kapitel 5

25 0 0
                                    


Alice perspektiv

När vi hade suttit i mitt rum i typ en kvart så släppte den stela stämningen fast vi hade fortfarande inte kommit på något att skriva.
Jag suckade och slängde mig ner i sängen med den lila boken där vi skrev ner idéer (den var helt tom) i mina händer och kollade på Ace som uttråkat satt och vässade ungefär hela min pennlåda. Varför han gjorde det har jag ingen aning om. Tillslut fick jag nog och reste mig upp och segade mig ut ur mitt rum med släpande fötter. Gick ner till köket och gjorde en bricka med mackor och oboy och gick upp igen till Ace.
"Här kommer mellis!" sa jag så glatt jag kunde och hand kollade upp från den rosa pennan han satt och vässade just nu. När han såg brickan mellan mina händer så sprack hans ansikte upp i ett leende.
"Yes!! Oboy." utropade han och kastade sig mot glaset oboy och började dricka högljutt, det här börjar gå mig på nerverna.
"sluta!" utropade jag när jag tillslut fått nog av hans sörplande.
Han sneglade på mig, fortfarande med munnen på glaset. Då, bara för att få mig irriterad så sörplande han en gång till. Mycket högre.
Nu jäv*ar!!
"Ahh!! Skrek jag och kastade mig mot honom för andra gången idag... Jag
"råkade" välta glaset med oboy på hans jeans. Oopsi.
"fu*k!!" Skrek han och reste sig hastigt upp. Sedan gav han mig en mördar blick och jag vart faktiskt lite rädd för det såg nästan ut som han skulle döda mig om jag inte gav honom nya byxor inom kort.
"min pappa lånar nog jätte järna ut sina byxor till dig tror du inte det?" frågade jag och log ett liite nervöst leende. Han gav mig den där typiska: Jagvilldödadigomduintegermigenlattesnart...
Istället för att stanna här med en galen kille så springer jag in till mina föräldrars rum och hämtar pappas mest ungdomsliknande jeans som jag kunde hitta och går fort tillbaka till Ace och slänger dem på honom. Han kollar upp på mig med en undrande blick.
"ehm, det är pappas mest moderna jeans... Så du kan byta om." harklar jag mig och då byts hans förvånade min ut mot ett flin.
"jaha, så du är alltså så desperat att du tänkte byta om med mig?" Sade han. Min min var nog oslagbar och innan han hunnit säga något mer så hade jag kutat ut ur mitt rum och stängt dörren med en smäll. Det var det pinsammaste som har hänt idag. När Ace hade satt på sig pappas byxor så hade vi sagt Hejdå och bestämt att efter dethär så var jag skyldig honom en stor latte på Starbucks. Jaja. Vad går det att göra åt saken liksom gjort är gjort går inte att göra ogjort.

Precis efter att han stängt ytterdörren så ringde jag Sam direkt och berättade allt som hänt. Ni skulle bara hört hennes reaktion. Jag tror att hon bokstavligen kissade på sig av skratt eller så krävdes hon till döds över hennes skrattanfall. Men... Vad vet jag liksom.

FlawlessWhere stories live. Discover now