15.OSA "JOEYL ON ÕDE?"

1K 91 17
                                    

"Ja kust sina tuled?" küsis Fiona käed puusas.

"Sealt kus sina ei tule." ütlesin sarkasmiga.

"Mary, kui sina oled minu katuse all siis sa pead rääkima absaluutselt igast enda käigust mis kell sa käid, kus sa käid ja kellega sa käid." ütles Fiona sarkastiliselt.

"Miks? Sind ju niikuinii ei huvita kui ma ära kaduksin või keegi mind ära ahistaks." ütlesin talle õelat naeratust tehes.

"Ole vait! Mis siis kui ei huvitagi? Aga reegleid pead-" hakkas Fiona ütlema, kuid segasin talle vahele.

"Mis kuradi reegleid? Sa ainult ju kamandad ja käsutad mind? Alates sellest kui isa enam pole on minu elu täielik põrgu ma olen koguaeg su mingi alam või kummardaja." ütlesin karjudes.

Ärge uskuge kui te ei soovi, kuid ma ise ka päris täpselt ei tea kuidas ma Fionale suutsin vastu hakata. See on ime. Aga sekunditega kadus mu enesekindlus.

"Seni kuni sina elad siin majas siis sul on ka omad kohustused. Näiteks umbes juba 2h tagasi tahtsid Gabriella ja Brianna sind oma tuppa aga sind ei olnud ja kui meil sind vaja on siis sind pole kunagi aga kui sul on töö siis sa pead seda täitma." ütles Fiona nüüd karjudes.

"Tead! Ma ei viitsi sinuga rääkida see teema ei jõua mitte kuhugi." ütlesin.

Järgmisel hetkel haaras Fiona mu juustest ja kiskus mind elutuppa.

"Nüüd sa kuulad ära mida minu tüdrukutel sulle öelda on." ütles Fiona käsutavalt ja niimoodi käskivalt nagu oleksin talle mingi koer.

"AI! Lase mu juustest lahti ja ma kuulan." ütlesin oma peast kinni hoides. Fiona lasi mu juustest lahti ja ise läks minema.

"Mõrd selline!" ütlesin endale mega vaikselt pomisedes ja hõõrudes oma pead.

"Nii," hakkas juttu alustama Gabriella. Pöörasin ennast tuimalt ümber.

"Mis mureks?" küsisin nördinud olekuga.

"Või mis mureks? Tead Marykene me nägime sind koos Joeyga. Tundub, et sa kavatsed Joeyt võrgutada ja ta endale krahmata." ütlesid Brianna ja Gabriella samal ajal kooris.

"Ole vait Brianna ära korda mind koguaeg järgi!" ütles Gabriella silmi pööritades.

"Ole ise vait!" ütles Brianna.

"Vaikust! Rääkige nüüd mis teil Maryle öelda oli?" küsis Fiona samal ajal tuppa tulles kui tüdrukutel oleks kiskluseks läinud. Ma vaid pööritasin silmi.

"See tähendab, et Mary jahib ikka Joeyt!" ütles Gabriella.

"Jaaa, emme Mary ei tohi ju!" ütles Brianna.

"On see tõsi? Mary?" küsis Fiona siis pilku minupoole pöörates.

"Ei ole. Joey ise tuleb minu juurde ja läheneb minu juurde ta ise tülitab mind. Kui tahate, et see tüüp minuga ei räägiks siis minge rääkige tema iseendaga." ütlesin.

"Heaküll!" ütles Fiona.

"Võid oma tuppa minna." ütles Fiona õelalt.

Vaatasin teda tuimalt. Jõudsin ülesse ja olin kõigest väsinud ma lihtsalt ei jaksa enam. Mul tulid kõik rasked hetked meelde oma elust mis olid mind justkui luupainajana piinanud. Ma ei suutnud enam. Milles mina olen süüdi kui see totakas Joey minu elu puudub.

Ta ise teeb minu elu raskemaks. Kas ta naudib seda või? Miks ta mind niimoodi kiusab? Miks? Miks? Miks? Miks? Mu pea oleks justkui tahtnud see hetk plahvatuda. Siis tuli mu isa meelde kes ütles, et sul on õde nimega Katy... ja tagumine nimi jäi täiesti ütlematta.

Teistmoodi Tuhkatriinu Lugu  (ümberkirjutamine)Where stories live. Discover now