Ty mrcha-Cassie

252 15 0
                                    

Najprv by som sa chcela poďakovať všetkým,kto mal troezlivosť prečítať si to až po túto časť :) chystám sa pridať aj ďalšie pribéhy tak dúfam,že sa budú páčiť. Bola by som rada ak by boli aj nejaké komenty nech viem váš názor :)
Váš Sataník :D

Vedela som,že to Jennifer len tak nenechá. Cez hodinu na mňa házdala vražedné pohľady a dosť jej to šlo musím priznať. Jace sa na mňa zakaždým usmial amdal mi pusu na líce,čo ju ešte viac naštvalo. Cez prestávku som utekala za babami. Honor ma objala a vlepila mi bozk na ústa. Jace šiel za mnou ,zastal a vyjavene civel. ,,Nevedel som,že máš sklony k lesbizmu Honey", povedal. Prevtátila som oči. Frajer ,nefrajer už by si mohol zapamätať meno mojej najlepšej kamošky. ,,Volá sa Honor tak si o vštep do tej peknej hlavy a nie ona nie je lesba len sa teší ,že sme spolu". Jace sa zasmial. Ako mu môže aj táto veta pripadať smiešna? Honor do neho pichla nechtom. ,,Presne. Mal by si byť rád,že vám to prajem a niesom ako hentá blondína z Londýna,ktorá ťa chce len pre seba. A čo sa týka tej lesby Cass mi bozk opätovala. Možno je aj ona lesba", rýpla do neho ,ale Jace sa len šibalsky usmial a než som ho stihla zastaviť vyhŕkol:,, No lesba nie je celkom isto vzhľadom na našu poslednú spoločnú noc. Však mačička? Veď vieš čo myslíííím", zatiahol ,žmurkol na mňa a odišiel za Ashom. Amanda len civela. ,,Ooo vy ste spolu spali?", čudovala sa. ,,Nechceš megafón?", odvrkla som.
,,Ja sa len pýtam. Podľa mňa si mu mala dať už davno".
,,Odkedy ťa zaujíma môj sexuálny život Am?".
,,Nezaujíma,ale keďže to bolo tvoje prvýkrát".
,,Aha hej".
,,Noo nenapínaj nás. Aký bol?".
,,Dokonalý. Myslela som,že si vymýšľa ,keď vravel aky je v posteli dobrý,ale ukázalo sa ,že vôbec nepreháňal. Je svetový", zasnívala som sa.
,,Požičiaš mi ho na malý experiment?", spýtal sa ktosi. Jennifer. Bože ako ja ju len neznášam. ,,Nepovedal ti náhodou Jace aby si sa stiahla?", ostro sa opýtala Daniella. Jennifer sa tvárila,že o ničom nevie. ,,Nie ,pokiaľ ma pamäť neklame".
,,Alebo si to nejako prepočula. Máš im dať pokoj. A aj Cassie", zopakovala Danny. Vďačne som na ňu kývla.
,,Okrem toho je Jace je Cassin frajer. Chápeš ty hlúpa? Cassin frajer. Nie tvoj ani Stephanin,ale Cassin", povedala aj Honor. Amanda sa zarechtala. ,,Tak hoď spiatočku. Alebo si zabrzdená? Myslím,že Ash ti to už vysvetlí ako sa správať k frajerke jeho najlepšieho kamoša", povedala aj ona. V Jenniferiných očiach som zbadala záblesk strachu. Ash je veľmi ľahko rozzúriteľný. Má Jacea úprimne rád a mňa dovoľujem si povedať tak isto. Vedel by jej to ručne stručne vysvetliť. ,,Mne sa vyhrážať Ashom mebudete. Je len otázka časom ,kedy ho prestane táto baviť. A potom pôjde za mňou. Vždy sa vrátia", sladko sa Jenn usmiala. Zaťala som päste. ,,Vieš Jenn možno sa všetci vrátia,ale Jace nie. Prečo by sa k tebe mal vracať niekto, kto od teba neodišiel,lebo si ho nikdy nemala?", povedala som nevinne. Jennifer sa zatvárila neskutočne kyslo. Naštvalo ju to a tak som pokračovala. ,,A okreem toho nikdy si nepremýšľala nad tým prečo ostatní odišli? Lebo ak ty nie ja áno. Odišli lebo nechceli mať nič s takou potvorou akou si ty". Jennifer zúžila oči. ,,Vážne? Tak potom prečo so mnou boli?". Aj nato som mala odpoveď. ,,Lebo každý radšej pojde za Jennifer a dostane sex zadarmo ako by mal za neho vysoliť takú stovku. Ušetria za kurvu. Takú tú luxusnejšiu. A namiesto nich dostanú teba". Čakala som na jej reakciu. Celá lčervena a zazjapala:,, čo si to dovoľuješ?!? Veď ty ešte uvidíš,ja ti dám kurvu". Potom sa otočila ,luskla na Stephanie a zmizli niekde v triede. Pozrela som sa dievčatá,ktoré ťažko zadržiavali smiech. No nakoniec to aj tak nezvládli a začali sme sa smiať. ,,Tak toto bolo niečo lasa", lapala po dychu Daniella. Bola som pomerne spokojná s tým čo som jej povedala. Pravda sa počúva ťažko.
Po škole som sa šla ešte upraviť na záchody. Jace mal na mňa čakať na parkovisku. V tom dnu niekto vošiel. ,,Pozrimeže , Cassie ahoj. Možno by si si mala začať prehodnocovať čo povieš Jaceovi,keď ťa tu nachytá s Tonym", povedala. ,,Čože? O čom to rozprávaš? S tvojim bratom? Ja s ním nič nemám. Daj mi pokoj", odvrkla som a pery som si pretrela leskom. V tom sa otvorili na jednej z kabíniek dvere a stál tam Tony. Zaškeril sa. ,,Mojej ségre nikto nadávať nebude", zdrapil ma za tričko nadvihol ho,takže som bola len v podprsenke a pritisol sa na mna. Strčil mi jazyk do ust a nedal sa mi pomaly nadychnut . chcela som sa mu vymaniť ale mal velmi pevný stisk. Jennifer kamsi utekala. Pre mňa to znamenalo jediné. Šla po Jacea.

