01

12 3 0
                                    


Evime ulaşmam için geçmem gereken yolda bu sefer korktuğum şey başıma gelmişti. Kenarda oturan 5-6 kişiden biri -Benden en fazla 3 yaş büyüklerdi- ayağı kalkıp yanıma yalpalanarak yürümeye başladı. Adımlarımı hızlandırırken arkamdan gelen gürültüyle ufak bir çığlık çıktı ağzımdan. Arkamı döndüğümde elindeki şişeyi kenara fırlatmış ve elini pantolonunun fermuarına götürdüğünü gördüm. O sırada saçımın köklerinde hissettiğim baskıyla kendimi karşımdaki adamın önünde diz çökmüş vaziyette buldum...

Çığlık atarak uyandığımda hemen elim başucumdaki lambaya gitti ama elime gelen kağıtla yine mektup geldiğini anladım. Mektubu kucağıma koydum ve elimin tersiyle akmaya devam eden tuzlu suyu sertçe sildim. Tekrardan ışığa elimi uzattım, ışığı açtım ve yanındaki ilaç kutusundan bir ilaç alıp ağzıma attığım gibi boğazımı acıtacak seviyede suyu hızla yuttum. Bir kaç saniye kendime gelmeyi bekledikten sonra aklıma o kabusu getirmemeye çalışıp mektubu dikkatlice açtım.

Az kaldı güzelim. Sana bunları yapanların intikamını alacağım ve karşına çıkacağım. O zaman çok mutlu olacağız ve asla seni tek bırakmayacağım bir daha. Kabuslarını sileceğim kafandan ve hep mutlu olacağız.

Güzel el yazısıyla yine aynı kişiden geldiğini anlamıştım mektubun, kimdi kimin nesiydi bilmiyordum ama yaşadığım o olaydan 1 ay kadar sonra sürekli olarak bana mektup atmaya başlamıştı. Şuan o olay üzerinden tam olarak 1,5 yıl geçmişti. Nedensizce ona güveniyordum belki de o yaşanmışlıktan sonra sürekli mektup attığı için ona bağlanmıştım. Onu merak ediyordum ama görmeye de çekiniyordum. Sonuçta 1,5 yıldır doktorum dışında kimseyle bırakın konuşmayı yüz yüze bile gelmeye korkuyordum. Zaten ilk mektup attığı zamanlar sinir krizi geçiriyordum korkuyordum okumuyordum mektupları ama sevgili doktorum hepsini saklamıştı ve bir süre sonra hepsini okumuştum. Şimdi de onun mektuplarını bekliyorum. İntikamımı neden almak istediğini, beni nereden tanıdığını ve neden yardım ettiğini merak ediyorum. Ama görünen o ki yakın zamanda bunların cevabını alamasam da bu soruları sorabileceğim kişi karşımda olacaktı.

Ani bir şekilde başladığım bu hikayeyi umarım beğenirsiniz. Kafa dağıtmak ve Wattpad'in rastgele gördüğüm etkinliğine katılmak için yazdığım bir hikayedir. Eğer beğenilirse düzenleyip yeni bölüm yazmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı bekliyorum. Yeni bölüm bir kaç gün sonra belki de yarın yüklenmiş olur :)

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Feb 04, 2016 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Geçmişten Gelen ArmağanTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon