Mutare, scoala, prietena

26.6K 522 22
                                    

Cum poti dormi linistit cand sti ca ai omorat un om? Ca ai luat viata cuiva. Nu te gandesti ca acel om are o familie. Are un copil sau e un sot e un tata un fiu. Ca vei distruge niste vieti...
Normal ca nu. Daca ar fii gandit asa probabil tata ar fii fost si acum aici. Alaturi de mine. Ar fi fost langa mine. M-ar fi protejat. Poate acum tu esti fericit cu familia ta razi,bei, petreci. Iar eu, eu am stat 3 luni nenorocite si am plans si am suferit. Oare tu ai facut la fel?

Acum dupa 2 ani ranile mi sau inchis. Mi-am revenit. Cu ajutorul lor am redevenit ceea ce am fost. Datorita lor, si numai lor am putut trece mai departe. Ei mi-au deschis ochi. Ei mi-au zis adevarul in fata. Si le multumesc. Le multumesc ca nu au renuntat la mine. Ca au fost alaturi. Puteau renunta la mine. La un copil depresiv, terminat care le facea mai mult rau decat bine. Dar nu ei nu, nu m-au lasat. Dimpotriva au fost acolo. M-au incurajat. M-au invatat cum sa lupt. Ce e bine si ce e rau.
Datorita bunicilor mei am depasit situatia.

Azi am ajuns in sfarsit la noua casa. Ne-am mutat din Las Vegas cu gandul de a lasa in urma trecutul. Pot sa spun ca mutarea aceasta ma bucura. Pot sa o iau de la capat din nou. Maine incepe scoala si ma bucur nespus de mult. Deoarece pana acum am invatat acasa. Nu stiu cum e la liceu cum se poarta elevii. Daca sunt prietenosi sau nu. Ce am citit eu in reviste sau de pe net nu pot sa cred. Stiu ca netul sau mass media mint. Eu una stiu cel mai bine datorita tatei.

Tocmai de aceea ne-am mutat in acest micut orasel.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

M-am trezit cu 5 minute inainte sa sune ceasul. Wow. Se vede ca imi doresc sa plec la scoala. Si asta e adevarul deabia astept. Azi incep clasa a 11-a. Doamne deabia astept sa imi cunosc colegii sau profesorii. Ma dau jos din pat plina de energie. Imi fac un dus. Dupa ce termin dusul ma indrept spre dressing. Chiar daca am stat timp de doi ani inchisa in casa nu sunt o ciudata deaia care se imbraca ciudat sau urat. Dimpotriva imi place sa fiu la moda sa fiu cocheta la fel ca mama. Imi iau o rochie clos de culoare alba geaca de piele neagra si tenesi mei negri. Ma machez foarte putin folosind decat mascara si un luciu de buze transparent. Parul il las pe spate fara sa ii fac nimic. Imi iau geanta telefonul si am plecat. Cobor jos unde o gasesc pe bunica facand faimoasele sale clatite cu sirop de artar. Din pacate nu mai pot sta si la micul dejun. Sunt in intarziere ceasul fiind 7:30.

Am ajuns la scoala. Cladirea din fata mea e una imensa. Inconjurata de iarba verde, bancii si mese. Dar cel mai important de elevii. Zeci de copii sunt acum in curtea liceului. Se imbratiseaza, se pupa. Se bucura de revedere.

-Buna! O fata cu parul roscat mi se adreseaza

-Buna! Ii raspund politicoasa

-Tu esti eleva cea noua nu ?

-Da, Anais Black.

- Incantata, Rose Cross. Ce nume frumos ai! Si ce par frumos,dar ce zic eu de par ochii sunt minunati! Buclele sunt naturale? Ai lentile? Cati ani ai ? In ce clasa esti?

Deci ma zapacit de tot. Nici nu stiu la care intrebare sa ii raspund mai inainte. Sunt bulversata si socata. Nu credeam ca o fata poate vorbi asa repede. Ce tot zic eu aici nu credeam ca vreo persoana e capabila de asa ceva.

-Scuze,scuze vorbesc prea repede
Sper ca nu te-am speriat. Hai la secretariat sa iei orarul si cartiile.

Dupa ce am luat orarul am plecat cu Rose spre ora de romana. Avem cateva ore impreuna. Si ea e tot clasa 11. E de gasca dar e cam cum sa va spun eu cam hiperactiva. Deci o cunosc de maxim 20 minute si deja ma obosit. Vorbeste asa mult si nu sta locului o secunda. Voi stiti ce e aia o secunda. Acum e langa tine acum e colo, acum vorbeste cu tine acum cu x, acum o vezi acum nu o vezi. A si sa nu va mai mentionez ca ne-am pierdut prin liceu. La naiba e aici de 3 ani si se pierde! Daca ea se pierde atunci ce sa mai zic de mine. Dar pana la urma am ajuns in clasa tefere si nevatamate slava cerului. Dupa ce m-am prezentat m-am asezat frumos langa Rose. Dupa 10 minute in clasa isi face aparitia o noua figura. Parul ei este rosu aprins. Un rosu ieftin si tipator. Imbracamintea este sumara. Fusta minuscula din piele rosie o facea sa para mai vulgara iar bluza ce parea mai mult un sutien ma dzegusta la propriu. Machiajul era foarte strident. Era asa de strident incat deranja priviri. Dar ce ma intriga cel mai mult la ea era acel lant sau ce era el cu litera "L".

Deci stiu ca pana acum nu e nimic wow si probabil nu v-am captivat atentia dar cer doar rabdare din capitolul doi va incepe cat de cat actiunea :) :*

Cosmarul mult dorit Where stories live. Discover now