İlk günüm..

65 17 3
                                    

Multimedia rana
Arkadaşlar takip E takip oy a oy her türlü destek vardır. Pamuk eller oya .Sizi seven  yazarınız Alaycikuss.😘😘😘.             Rana'dan
Yeni bir hayata yeni bir adım ve derin bir nefes.  Hıııım... Hanımeli okuldaki iyi Şeyler den biri . Bugün hayallerim gerçek oluyor hatta hayal ettiğimden de fazlası.ben evin küçük tek çocuğu Rana Şahin . Bu benim hikayem.  

Yeni Hayalimdeki okula giriyorum .Çok büyük .Marmara Üniversite'si .Vayy beee .   Erzurum dan Marmara'ya.İlk yatılı okulum (bursluuuu) .
Dahası vaaar Herşeyim , nutellam burada .Sevgili sandınız ama değil tabiki de değil 😎
Biz yani emrecan ve ben herkes ve herşeye kulak kapatıp arkadaşlığımıza hiçbişey sokmadık (bilirsiniz sevgilisinin tarzında Şeyler) 10 yaşımdan beri arkadaşız onla.Sesini duyuyorum.

-Ranaaaa!!!
-Emrecaaaan !!!
-Nasılsın?
-Eh işte
-Ne !!! Ne oldu ? Ben biliyodum Nalan Teyze'ye bişey oldu demi zaten 1 hafta geç geldin .Bana niye söylenmiyor acaba .bende dostum yalan soylemez diyoduum.Öyle olsun iyi iyi !!!
-He Emrecan öldü .Göz bebekleri büyüyünce:
-Emrecan yok bişey sadece çok negatif bir enerjisi var diye şey ettim ama sende ***'unu çıkardın yani herkes iyi ama asıl soru sen İyimisin 1 ayda bu kadar mı değişilir ya Tövbe Tövbe !!! Ayrıca okula grip olduğum için başlayamadım.
-Ohhhh...
Koltuğunun altında güvenle yürüyordum.Veeeeee kızlar bana kötü kötü bakıp Emrecan'a güldüler .Emrecan'a baktım . Tam istediğim gibi iğreniyordu.
Gülümsedim.Ve bi acı hissettim dudağim çatlamişti . Hemen dudak kremi sürdüm . Bi kızlara bakiyorum. Bir de kendime .Çok farklıyız.onlar üstlerine varlığı ile yokluğu bir koca kadın elbisesi ve badana boya alçi sıva ne varsa sürmüşler.
Be ben rimel kırmızı ruj(favorim) ve dar bir tayt spor ayakkabı kısa sporcu atleti giydim.Saçımı salaş bi şekilde topladım.Bu benim.

Evet nutellalarım hepinizin Yorumları benim için değerli . Kapak için çalışmlarınızı mesaj atın kapak sizden olsun .yorumlarınızın hepsine cevap veririm .Öpüyorum😘😘😘😘😘😘

Kum GibiOnde histórias criam vida. Descubra agora