-26

409 47 0
                                    

Era ziua cand cei doi trebuiau sa se întâlnească .

Fiecare avea emotii.

El vroia sa isi mărturisească sentimentele fata de ea iar ea era curioasă de ce ar vrea el sa ii spună dar si ca va petrece ceva timp cu el, ceea ce o făcea si fericita dar si tristă totodată.

Ea era aproape gata, isi alesese o pereche de blugi negri ,un tricou negru mai larg,nu ii plăceau lucrurile strâmte si nici nu se simțea bine in ele ,ea avea un stil aparte chiar mai baietesc dar nu o deranja cu absolut nimic ii plăcea si stia ca i se potriveste.

Pe deasupra tricoului o cămasa de aceeasi culoare si cu o emblemă în partea stângă,iar in picioare tenesi ei rosi preferati.

Pe cap avea nelipsitele casti iar la mana bandana rosie pe care nu si o dădea vreodata jos ,asa isi ascundea încheietura plina de cicatrici .

Se uita in oglindă pentru ultima oara si isi prinse parul intr-un coc lejer iar ca machiaj avea doar putin rimel si eyeliner ,cat sa ii scoată ochii negri in evidență,apoi porni spre locul de intalnire.

El era gata deja de vreo cateva minute bune si avea o vestimentație asemanatoare fetei ,acesta avea o pereche de blugi negri rupti în genunchi, un tricou alb si o cămasa neagră iar in picioare tenesi lui albi.

Se uita in oglindă de la iesire si isi aranja parul apoi iesi pe usa nerăbdător sa o vadă pe roscovana.

Rap Girl➡min yoongiWhere stories live. Discover now