The Job

731 39 5
                                    

''Araba kullanmayı biliyor musun?''

Dean'in sorusuyla uykusu bölünen Hayley, gözlerini açarak ters, ters Dean'e baktı. Cidden, araba kullanmasını biliyor muydu? 18 yaşındayken babası ona birkaç taktik göstermişti ama şimdi hiçbir şey hatırlamıyordu, belki de üstünden 10 sene geçtiği için hatırlamıyordu. Dean'e ''hayır'' cevabını verdikten sonra kafasını tekrar geriye yaslayarak uykuya dalmaya çalıştı. Dean, şu ana kadarki en kötü avını yaşayacağını şimdiden hissetmişti. Hayley uykuya daldığında saat gece yarısını çoktan geçmişti. 

Güneş ışıkları gözüne girince uyunmak zorunda kalan Hayley, yanındaki koltukta Dean'i göremeyince telaşlandı ve arabadan indi. Telefonuna sarılarak hemen Dean'i aramaya çalıştı fakat Dean'in numarasasını kaydetmediğini hatırladı ve kendini bir kez daha kızdı. Eğer Dean'i o yaratıklardan biri yakalamış ve öldürmüşse, bu sadece Dean'in değil onun da işinin bittiği anlamına gelmekteydi. Karşısındaki büfeye doğru yürümeye başlamıştı ki karşıdan elinde çerezlerle dolu bir poşetle gelen Dean Winchester'ı gördü. Dean telefonu kapattı ve arabaya bindi. Peşinden arabaya binen Hayley, kendisine cips uzatan Dean'e korkunç bakışlar atıyordu. Dean'den bir özür dileği alması imkansızdı, o da cipsten bir avuç alarak nazikçe yemeye başladı. Dean, Hayley'in sakinleştiğini anlayınca söze girdi.

''Sam'den haber geldi. Colorado'daki şirretin ne olduğu hakkında biraz araştırma yapmış fakat elinde yeteri kadar ipucu yok. Bir an önce oraya ulaşmalıyız ki Sam de bize yardımcı olabilsin.''

Colorado'ya vardıklarında saat öğleden sonrasını gösteriyordu. Bagajdan birer tane sahte FBI kimliği kaparak olay yerine gittiler. İçeri girmeden önce Dean tekrar kalem etek, gömlek ve ceket giymiş olan Hayley'ye ''Sen bu kıyafetleri nereden buldun?'' dercesine bir kez daha baktı. Hayley ''Bu olaylardan önce bir işkadınıydım, unuttun mu?'' diyerek cevap verdikten sonra beraber içeri girdiler. Kapıyı çaldıklarında karşılarına sarışın, uzun boylu bir kız çıktı. FBI kimliklerini gösterip içeri girdikten sonra salonla tek kalmış çiftli koltuğa oturarak kızı sorgulamaya başladılar. 

''Ben Sally Rose, Ally'nin sınıf arkadaşıydım. Bu evi beraber tutmuştuk. Gece eve döndüğümde yerde cesedini buldum.''

Ağlamaya başlayan kızdan ifade almaya devam eden Hayley'i yalnız bırakıp kapı kenarına giden Dean, eline bir avuç toz alıp Hayley'ye döndü.

''Sülfür.''

Sevgili okuyucu arkadaşlarım, hepinize teşekkür ederim. ♥ Yorum bırakıp oy verenler, umarım Supernatural'daki gibi atraksiyonlu bir hayat yaşarsınız. ♥ Sevgilerimle 

SupernaturalDonde viven las historias. Descúbrelo ahora