TV stupidity

142 38 12
                                    

To je ona volim te - mrzim te ljubav. Postoje stvari i programi zbog kojih mrzim tu prokletu svjetleću kutiju. Pod neke stvari mislim reality shows

To sranje (sa imenom koje uopšte nema veze sa dešavanjima u emisiji) nam ubija i ovo malo mozga što nam je ostalo. Mislim da nitko ko je ikad pročitao knjigu ne bi trošio svoje dragocjeno vrijeme i gledao polugole ljude sa trunkom pameti kako se prepiru. Radije ću obnoviti pročitano ili pogledati neki film na netu nego to. Teme su uglavnom seks, drama, svađa, seks, seks, seks, drama, svađa, seks, prepirka, mržnja, seks,.. i tako u krug. Kome je do pornografije valjda zna šta treba kucati na google. Ako ne zna neka se meni javi i ja ću mu reći. Samo nek pobogu ne slini po Tv-u

Nikad nisam gledala ništa takvo ili slično niti imam namjeru. Molim Boga da pomogne budućim genaracijama jer se to širi TV-om k'o kakva gripa. Kad smo kod toga, i ova svinjska gripa je fucking dangerous. Be careful people :)

Pored reality emisija tu su i reklame. Da. Glupe reklame. Preplavnjeni reklamama za uloške i tampone, reklamama za deterdžente, reklamama sa nejasnim porukama itd. Zbog njih je čista patnja gledati film, pogotovo ako je neki dobar. Svako malo kratka stanka. Vraga kratka. Razvuku je duže nego tri scene iz filma. 

Da ne pričam o serijama tipa odbačena, siroče, jadnica, svetica, kraljica, nevjesta... Ovdje je obrnuto. Jedna scena traje pola sata. Listam kanale i naiđem na jednu takvu indijsku scenu i prvo pomislim da se slika zaledila. Tek kad krene horor muzika skužim da sam pogriješila. Ipak je to samo klasična indijska serija. Jadni oni koji to prate. Ne bih sebe mučila čekajući da iziđe 974636274 epizoda (znam da niste pročitali broj :D hehe)

Turska serija. Pare, ubijstva i vraćanje iz mrtvih. Ne znaš šta je gore.
Španska serija. Ne zna se ko je kome šta. U jednom trenutku ti je dečko, u drugom otac a u trećem brat. Možda je sve odjednom. Što da ne? We are Spaniards after all.

Sad kad sam nabrojala osnovne razloge  zbog kojih mrzim Tv da spomenem par stvari zbog kojih volim to ludilo boja. 
Fox, Fox life, Fox movies, Cinestar, AXN, MTV, Disney (chill and be simple), RTL i RTL 2. To su većinom kanali koje gledam. Na njima 'pratim' par serija kao što su Castle, Agents of S.H.I.E.L.D., American Horror story, New girl, Teen Wolf, Whitney, How I meet your mother, The Big Bang theory, and so on.

And cut!

Btw. it's 1:50 AM 18.02.2016. Thursday 


-smile, my little owls ♥

Just another random bookWhere stories live. Discover now