Chapter 1 - So I decided to do a solo song

75 5 1
                                    

HARRYN NÄKÖKULMA

Astun ulos asunnostani raahaten matkalaukkua perässäni. Kuskin pitäisi saapua aivan pian. Sieltä hän kaartaakin, mutkan takaa. Hän vie minut lentokentälle, josta lennän New Yorkiin. Menen sinne pariksi viikoksi tekemään omaa soolobiisiäni, kun bändini One Direction on tauolla. Samalla tsekkaan New Yorkin, käyn morjestamassa muutamaa ystävääni siellä. Ja ehkäpä Nykin tatuointipaikoista voisi tarttua uusi tatskakin mukaan, pohdiskelen.

Nyt kuski ajoi pihaani. Nousen mustan auton takapenkille ja suljen oven perässäni.
- "Moi!" sanon kuljettajalle, joka on hyvä ystäväni.
- "Moi! Mites mister stylesillä menee?" hän kysäisee.
- "Hyvinhän tässä, Nykiin pariksi viikoks!"
- "Mukavaa! Sitten suunta lentokentälle eikö vain, Harold?"
- "Jep." sanon kuljettajalle, ja uppoudun puhelimeeni.

LOUIKSEN NÄKÖKULMA

Herään sängystäni farkut ja Adidaksen huppari päälläni. Taisin nukahtaa tähön illalla, ajattelen ja vilkaisen itseäni peilistä. Oho, hiukseni ovat ihan räjähtäneet, tuumin ja vilkaisen kelloa. Kaksikymmentä vaille yhdeksän! Minun pitää lähteä yhdeksältä, lentoni nykiin lähtee kymneneltä! Tätä reissua en halua missata!
Katsahdan hiuksiani. Niillä ei kuitenkaan ole mitään väliä nyt, ainoastaan sillä että en myöhästy koneesta. Vaihdan äkkiä vaatteet ja kiidän aamupalalle keittiöön.

Syötyäni haen matkalaukkuni ja pakkaan vielä viimeiset tavarat. Hammasharja, tuo huppari, nuo sukat jaaaa matkalaturi. Valmista, kaikki muu on jo pakattu. Kiidätän laukun ulko-ovelle ja vilkaisen sivusilmällä kelloa. Kas, vasta viisi vaille. No, selaanpas vaikka instagramia niin kauan kuin kuskini saapuu. Liam julkaisi uuden kuvan... Sehän on hieno! Kaksoisnapautus... Harryltä on tullut uusia kuvia. Mustavalkoinen, mustavalkoinen, mustavalkoinen...

Kuskini saapuu. Kapuan autoon ja sanon moro kuskille, ja lähdemme kentälle päin. Mieleeni tulee mahtava nykin reissu. Aion pitää paljon hauskaa ja ehkä duunailla sooloprojektini parissa. Ja ehkä New Yorkin tatskapaikoista tarttuu uusi tatuointi, ehkä kaksikin, mukaan.

// Moi! :) Tässä on avausosa ensimmäisesta fanifiktiostani! Toivottavasti pidätte. Tästä tuli hiukan lyhyt, mutta yritän saada seuraavasta osasta hiukan pitemmän. :) Osia kirjoitan varmaan muutaman kerran viikossa, riippuu täysin muista asioista, että onko aikaa. :)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 13, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Better Duo Than Solo | Larry | FinnishWhere stories live. Discover now