Capitolul I

127 21 5
                                    

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
       Stiu a trecut mult timp de când nu am mai postat dar liceu  , a 12-a , bacul , intelege-ti voi , sper !! 😅😅
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
   

     Abia ce ma mutasem in noul meu apartament din centrul orasului , pe care mi l au pus bunici la dispozitie , am ramas fara parinti la varsta de 4 ani  , asta e, eram prea mic sa realizez şi acum nu imi mai pasa,  in fine acum am 17 ani si ma numesc Elinor da stiu nume de fata,  dar din ce mi-a spus bunica mama credea ca o sa aibe o fata dar na bă că am ieșit baiat de ciuda .

  Presupun ca sunteti curiosi cum arat asa i , dar mi e o asa  lene sa va spun , " da spune odata , offf comod mai esti" da,  da bine o sa le spun acum,  trebuie tu mereu sa strici cheful omului " de asta ma aflu aici , hehe...".
    De unde sa începem....  ăăă... " ăăă ce tot atat ăăă-uri,  de oriunde doar făo odata ca plictisesti lumea "   bine,  bine,  deci am parul blond cu ochii verzi,  o înălţime de cutie de chibrituri , sociabil,  foarte timid si cam atat momentan.  
      
     Eram in casa si ma luase o foame de lup,  asa ca m am hotărât in cele din urma sa cobor pana la un magazin din spatele blocului.  Imi luasem un hanorac negru lung , o pereche de pantaloni de pijama si zic asta deoarece eu in casa stau doar intr o camasa , asta e , dar ador sa merg la magazin in pijamale , as fi prea nebun sa ma duc intr o camasa la magazin , asta doar daca nu as vrea sa rămân fara ea si cu un "veol" de toata frumuseţea,  si apoi mi am  pus adidasi si dai bataie la magazin.

  Cobor a lene scările  , deoarece mi e o frica de lift de mor, lasa mai bine pe jos face piciorul frumos. Ies din scara,  ajung in fata bocului  , apoi merg pe o aleie pe lângă bloc si ajung in spatele lui si merg spre magazin.  Ajuns in fata lui dar înainte sa intru am senzatia ca cineva se tot uita ma mine,  poate a fost doar imaginatia mea,
" hai miscate odată ca stomacul tau o sa fuga daca nu l hranesti si ma plictiseşte  , numai atat aud mie foame, mie foame , mie foame ". Bine,  acum doar ca ceva nu e bine,  ceva o sa se întâmple,  presimt asta...
" off iar tu cu prezicerile tale,  de fiecare data cand zici ceva niciodată nu se îndeplineşte , deci stai calm " dar acum e diferit , chiar cred ca ceva o sa se intample " Hai gata cu fotosinteza , du te si ea de mancare ca o sa mor incurand "
Intru in magazin , imi cumpar niste ton, salata,  lamaie,  sinecuri,  ciocolata cu alune si cu lapte,  o sticlă de cola cu lămâie,  acadele cu cirese si sa nu uitam de guma,  nu se stie niciodata .  Ma duc la casa platesc acatare si imi pun cumparaturile in sacose si plec acasica.  Ies din magazin si zic ca un disperat dupa mancare,  am mancare abia astept sa ajung acasa,  o doamne ," hai mai repede, vreau papa bun"  .

   Merg linistit umpic balaganindu ma intr o parte si in alta din cauza greutati sacoşelor,  ajung pe aleea de langa bloc si un tip inalt bine făcut,  brunet atat am putut vede  care vine spre mine grabit,  incerc sa fug,  dar am prinde de mana ma trage spre el si imi pune la gura o batista urat mirositoare si pauza. 
  
                           ~~~~~~

                 După cateva ore
   
                           ~~~~~~

   Ma trezesc intr o încăpere intunecata,  ameţit si cu o foame de leu de data asta ,  ce mama paini s a intamplat aici de ce mi se intampla mie lucruri din astea... offfff....
  Incerc sa ma ridic dar cad inapoi pe un pat ironic, si eu care credeam ca oi fi intr un delopit ceva plin de sobolani. Intr o data aud usa deschizandu-se si înăuntru intra un barbat burduhos si chel,  clenfaind mancare mea,  sa l ia naiba, alo  am dat bani pe ea,  acesta incepe sa tipe la un alt bărbat. 

