52 Sammen, ikke sammen?

1.5K 42 0
                                    

Jeg smadre døren i, og smider mig i sengen. Hvorfor? Hvorfor er han altid sådan? Jeg ligger med hovedet presset hårdt ned i puden, for at forsøge at holde tårerne tilbage. Min mor kommer ind på mit værelse og sætter sig på sengekanten. "Såååå søde. Er det Thor?" trøster hun mig. Jeg nikker let og gemmer mit ansigt i puden. "Hvad har han gjort? Fortæl mig hvad der skete" siger hun og nusser min ryg. Jeg sætter mig op ved siden af hende og fortæller hende hele historien. 

"Hold da op, og du er stadig sammen med ham?" spørger hun overrasket. Jeg nikker igen. "Men jeg forstår det ikke mor" siger jeg og græder ind i hendes skulder. "Nej, men sådan er det nogle gange" siger hun og trøster mig. "Vil du med ned og have aftensmad?" spørger hun mig og rejser sig. "Nej tak, jeg vil bare sove" siger jeg. "Og hvis der er nogen der ringer, så er jeg ikke hjemme" siger jeg og vender mig om på den anden side. Jeg  lukker øjnene og lukker verden rundt om mig ude. 

Jeg bliver vækket af min mor der råber på mig. "Du har besøg skat" råber hun. Jeg rejser mig fra min seng og går langsomt ned af trappen til mit værelse. "Har jeg ikke sagt at jeg ikke ville tale..." spørger jeg, men stopper mig selv da jeg ser hvem det er. "Hvad vil du?" spørger jeg og ligger mine arme over kors. "Kan vi ikke lige tale sammen?" spørger han og peger udenfor. Jeg kigger opgivende på ham og går med ham ud. 

"Hvad sker der, Caro?" spørger han og kigger spørgende på mig. "Ved du ikke hvad der sker, Thor? Jeg er jo for fanden ikke dum!" siger jeg vredt. "Er det Jose igen? Vi er jo for helvede jo bare venner!" råber han næsten. "Det lignede det kræftædme ikke på den snap jeg fik fra Anthon. Thor kan du ikke bare være ærlig!" siger jeg irriteret. "Snap fra Anthon? Hvad snakker du om, er du helt skudt?" spørger han og tager sig til hovedet. "Sad du og Josephine ikke på café og HYGGEDE jer?" spørger jeg spydigt. "Det gjorde vi, men vi lavede aldrig noget!" siger han og bider sig i læben. Jeg sætter mig ned på trappen og gemmer mit hovede i mine hænder. 

"Thor! Hvad sker der med os?" siger jeg efter lidt tid. 

Gymnasielivet - CITYBOISWhere stories live. Discover now