları tekrar yaşamama sebep oldu.

Uzun zamandır yeni bölüm atmıyordum..Üzgünüm~~

Butterfly ; TaehyungWhere stories live. Discover now