Burduhos: Hei Derek,  frumoasa din padurea adormită s a trezit .
Derek: Da bine,  dai de mancare ce ti am dat sa i dai si vino inapoi sa continuam meciul de poker. 
Burduhos: Credeam ca mi ai dat o sa o mananc,  ups..
Derek: Da prost mai esti,  vrei sa moara,  o sa ne omoare mai apoi pe noi sefu daca pateste ceva pramatia asta.  Treci aici odata si lasa ca ii dau eu ceva ca in baza ta rămânem amândoi fara capete. 
Burduhos: Da sef jr .

   Deci asa il cheama Derek,  frumos nume,  stai asa ce dracu spun eu aici , cine sunt tipi astia si ce vor de la mine,  mereu am fost un copil cuvinte  , harnic,  am ascultat mereu de bunici , de ce trebuie sa fiu eu aici .
    Pe usa observ ca bine un barbat inalt si bine facut , brunet si cand ajunge in dreptul patului si se lasa in jos la nivelul meu il recunosc , era tipul care ma rapise din fata blocului.
Ma stramb instinctiv ferindu mi privirea intr o parte.

Derek : Stai calm nu o sa ti fac nimic , eu nu sunt in masura sa fac asta .
Elinor: Pai atunci de ce mai adus aici ?
Derek: Am sa iti spun cate ceva stai asa , ok !?
Elinor: Ok ! " zic asta cu jumate de jura"
Derek:  Matahala iesi afara , acum !
Burduhos: Da sef jr. !

Matahala iese din incapere inchizand usa in urma sa . Derek se duce la un birou ia scaunul si vine cu el in fata patului si se aseaza pe el si incepe.

Derek: Deci iti spun pe scurt nu stiu cand o sa vina seful si nu vreau sa mi o iau din nou .
Elinor: Bine , bine merci ca risti atata pentru mine.
Derek: Deci Seful meu ma pune sa rapesc baieti si apoi sa i aduc aici , e si de aici vei fi dus la o licitatie unde vei fi cumparat , cam atat stiu .

Am ramas stupefiat, de ce ar face una ca asta da ce sunt eu ,  un obiect , asta e culmea.

Elinor: Dar de ce il ajuti ? Nu pari a fi un om rau !
Derek : Fratele meu a fost si el rapait odata si acum caut sa ma razbun pe seful cel mare , dar nimeni nu stie cine e , seful de care ziceam mai devreme sa nu ma prinda  aici cu tine e seful acestui motel in care va aducem pe voi.
Elinor: Imi pare rau sa aud asta despre fratele tau , sper ca e bine .
Derek: Si eu sper la fel!
Elinor: Acum pot sa mananc , sunt mort de foame !
Derek: O scuze uitasem ,  dai drumul linistit , eu am sa ies,  sa stai cuminte aici de nu , o sa avem amândoi apoi probleme. 

Iese din camera facandu-mi cu ochiul.   Ce om de treaba e Derek,  pacat de fratele lui. 

Va continua.....

Dragi mei acesta este primul capitol din " Sub legile iubiri! " sunt franta de oboseala fix acum am terminat de scris capitolul si imi cad ochii in gura,  sper sa va placa si astept pareri de nu,  ma supi rău pe noi. 

Cei care imi citiţi cartea sa ştiţi ca trebuie sa ii multumiti lui Jungkook13623 pentru că datorită ei am scris acest capitol!! 

P. S.  Corectura alta data ceao,  vam pupat pe portofel. 😂😂
+
P. S. scrisul ingrosat si pe o parte e constiinta lui Elinor. 😂😂

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 05, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Sub legile iubiri !!Where stories live. Discover now