Sa iubesti este complicat

82 4 2
                                    

 Hey,am revenit cu un nou capitol,din pacate cam tarziu dar merge:Sa iubesti este complicat

   Personajul principal este Lottie,care plangea ''ca o dezmetica'' in parc din cauza lui Lucas,care era asa zisul iubit al lui Lottie si pe care o inselase cu cea mai buna prietena a ei,Daisy.Adam o vede pe Lottie plangand si se duce la ea si o intreaba "Pe cine urasti asa de tare?" ei bine,asta e propozitia cu care a inceput conversatia lor,apoi prietenia.Desigur ca Lottie la inceput i-a zis sa o lase in pace,dar el i-a raspuns ca nu ar trebui sa se descarce pe cei din jurul ei,ea si-a cerut scuze,iar el a intrebato ce s-a intamplat si daca e bine...OK de aici nu va mai spun si va las sa escoperiti singuri (ce-mi place sa tin lumea in suspans)

  "O zi. O singură zi este de ajuns să te îndrăgosteşti, dar poate fi permanent?Adam şi Lottie pățesc asta pe propria piele, atunci când se întălnesc accidental într-un parc.Deşi două firi opuse, se potrivesc ca două piese de puzzle şi se atrag ca doi magneți. Între cei doi părea să fie dragoste la prima vedere, privindu-se de parcă nimeni nu m-ai era în jurul lor.Ce se întâmplă când între ei intervine a treia persoană? Poate dragostea să fie aşa puternică încât să treacă peste toate obstacolele sau Adam şi Lottie sunt sortiți eşecului?" sa va vad eu cum nu aruncati o privire la carte dupa descrierea asta care iti atrage atentia

 Si va asigur ca,comentariile (am pus virgula :)) ) sunt pe masura: "Sa vedem :3Deci am murit de ras la faza "mi se pare nume de un caine retardat"Este superr,imi place mult ideea si ce fain ai inceput si wow!Chiar te pricepi maii❤❤❤❤❤❤❤Ma bucur ca m.am uitat pe profilul tau :D" sau "Imi place foarte mult cum scri. La nebunie!!! Si idea...e geniala. Astept next-ul. Sper ca o sa-l pui rapid. :* " (mai era un comentariu care mi-a atras atentia,insa nu l-am pus pt ca aici sunt mai multe carti si ar face o discriminare...)

 Cartea este in curs de scriere si are 3 capitole,409 lecturi si 96 voturi :D

 Autoarea este :Raluka-Ioana (inca o carte reusita si inca un capitol despre inca o carte a ei)


Critici despre cartile Wattpad-uluiWhere stories live. Discover now