Jace
Jennifer lietala po chodbe ako šialená. Bože. Čakal som na Cass,ale nejako nevychadzala. Kde v pekle je? Jennifer šla okolo a rozplakala sa. Som sviňa,ale nie az taká. ,,Ehm stalo sa niečo?", spýtal som sa jemne. ,,No vlastne,ide o Cassie", revala. Zľakol som sa. ,,Stalo sa jej niečo?", okamžite som sa opýtal. Zavrtela hlavpu. ,,Ja...ja som sa s ňou chcela ísť uzmieriť a bola na dievčenských weckach. A keď som šla bližšie rozpoznala som hlas svojho brata Tonyho. Boli tam spolu.....a.....a vzdychali", povedala. Neveril som vlastným ušiam. ,,Čože!? To si robíš kurva prdel", zvrieskol som. Smutne zakývala,že nie. Rozbehol som sa do školy na dievčenské hajzle. Otvoril som dvere a zbadal ako Jennin brat drži Cass za zadok a pchá jej jazyk do krku. ,,Ty mrcha", zašepkal som. Tony sa prekvapene otočil a zazeral. Cassandra tam stála a naprávala si tričko. ,,Nie je to tak ako to vyzerá", začala. ,,Nie? Veď som vás práve nachytal. Boze a ja hlupák som ti uveril. Myslel som,že si ina ale ty si evidentne spala s polkou skoly. Ale hlavná vec,ž ja som ešte nikomu nedala. A som chladná a nezdolná", povedal som jej. Upierala zrak do zeme a vyšla jej slza. ,,To jennifer", chabo prehodila. Len som zavrtel hlavou. ,,,Ty plačeš? Prosim ťa nerob drámu. A Jenn? Za toto ju obviňovať nemožeš. Nebola to jej chyba,že sa správaš ako štetka", zavrčal som a odišiel. Nerozišli sme sa ,ale myslim ,ze to takto bude lepšie,keď to spravime. Ja debil som uveril tým jej rečiam ako ma miluje. Bola to len ďalšia kurva ,ktorá ma chcela dostať do postele. Doma som sa hodil na postel a premyšlal. Ako mi to len kurva mohla urobiť? Niečo mokré mi dopadlo na ruku. Slza. Kurva veď ja plačem. Cassandra Blacková je prvé dievča ,ktoré ma rozplakalo. Klesol som skutočne hlboko.

Naša Skurvená LáskaWhere stories live. Discover now