Jimin sau J-Hope?

481 27 6
                                    

Helloo pandicorniloor.Nu e un capitol,desi as fi vrut sa fac,dar nu prea pot.Ok,deci am sa va intreb ceva.
        Am de gand sa imi intreb toti 28 de colegi pe cine vor sa aleaga..Jimin or J-Hope?(Mdea,chiar daca nu stiu cine sunt o sa le spun sa aleaga dintre nume =)) )
       Raspunsul va fi in a doua carte,va voi anunta cand va fi pus....deci acum haideti cu parerileee!!!Vreti sa fac asta?Cine credeti ca va castigaa?
P.S: L-am pus pe Hopie  pentru ca vine ziua lui peste 3 zilee si +ca este biasuul meu =)).
      Va multumesc  mult pentru  cele aproape 9k view+voturile!
      Sa va zic o intamplare de azi.Eram in clasa si scriam la tabla in coreeana,toate cele 2 table pline cu scris..si  vine un coleg si scrie cu marcarul:'Sa invatam limba chineza cu Kim Yorra!'... Deci AM MURIT!!Imi venea sa il iau la bataie si sa zica numai:'E limba coreeana nu chineza!'
    Sau acum sunt la ora de info si am dat o melodie de la Zico.Si spune colega mea:'E fata ?'.Cum naiba sa semene Zico cu o fata?=))
Cica jucam un joc si intreba:'Care e capitala Coreei de Sud?'..si erau mai multe variante printre care e si Seul.Spun eu :'E Seul.'Da ea click pe varianta mea corecta si spune:'Fain sa ai o colega innebunita dupa coreeni si tot ce tine de Coreea de Sud!'.Stiu nu?
       Ok,urmatorul capitol in cartea asta nu stiu cand va fi..si nici la cealalta.Cu greu am scris capitolul asta sau ceva de genul.

BTS South Korea-TERMINATAUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum