5. Patrick Kane

210 9 0
                                    

Čakala si pred šatňou na Patricka, aby sa prezliekol a mohli ste ísť domov. Chlapci vyhrali 3-2 po samostatných nájazdoch, a tak si mohla počuť ten hurhaj v šatni. Smiala si sa, pretože všetci boli iba veľké deti, ktoré sa tešili z výhry.

Patrick vyšiel zo šatne za pokriku ostatných hráčov. Pri pohľade na teba sa široko usmial a podišiel k tebe. Zdvihol ťa a zatočil vo vzduchu.

"Videla si ma, Y/N?"

"Bol si skvelý, zlatko!" zasmiala si sa, keď pokračoval v točení. Zohla si sa, aby si ho pobozkala a pomaly ťa dávam dole bozkávajuc ťa. Odtlačila si ho od seba kým to nenaberie iný rozmer. Predsa je okolo vás veľa ľudí.

"Poď, ideme domov," usmiala si sa. Chytila si jeho ruku a išli ste na parkovisko. Keď si došla k jeho autu, otočila si sa a povedala: "Som na teba hrdá, bae."

Postavila si sa na špičky a pobozkala ho znova. Patrick sa zohol a premiestni svoje ruky na tvoje boky. Omotala si si ruky okolo jeho krku a bozk prehĺbila. Z Patrickových úst unikol tichý ston, ktorý ťa utvrdil v tom, že si to užíva. Zatlači ťa o auto a pomaly prechádzal po tvojej spodnej pere, žiadal si povolenie na vstup. Vzdychla si a pootvorila svoje ústa. Jeho ruky bádali po tvojom tele tak ako jazyk v ústach. Pokračoval v bozávkávaní až kým si ho neodtlačila pre nedostatok kyslíka.

"Mali by sme ísť domov," povedala si kúsajúc si spodnú peru.

"Som celkom, kde som práve teraz."

Pomaly ti začínal obsypávať krk drobnými bozkami.

"Sme na parkovisku Kaner, tu sa to nemôže stať," usmiala si sa.

Dávajúc ti posledný pomalý bozk povedal: "Dobre, ale keď dojdeme domov, si iba moja."



Píšte koho chcete ďalej, pretože mi už dochádzajú požiadavky :D

Hockey ImaginesWhere stories live. Discover now