Bölüm 1 - Haksızlığa Gelememek

282 19 8
                                    

Genç kız ipodunu kulağına takıp rastgele bir şarkı açtı. Hemen sonra eline kağıdını ve kalemini aldı. Müziğin içine işleyip duygularının kalbinden ya da beyninden - duygularını nerede hissettiğinden emin değildi genç kız- akıp parmaklarına ulaşmasına izin verdi ve öylesine yazmaya başladı elindeki kağıda. Şarkılar değiştikçe konudan konuya atlıyordu genç kız elindeki kağıtta.


Sonra birdenbire elindeki kalemi bıraktı. Kulağında çalan şarkı durdurmuştu onu. Şarkıyı başa sarıp hızlı bir şekilde ipodunu eşofmanın cebine koydu ve fermuarı çekti. Ritmi kulaklarında duyduğunda anında pozisyon aldı ve şarkının başlaması ile artık neredeyse refleks haline getirdiği dansa başladı.

Dans etmek genç kıza huzur veren şeylerden biriydi. Dinlediği şarkıların danslarını öğrenir ve bazen de kendi koreografilerini oluştururdu. Genç kız bir yandan dans ediyor bir yandan da sessizce şarkıyı mırıldanıyordu. Bu sayede bu sanatçıları - sanatçılardı çünkü onlar sadece şarkı söylemiyor aynı zamanda yazıp besteliyor bu da yetmezmiş gibi bir de dans ediyorlardı- biraz da olsa anlayabileceğini düşünüyordu. Dansını bitirdiği zaman sanki izleyicileri varmış gibi reverans yaptı.
Yorulduğu ve biraz da canı sıkıldığı için ipodunu kapatıp kenara koydu ve yatağına oturup bacaklarını uzattı. Rahat bir oturma pozisyonu bulduktan sonra telefonunu eline aldı ve 'kakaogroup' a tıkladı. Yaklaşık 1 buçuk yıldır takip ettiği grubun fan gruplarından birine girdi kız. Dolaşımda olan fotoğraflara bakıyor bazılarını beğeniyor bazılarını ise telefonuna kaydediyordu. Ne kadar çok kaydederse etsin miktarından tatmin olmuyordu. Bu yüzden aşağılara doğru yavaşça indi. Farklı ve onda olmayan resimleri arıyordu. Bu sırada bir fotoğraf gözüne ilişti. Fotoğraf çok beğeni almamamış aksine kötü diye değerlendirilmişti. Ardından alttaki yorumları okumaya başladı. Fotoğraf yükleneli çok olmamıştı yani bu üye hala grupta olmalıydı. Hemen 'üyeler' yazan kısma tıkladı ve arama kısmına az önce gördüğü ismi yazıp arattı. Bulduğu kullanıcının 1:1 chat i kapalıydı. Ne yapmak istediğinden emin değildi genç kız. Ama tekrar gönderiye döndü. İnsanların paylaştığı bir şey yüzünden bu kadar hakaret işitmesi hoşuna gitmiyordu genç kızın. Ona göre böyle şeyler saçmaydı ve hakaret etmeyi gerektiren bir durum da yoktu. Aklına gelen en yaratıcı fikirle yorum yazma bölmesine dokundu ve yazmaya başladı.

"Oh fuck that,그래 뭐 어때 누군가 곁에
머물 수 없다 한대도 그걸로 족해
날 향해 쉽게 애기하는 이 말은 곧벽이 돼
외로움조차 니들 눈엔 척이 돼"
*Şu an her neyse, yeniden başlıyorum s*ktir et, evet her neyse, kimsenin yanında duramazsın
Benimle kolayca konuşma şeklin bir duvara dönüşüyor.
Yalnızlık senin gözünde bir role dönüşse bile*

KakaoGroup (On Hold/Beklemede) Where stories live. Discover now